2 päivää sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15041757

Full stack developer, United Bankers Oyj, Helsinki

Lyhyesti

Paikkakunta:
Helsinki
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Kategoria:
Järjestelmäkehittäjä
Aloitusajankohta:
Mahdollisimman pian

Oletko full stack developer ja etsimässä uusia haasteita? Kiehtooko sinua finanssiala, haluaisitko olla mukana kehittämässä alan ohjelmistoratkaisuja sekä asiakaskokemusta? United Bankers Oyj hakee nyt joukkoonsa full stack developeria Helsinkiin kuuden kuukauden toimeksiantoon, jossa pääset sukeltamaan rahoitusalan kiemuroihin ja ratkomaan erilaisia haasteita asiantuntevan tiimin ympäröimänä. Mikäli kiinnostuit, jatka lukemista ja hae paikkaa mahdollisimman pikaisesti!

Kuvaus

Varainhoidon ja sijoitusmarkkinoiden asiantuntija United Bankers Oyj etsii tiimiinsä tehokasta full stack developeria Helsinkiin. Tässä työtehtävässä sinulla on vapautta ja vastuuta sekä tilaisuus kehittää myös uusia toimintatapoja. Mukava tiimi ja tiimijäsenten ammattitaito tukevat kehittymistäsi samalla, kun pääset haastamaan osaamistasi mielenkiintoisten ja kokonaisvaltaisten työtehtävien parissa. United Bankers Oyj tarjoaa mielenkiintoisen finanssialan pelikentän ja tilaisuuden vaikuttaa konkreettisesti palveluihin ja toimintatapoihin.

Tarjoamme

 • Mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät full stack- projekteissa
 • Kokeneiden tiimiläisten tuen
 • Tilaisuuden kehittää omaa osaamista ja kasvattaa tietotaitoa niin mukaansa tempaavassa finanssimaailmassa, kuin erilaisten ohjelmistokehitysratkaisujen parissakin

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä toimit osana kehitystiimiä työskennellen pääsääntöisesti kahden viikon sprinteissä.

 • United Bankers Oyj:n omien mikropalveluiden kehitys taustajärjestelmissä – back- sekä front end-kehitys
 • Tukitehtävät ja ylläpitotehtävät – esimerkiksi tietoturvaan liittyvien kysymysten pohdinta ja ratkaisumallien suunnittelu sekä käytännön toteutus, tukipyyntöjen vastaanotto
 • Kommunikointi sisäisten sidosryhmien kanssa

Etsimällämme henkilöllä on

 • Usean vuoden kokemus vastaavista tehtävistä työn ja harrastuneisuuden kautta
 • Vahva osaaminen ja kyky toimia itsenäisesti sekä back- että front endin puolella käyttäen C#, .NET Core, Javascript. Mikäli sinulla on kokemusta Elm:n käytöstä, nähdään tämä etunasi
 • Sujuva suomen ja englannin kielitaito

Eduksesi lasketaan, mikäli sinulla on kokemusta rahoitusalalta.

Etsimämme henkilö on:

 • Oma-aloitteinen ja itseohjautuva
 • Avoin ja erinomainen kommunikoija kiireenkin keskellä
 • Kehityshaluinen ja joustava

Muuta tietoa

 • Aloitus: Mahdollisimman pian
 • Kesto: 6 kk
 • Sijainti: Helsinki
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

United Bankers Oyj on suomalainen, vuonna 1986 perustettu varainhoidon ja sijoitusmarkkinoiden asiantuntija. United Bankers -konsernin liiketoiminta-alueisiin kuuluvat varainhoito ja pääomamarkkinapalvelut. Varainhoidossa konserni on erikoistunut reaaliomaisuussijoittamiseen. United Bankers Oyj on pääasiassa avainhenkilöidensä omistama, ja konsernin palveluksessa työskentelee 135 työntekijää (FTE) sekä 36 asiamiestä (2019). United Bankers -konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 32,5 miljoonaa euroa ja operatiivinen liikevoitto 6,7 miljoonaa euroa (IFRS). Konsernin hallinnoitavat varat ovat noin 3,6 miljardia euroa (31.12.2019). United Bankers Oyj on ollut listattuna First North Growth Market Finland -markkinapaikalla marraskuusta 2014 lähtien. Finanssivalvonta valvoo konsernin yhtiöiden toimintaa. Tutustu tarkemmin United Bankers -konserniin osoitteessa www.unitedbankers.fi.

Hae työpaikkaa!