23 kuukautta sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15022101

Jr. rakennesuunnittelija ÅF-Consultille

Lyhyesti

Paikkakunta:
Espoo
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Kategoria:
Suunnittelija (kiinteistö/rakennus)
Aloitusajankohta:
Mahdollisimman pian

Onko sinulla rakennustekniikan koulutustausta ja kiinnostusta rakennesuunnittelun tehtäviin? Etsimme nyt Jr. rakennesuunnittelijaa asiakkaallemme ÅF-Consult Oy:lle kokoaikaiseen työtehtävään Espooseen! Tämä tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden uransa alussa olevalle rakennesuunnittelijalle päästä oppimaan ja kehittymään oman alansa ammattilaiseksi!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista Jr. rakennesuunnittelijaa Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina ÅF-Consult Oy:llä.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä, joka työskentelee sekä kotimaisten että kansainvälisten projektien parissa. Työtehtäväsi koostuvat pääosin avustavista laskelmatehtävistä sekä piirustusten ja suunnitelmien laatimisesta kokeneemman rakennesuunnittelijan tukena. Työkaluina käytetään erilaisia suunnitteluohjelmistoja, kuten AutoCADia ja Teklaa. Tämän lisäksi tulet työskentelemään meneillään olevien projektien parissa osallistumalla kokouksiin ja hakemalla tarvittavaa lähdetietoa. Työhön sisältyy satunnaisia työmatkoja Suomen sisällä sekä Baltian maissa.

Etsimällämme henkilöllä on

Etsimällämme henkilöllä on alan koulutus (RI, AMK / DI) sekä tuntemusta rakennesuunnittelun ja laskennan ohjelmistoista. Aikaisempaa kokemusta olet voinut kerryttää avustavan suunnittelijan tehtävistä esimerkiksi työharjoittelujen muodossa tai kouluprojektien parissa. Olet yhteistyökykyinen ja neuvottelutaitoinen, ja sinulla on halu kehittyä rakennesuunnittelun parissa. Työssä edellytetään aktiivista otetta sekä kykyä itsenäiseen ja asiakaslähtöiseen työskentelyyn. Tämän lisäksi työssä edellytetään hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Hakijalta edellytetään

  • Soveltuvaa rakennustekniikan koulutusta (AMK/DI)
  • Kokemusta suunnitteluohjelmiston käytöstä (esim. AutoCAD tai Tekla)
  • Yhteistyökykyä ja neuvottelutaitoja
  • Aktiivisuutta ja asiakaslähtöistä työotetta
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Valmiutta matkustaa satunnaisesti Suomen sisällä ja Baltian maissa

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Yrityskuvaus

ÅF-Consult Oy on Suomen johtava energia-alan konsulttiyritys. Yritys tarjoaa laajan valikoiman konsultointi-, suunnittelu- ja projektinhoitopalveluja niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Se on osa laajempaa ÅF Groupia, jonka asiantuntemus pohjautuu yli sadan vuoden kokemukseen.