1 viikko sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15030697

Junior .NET-ohjelmoija, kokoaika, Vantaa

Lyhyesti

Paikkakunta:
Vantaa
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Kategoria:
Järjestelmäkehittäjä
Aloitusajankohta:
Mahdollisimman pian

Mikäli olet vastavalmistunut tai opintojasi viimeistelevä IT-ammattilainen, joka on jo päässyt kerryttämään alan kokemusta .NET-ohjelmoinnin parissa, olet mukava kaveri ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi, tämä työ voi sopia juuri sinulle. Etsimme tällä hetkellä Mtech Digital Solutions Oy:lle Junior .NET-ohjelmoijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle. Kiinnostuitko? Hae tehtävään heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön haettua tehtävää.

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista Junior .NET-ohjelmoijaa Vantaalle! Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden kehittää käyttäjäystävällistä softaa maatalouden muuttuviin tarpeisiin moderneilla teknologioilla
 • Nuorekkaan ja kannustavan työilmapiirin hyvillä etenemismahdollisuuksilla

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

Positiossa pääset osallistumaan monipuolisesti omistaja-asiakkaiden sovelluskehitysprojekteihin. Tehtävä pitää sisällään niin kehitystyötä kuin vanhan softan ylläpitoa. Tulet työskentelemään osana ohjelmistotiimiä, johon kuuluu osaavien ohjelmoijien lisäksi myös testaajia ja suunnittelijoita. Käytössäsi on yrityksen puolesta kaikki modernin ohjelmistokehitykseen, projektitoimintaan ja ICT-ratkaisuihin tarvittavat tiedot ja välineet.

Etsimällämme henkilöllä on

 • Soveltuva IT-alan koulutus (mieluiten korkeakoulu)
 • .NET-osaamista vastaavista tehtävistä, esim. työharjoittelun kautta
 • Perusteet C#-teknologiasta
 • Työtä pelkäämätön, innokas ja kehittymishaluinen asenne
 • Hyvä suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaamista seuraavista teknologioista: Visual Studio, ASP.NET ja JavaScript. Erityisesti arvostamme osaamista AngularJS, Node, React frameworkeista, joten muistathan mainita näistä CV:ssäsi.

Lisääthän hakemukseesi myös portfoliosi ja/tai GitHub-linkkisi.

Muuta tietoa

 • Aloitus: Mahdollisimman pian

 • Kesto: 9 kuukautta, jatko todennäköinen

 • Sijainti: Vantaa

 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Mtech Digital Solutions Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Lue lisää asiakasyrityksestämme Mtech Digital Solutions Oy:stä täältä.

Hae työpaikkaa!