24 kuukautta sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15020833

Nuorempi rakennesuunnittelija korjausrakentamisen pariin

Lyhyesti

Paikkakunta:
Helsinki
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Rekrytointi
Kategoria:
Suunnittelija (kiinteistö/rakennus)
Aloitusajankohta:
Mahdollisimman pian

Etsimme nyt rakennesuunnittelijaa HSSR Oy:lle! Kiinnostavatko sinua monipuoliset sekä haastavat työtehtävät korjausrakentamisen parissa? Tässä on ideaalinen kasvumahdollisuus uransa alussa olevalle rakennusinsinöörille. Hae paikkaa nyt, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden hakiessa paikkaa!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista rakennesuunnitelijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan HSSR Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.

Työtehtävä

Työtehtäväsi muodostuvat korjausrakentamisen selvitys-, tutkimus- ja suunnittelutehtävistä. Tulet työskentelemään useissa hankkeissa samanaikaisesti. Työnkuvaasi kuuluvat myös kyseisiin hankkeisiin liittyvät suunnittelukokoukset tilaajan edustajien kanssa. Työskentelet aluksi pääosin vanhemman suunnittelijan ohjauksessa yhteistyössä eri suunnitelualojen edustajien kanssa. Työtehtävät muuttuvat vastuullisemmiksi työkokemuksen ja osaamisen karttuessa.

Etsimällämme henkilöllä on

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva koulutus (esim. RI, AMK / DI) sekä mielellään koulutukseen sisältyneitä korjausrakentamisen kursseja käytynä. Piirto-ohjelmiston (AutoCAD) käyttäminen on sinulle tuttua. Kommunikoit hyvin suomen kielellä, ja englannin, ruotsin sekä muiden kielten osaaminen on eduksesi. Aikaisempaa työkokemusta sinulla ei välttämättä täydy olla, mutta esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelujen aikana kertynyt kokemus on eduksesi. Sinulla tulee olla myös hyvät kommunikaatio- ja yhteistyötaidot. Tämän lisäksi tehtävässä edellytetään omatoimisuutta sekä kehittymiskykyjä.

Hakijalta edellytetään

  • Soveltuvaa koulutusta (esim. RI, AMK / DI)
  • Hyviä piirto-ohjelmiston (AutoCAD) taitoja
  • Hyvää kirjallista sekä suullista suomen kielen taitoa (englanti, ruotsi ja muut kielet plussaa)
  • Hyviä kommunikaatio- ja yhteistyötaitoja
  • Omatoimista ja kehittymiskykyista työotetta

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 28.1.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Yrityskuvaus

HSSR Oy on vuonna 2005 perustettu korjausrakentamiseen liittyviä suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamispalveluja tarjoava sekä kuntotutkimuksia ja -selvityksiä toteuttava helsinkiläinen yritys. Yrityksen asiakaskuntaan kuuluvat asunto-osakeyhtiöt sekä suuremmat kiinteistönomistajat. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee 31 henkilöä, ja sen liikevaihto on noin 3,8 M€.