Hakutulos
4 viikkoa sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15018875

Osa-aikaisia palkkaharjoittelijoita Tampereelle ja Helsinkiin!

Lyhyesti

Paikkakunta:
Helsinki, Tampere
Työsuhteen tyyppi:
Osa-aika, 16h /vko, kesällä kokoaikainen
Työn tyyppi:
Rekrytointi
Kategoria:
Palkanlaskennan assistentti
Aloitusajankohta:
Maalis- huhtikuu 2019

Haluatko työskennellä Great Place to Work indeksin pohjalta 2018 Suomen parhaaksi työpaikaksi valitussa yrityksessä? Oletko tiimipelaaja, jolle asiakkaan tyytyväisyys on yksi isoimmista motivaation lähteistä? Etsimme osa-aikaisia palkkapalveluharjoittelijoita Integratalle Tampereelle ja Helsinkiin. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle varman kesätyöpaikan sekä ainutlaatuisen tilaisuuden päästä osaksi organisaatiota, jossa panostetaan toimivaan tiimityöhön ja annetaan tilaa omille ajatuksille.

Kuvaus

Academic Work etsii osa-aikaista palkkapalveluharjoittelijaa Tampereelle tai Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Integrata Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.

Työtehtävä

Pääsääntöisenä työtehtävänäsi on tukea asiakasta heidän palkkaprosessiin liittyvissä tehtävissä. Aloitat palkkapalveluiden avustavien tehtävien parissa, jossa muun muassa tarkastat poissaoloja, hyväksyt lomakkeita ja talletat verokortteja järjestelmään.

Emme odota, että hallitset jo kaikki työnsuorittamiseen vaadittavat taidot tai olisit alan ammattilainen, mutta odotamme, että osoitat motivaatiota uusien taitojen oppimista kohtaan. Saat tarvittavan koulutuksen työtehtäviin alun perehdytyksessä.

Tehtävä sopii sinulle, joka olet kiinnostunut toimialasta ja haluat kasvattaa osaamistasi palkkahallinnon tiimoilta.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on vasta valmistunut tai opintojaan suorittava henkilö, joka on kiinnostunut työskentelemään palkkapalveluiden parissa. Olet kiinnostunut laadukkaan palvelukokemuksen tuottamisesta asiakkaalle sekä kerryttänyt jo hieman asiantuntemusta alaan liittyen joko opintojesi tai työelämän kautta. Sinulla on palo kehittää omaa osaamistasi eteenpäin ja itsensä johtaminen on sinulle tuttua.

Luonteeltasi olet hyvä tyyppi. Arvostat asiakasta ja sanat palvelualtis sekä luotettava kuvaavat sinua. Haluat onnistua työtehtävissäsi ja kykenet ottamaan vastuuta oman työsi tuloksista.

Käythän tutustumassa Integratan kirjoitukseen siitä, millainen on hyvä tyyppi: https://www.integrata.fi/tallainen-hyva-tyyppi/ . Jos tunnistat itsesi tästä tekstistä, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään sopivat opinnot käynnissä tai suoritettuna (toisen vuoden/loppuvaiheen opiskelija)

  • Aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tai asiakaspalvelun parista

  • Hallitset Microsoft Office -ohjelmistojen käytön

  • Sujuva suomen kielen osaaminen

Tehtävä tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen työtehtäviin, ammattitaitoisen tiimin tuen ja työyhteisön, jossa jokaista työntekijää arvostetaan omana itsenään.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Maalis- huhtikuu 2019 tai sopimuksen mukaan.

Työmäärä: 16h / vko, kesällä 37,5 h

Kesto: Vakituinen

Paikka: Tampere / Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 21.12.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Hae paikkaa tästä

Apply with CV

Hae paikkaa tästä

Apply with CV

Kiira Käck consultant manager

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Kiira Käck tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa hel02@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15018875