Hakutulos
2 viikkoa sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15019334

Projekti-insinööri rakennuttamisen pariin A-Insinööreille (osa-aika/kokoaika), Tampere

Lyhyesti

Paikkakunta:
Tampere
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto, määräaikainen (12 kk)
Kategoria:
Projekti-insinööri
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan

Hei rakennusinsinööri tai rakennusarkkitehti – nyt on hyvin mielenkiintoinen paikka tarjolla! A-Insinöörit etsivät projekti-insinööriä projektipäälliköiden tueksi monipuolisiin, suuriin ja haastaviin rakennuttamisen hankkeisiin Tampereelle. Kokemusta vastaavista tehtävistä ei vielä tarvitse olla, vaan A-Insinöörit tarjoavat tehtävään hyvän perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Jos mahdollisuus olla mukana rakennuttamassa Tampereen mielenkiintoisimpia rakennushankkeita kiinnostaa, lue lisää, tämä voi olla paikkasi!

Kuvaus

Academic Work etsii koko-/osa-aikaista Projekti-insinööriä Tampereelle rakennuttamisen kohteisiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:lla.

Työtehtävä

A-Insinöörit toimivat niin uudis- kuin korjaushankkeidenkin parissa ja projekti-insinöörinä pääset osallistumaan projektipäälliköiden apuna useisiin mielenkiintoisiin rakennuttamishankkeisiin samanaikaisesti. Parempaa rakennuttamisen oppipaikkaa on vaikea kuvitella, sillä pääset välittömästi oppimaan suuriin ja vaativiin hankkeisiin yli 150 henkilön rakennuttamisen asiantuntijaorganisaatiossa. A-Insinöörit rakennuttavat parhaillaan muun muassa Espoon suurinta rakennushanketta Aalto-yliopiston päärakennusta, Technopoliksen tiloja Tampereella ja pääkaupunkiseudulla sekä Pyynikin Trikoon tehdasalueen uuskäyttöä.

Sinun ei tarvitse olla vielä kokenut rakennuttamisen konkari, vaan etsimme motivoitunutta henkilöä oikealla koulutustaustalla kehittymään tehtäviin. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja pääset kulkemaan paljon työkohteissa – se mahdollistaa tietotaidon kasvamisen. Kokemuksen karttuessa A-Insinöörit mahdollistavat kasvusi oman kiinnostuksesi mukaisesti yhä vaativimpiin tehtäviin.

Mikäli olet opiskelija, pääset työskentelemään oman kalenterisi mukaisesti n. 20h/vko virka-aikaan ja sinulla on mahdollisuus esimerkiksi diplomityön tekemiseen. Jos puolestaan kokoaikainen työ on sinulle parempi, se on myös mahdollinen vaihtoehto.

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään sopiva koulutustausta (esim. rakennusinsinööri DI/AMK, arkkitehti tai rakennusarkkitehti) sekä kokemusta vähintään kesätöistä tai harjoittelusta työmaalta tai suunnittelutoimistosta. Sinulla on reipas asenne, hyvät yhteistyötaidot, sekä oma-aloitteinen ja itsenäinen työtapa. Palveluhenkisyys on suuri osa sinua ja tyytyväinen asiakas on sinulle prioriteetti. Olet tarkka ja järjestelmällinen työssäsi. Sinulla on myös sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään sopiva korkeakoulutustausta (esim. rakennusinsinööri DI/AMK, arkkitehti, tai rakennusarkkitehti
  • Oma-aloitteinen, itsenäinen ja kehittymishalukas asenne
  • Hyvät asiakaspalvelutaidot
  • Sujuva suomen ja vähintään auttava englannin kielen osaaminen
  • Ajokortti ja mahdollisuuksien mukaan auto työssä käytettäväksi

Eduksi katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä sekä oma auto.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Valitun henkilön tilanteen mukaan joko osa-aikainen (80h/kk) tai kokoaikainen

Kesto: 12kk, jatko mahdollinen

Paikka: Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 2.1.2019

Muuta tietoa

A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy tarjoaa asiakkailleen uudis- ja korjaushankkeisiin monipuolisia hankkeen johtamisen ja rakennuttamisen, valvonnan, talotekniikan, kustannuslaskennan sekä kiinteistö- ja kaupunkikehityksen asiantuntijapalveluita aina kiinteistöjen tarveselvityksestä hankkeiden käyttöönottoon ja ylläpitoon saakka. He rakentavat menestystä yhdessä asiakkaidensa kanssa. Se tarkoittaa reipasta tekemisen meininkiä jokaisessa kohtaamisessa ja tarpeiden syvällistä ymmärtämistä hankkeen elinkaaren jokaisessa vaiheessa. A-Insinöörit pyrkivät parhaisiin mahdollisiin rakentamisen ratkaisuihin kuuntelemalla, ennakoimalla ja innovoimalla. Yrityksessä yöskentelee monipuolisissa asiantuntijatehtävissä jo yli 700 osaajaa 9 paikkakunnalla Suomessa.

Hae paikkaa tästä

Apply with CV

Hae paikkaa tästä

Apply with CV

Satu Pamilo consultant manager

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Satu Pamilo tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa esp01@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15019334