Hakutulos
3 viikkoa sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15023881

Account Manager B2B-myyntiin Academic Workille

Lyhyesti

Paikkakunta:
Espoo
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika, Kokoaikainen
Työn tyyppi:
Rekrytointi, Vakituinen
Kategoria:
Account manager, B2B
Aloitusajankohta:
Elokuu 2019

Me luomme puitteet, joissa sinä menestyt! Yli 10 vuoden kokemuksemme B2B-myyjien kotipesänä ja kouluttajana takaa, ettei kukaan jarruttele matkaasi huipulle. Lupaamme vastuuta, vapautta ja loistavat työsuhde-edut loistaaksesi huippumyyjänä. Unohda CV ja tutustu rooliin, jota haet vaivattomasti tekemällä soveltuvuustestit!

Kuvaus

”Hakeminen oli yllättävän helppoa sillä minun ei tarvinnut käyttää aikaa hakukirjeen ja CV:n viilaamiseen – mahtavaa! Tein vaan testit minkä jälkeen rekrytointiprosessi eteni jouhevasti. Todella hakijaystävällistä!” Oskari, aloitti Account Managerina tammikuussa 2019. Hakuprosessimme etenee vaiheittain. Ensimmäinen vaihe on soveltuvuustestit, jotka pääset tekemään "Hae tästä" -linkistä!

Vauhtimme on päätähuimaava ja kasvumme kovaa. Viime vuonna liikevaihtomme kasvoi 48 % ja nykyään meitä on Suomessa jo lähes 200 työntekijää. Emme pelkää sanoa ääneen, että tähtäämme korkealle ja aiomme rikkoa 100 miljoonan euron liikevaihdon rajapyykin vuonna 2022. Suuntamme on oikea, mutta maaliin on vielä matkaa.

Kovan kasvumme, ja kovien tavoitteidemme, ansiosta rivimme kaipaavat säännöllistä täydennystä. Siksi tulosta takova myyntiorganisaatiomme etsii uusia B2B-myyjiä ja -myyjän alkuja liittymään osaksi menestystarinaamme.

Työtehtävä

Academic Workin Account Managerina rakennat oman asiakasportfolion ja toimit asiakkaittesi strategisena kumppanina. Kartoitat heidän tarpeitaan ja autat heitä kasvamaan. Aiempaa kokemusta myynnistä emme vaadi, sillä tarjoamme kattavan myyntikoulutuksen sekä jatkuvan tuen asiakassuhteiden johtamiseen ja oman liikevaihtosi kasvattamiseen. Asetamme kunnianhimoisia tavoitteita ja palkitsemme sekä tuloksista että aktiivisuudesta avokätisesti. Account Managerinamme sinulla ei ole palkkakattoa.

 • Vastaat omista asiakkuuksistasi sekä niiden kehittämisestä
 • Prospektoit ja bookkaat itse omat tapaamisesi
 • Tapaat aktiivisesti kasvotusten esimiehiä sekä henkilöstö- että liikkeenjohtoa
 • Konsultoit ja tuet asiakkaita heidän muuttuvissa henkilöstö- ja rekrytointitarpeissaan
 • Vastaat asiakassopimuksista ja hintaneuvotteluista
 • Teet kiinteää yhteistyötä rekrytointipäälliköidemme kanssa

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Alan kattavin koulutus: B2B-myynnin koulutusohjelmamme antaa eväät tehokkaaseen prospektointiin, buukkaamiseen, myyntineuvotteluihin, clousaamiseen ja asiakassuhteiden kehittämiseen ja kasvattamiseen.
 • Jatkuva koulutus ja loistavat urakehitysmahdollisuudet: tukenasi ovat mm. Team Leaderit, Sales Coachit sekä koko johtomme, joista osa on myös aloittanut uransa meillä Account Managereina.
 • Kulttuuri, jota ei löydy muualta – olemme rento ja hauska porukka, jolla on palava halu menestyä!
 • Ei palkkakattoa! B2B-myyjänä voit tienata niin paljon kuin tahdot.
 • Motivoivat työsuhde-edut, kuten esim. yhden ylimääräisen palkallisen lomaviikon joka vuosi.
 • Selkeät tavoitteet ja tulokset: meillä tekemisellä on vahva visio ja selkeä suunta.
 • Intensiivinen startti myyntialalle: Account Managerina rakennat paitsi asiakasverkostoamme myös ammatillista verkostoa itsellesi.
 • Kasvava, kehittyvä ja monipuolistuva toimiala
 • Merkityksellinen työ: sinun työsi tuo töitä nuorille ammattilaisille

Vaadimme myyjiltämme hyvin aktiivista, vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta - vastineeksi tarjoamme kattavan koulutuksen, kehityspolkuja sekä mahdollisuuden huipputienesteihin.

Academic Work on rekrytointi- ja henkilöstöpalveluyritys, joka välittää korkeakoulutettuja nuoria ammattilaisia asiantuntijatehtäviin. Myyjänä pääset siis tekemään tiivistä yhteistyötä monenlaisten alojen kanssa. Asiakkaitamme ovat muun muassa CGI, Kiinteistömaailma, Neste ja Fira.

Etsimällämme henkilöllä on

Olet etsimämme Account Manager, jos olet:

 • Rohkea – heittäydyt mielelläsi epämukavuusalueellesi, koska siellä pääset kehittymään
 • Tavoitteellinen – tulosten takominen saa adrenaliinisi virtaamaan
 • Kunnianhimoinen – asetat rimaa jatkuvasti korkeammalle
 • Sosiaalisesti älykäs– hyvät vuorovaikutustaidot ovat avainroolissa myyjän työssä

Edellytämme myös, että:

 • Olet opintosi suorittanut (emme vaadi korkeakoulututkintoa)
 • Omaat B-ajokortin
 • Olet suomen- ja englanninkielentaitoinen
 • Etsit kokoaikatyötä pääkaupunkiseudulta elokuusta alkaen (tai sopimuksen mukaan)

Aiempi kokemus myynnin parista katsotaan hakijan eduksi, mutta sitä ei edellytetä. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme kattavan koulutustarjonnan, sillä meille on ensisijaisen tärkeää, että pääset kehittymään ja kasvamaan kohti omia tavoitteitasi.

Aloitus: 12.8.2019 tai sopimuksen mukaan

Kesto: Vakituinen

Työmäärä: Kokoaikainen

Paikka: Keilaranta 5 tai Keilaranta 4, Espoo, sekä asiakaskäynnit pääosin Uudellamaalla

Palkka: Pohja + provisio + bonukset (ei palkkakattoa)

Yhteyshenkilö: Talent Acquisition Managerit Satu Nissinen ja Alina Kurppa

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Hakuprosessimme etenee vaiheittain. Ensimmäinen vaihe on soveltuvuustestit, jotka pääset tekemään alla olevasta "Hae tästä" -linkistä. Soitamme puhelinhaastattelun kaikille testit läpäisseille, minkä perusteella osa hakijoista etenee ensimmäiseen haastatteluun. Viimeisenä vaiheena on toinen haastattelu myynnin esimiesten kanssa. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen talentacquisitionhel@academicwork.fi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Yrityskuvaus

Academic Workin palveluista, työpaikoista ja kulttuurista löydät lisää tietoa kotisivuiltamme www.academicwork.fi ja lisätietoa tehtävästä löydät osoitteesta www.paikkaparhaalle.fi.

Hae tästä
Alina Kurppa consultant manager

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Alina Kurppa tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa talentacquisitionhel@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15023881