1 kuukausi sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15087145

Asiakkuusvastaava, Hotel Regatta, Hanko / etätyö

Lyhyesti

Paikkakunta:
Hanko
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Rekrytointi
Aloitusajankohta:
Mahdollisimman pian
Muut:
Kokoaikainen

Kiinnostaako sinua hotellialalla työskentely? Oletko myyntihenkinen moniosaaja, joka nauttii asiakaskohtaamisista? Etsimme nyt asiakkaallemme Hotel Regatalle asiakkuusvastaavaa. Tässä roolissa toimit yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa vastaten mm. tarjouksista ja myynnistä. Tämä tehtävä sopii erityisesti sinulle, mikäli olet oma-aloitteinen ja myyntihenkinen, sekä sinulta löytyy kiinnostusta hotellialaa kohtaan tai mahdollisesti jo hieman kokemusta alalta. Lue lisää tehtävästä alta ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus

Asiakkuusvastaavan roolissa pääset pääasiassa työskentelemään tarjouspyyntöjen parissa. Vastaat muun muassa tarjouspyyntöihin ja koordinoit kokonaisvaltaisesti niiden sisältöä kollegoidesi kanssa toteutukseen saakka. Tässä tehtävässä menestyt, jos ymmärrät asiakassuhteita, tilausten ja tarjousten käsittelyä sekä nautit myyntityöstä. Tulet toimimaan yhteistyössä useiden eri sidosryhmien kanssa tarjoten asiakkaille parhaita mahdollisia ratkaisuja. Työajat pystyt pitkälti määrittelemään tässä tehtävässä itse. Työ vaatii ajoittaista paikalla oloa, mutta myös osittainen etänä työskentely on mahdollista. Osittainen paikallaolo on välttämätöntä, sillä tulet roolissasi vastaanottamaan asiakkaita sekä palaveeraamaan hotellin muiden työntekijöiden kanssa.

Työtehtävä

  • Tarjouspyyntöihin vastaaminen ja myyntityö
  • Myymiesi pakettien sisällön koordinointi kollegoiden kanssa (esim. ravintola, vastaanotto, muut palvelut)
  • Markkinointimateriaalin teko
  • Ajoittain myös vastaanottotyötä

Etsimällämme henkilöllä on

  • Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. restonomi tai tradenomi)
  • Myynillinen ja asiakaspalveluhenkinen työote esimerkiksi työkokemuksen kautta
  • Sujuva suomen sekä englannin kielen taito

Katsomme eduksi kokemuksen hotellialalta ja/tai ravintola-alalta sekä ruotsin kielen taidon.

Muuta tietoa

  • Aloitus: Mahdollisimman pian
  • Kesto: toistaiseksi voimassa oleva
  • Sijainti: Hanko / etätyö

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Regatta Resorts Oy perustettiin 2013 kehittämään Hankoa Suomen johtavaksi matkailukohteeksi. Tavoitteeksi asetettiin Hangon Tehtaanniemen ja Kuningatarvuoren kehittäminen matkailua ja asumista palvelevaksi korkealaatuiseksi kokonaisuudeksi, jonka keskeisenä osana oli aistikas ja korkealaatuinen kylpylä Regatta Spa sekä Hotelli Regatan tuleva laajennus. Arkkitehtitoimisto Pekka Helinin suunnittelema Regatta Spa valmistui huhtikuussa 2017. Lue lisää täältä: https://regattaspahotel.fi/

Hae työpaikkaa!