2 viikkoa sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15087687

Automaatioinsinööri, Insta, Harjavalta

Lyhyesti

Paikkakunta:
Pori, Harjavalta
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Ennen maaliskuuta tai syyskuus

Oletko urasi alussa oleva sähkö- tai automaatioinsinööri? Haluatko työskennellä teollisuuden suunnittelutehtävissä mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa projekteissa? Tässä roolissa et joudu pelkästään istumaan suunnittelutoimistossa, vaan vierailet usein asiakkaiden tuotanto- ja prosessitiloissa sekä olet tiiviisti mukana koko toiminnassa esisuunnittelusta käyttöönottoihin. Installa sinulla on tilaisuus kasvaa alan rautaiseksi ammattilaiseksi! Heräsikö kiinnostuksesi paikkaan? Laita hakemus jo tänään, sillä etenemme sopivien kandidaattien kanssa heti!

Kuvaus

Insta on kokenut automaation ja sähköistyksen palveluiden markkinajohtaja ja asiakkaidensa luotettu elinkaarikumppani. Insta vahvistaa asiakkaidensa tuottavuutta ja prosessien toimintavarmuutta tarjoamalla edistyksellistä palvelua automaatioinvestoinnin koko elinkaarelle – esisuunnittelusta kunnossapitoon ja modernisointeihin sekä kokonaistoimituksina että erillispalveluina.

Tässä roolissa pääset taustastasi riippuen joko sähkö- tai teollisuusautomaatiosuunnitteluun. Osana tiimiä vastaat Harjavallan suurteollisuuspuistossa pääasiakkaiden prosessisähkösuunnittelusta. Tehtäviisi voi kuulua muun muassa sähköistyksen (sähkösyöttöjen) suunnittelua, teollisuusautomaatiota eli prosessisäätölaitteiden mitoitusta ja erilaisten mittauksien määrittelyä vaihtelevissa ja haastavissa ympäristöissä. Rooli sisältää paljon kommunikointia eri sidosryhmiin, kuten asiakkaisiin, urakoitsijoihin ja kollegoihin. Teknologioina käytössä on muun muassa AutoCAD ja suunnittelujärjestelmä ALMA.

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään hyvin monipuolisessa roolissa, jossa pääset näkemään laajalla skaalalla sähkö- ja automaatiosuunnittelun maailmaa
 • Tilaisuuden kehittyä alan kovaksi ammattilaiseksi
 • Etenemismahdollisuuksia yrityksen sisällä
 • Erittäin hyvän perehdytyksen ja kokeneempien kollegoiden tuen
 • Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää: https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo

Etsimällämme henkilöllä on

 • Valmistunut tai viimeistelemässä opintoja sähkö- tai automaatiosuunnittelun alalla
 • Sujuva suomen kieli
 • Innostusta oppia uutta ja kehittää itseään

Muuta tietoa

 • Aloitus: Ennen maaliskuuta tai syyskuussa
 • Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva työsopimus
 • Sijainti: Harjavallan suurteollisuuspuisto, mahdollisuus osittaiseen etätyöhön perehdytyksen jälkeen
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Instan puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Insta on luotettu, vahvojen arvojen suomalainen perheyritys ja kumppani älykkään teollisuuden, puolustuksen, ja kyberturvallisuuden asiakkailleen. Yhdistämällä huippuosaaminen ja älykäs teknologia kehitämme asiakkaidemme suorituskykyä ja tuloksellisuutta yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa. Ihmiset, osaaminen ja vastuullisuus ovat toimintakulttuurimme perusta. Meihin on lupa luottaa.

Hae työpaikkaa!