1 viikko sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15088046

Avustuskoordinaattori, Falck Global Assistance, Helsinki

Lyhyesti

Paikkakunta:
Vantaa
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Helmi-maaliskuu 2023
Muut:
Toistaiseksi voimassa oleva työsopimus Academic Workin konsulttina

Maailmanluokan palvelun tarjoaminen matkahätä- ja neuvontapalvelujen parissa. Jos tämä tuntuu haasteelta, jonka haluat ottaa vastaan, tämä on oikea työrooli sinulle! Yhdessä omistautuneen tiimin kanssa palvelet asiakkaita, jotka tarvitsevat apua ulkomailla oleskelunsa aikana. Etsimme sinua, joka olet nopea ongelmanratkaisija ja tarjoat ensiluokkaista palvelua jokaisessa tilanteessa. Haethan jo tänään, sillä etenemme välittömästi soveltuvien henkilöiden kanssa!

Kuvaus

Falck Global Assistance tarjoaa matkahätä- ja neuvontapalveluja ulkomailla matkustaville ja asuville suomalaisille. Roolissa olet ensimmäinen kontakti asiakkaisiin ja tarjoat ensiluokkaista tukea heille tilanteessa kuin tilanteessa. On tärkeää, että olet reagoiva ja joustava, sillä kohtaamasi tapaukset voivat vaihdella suuresti.

Etsimme nyt osaksi tiimiä motivoitunutta ja energistä työntekijää auttamaan asiakkaita matkojen aikana ympäri maailmaa. Odotamme sinun herättävän luottamusta ja saavan asiakkaat tuntemaan olonsa turvalliseksi kanssasi. Kun haaste ilmenee, löydät ratkaisun ja suunnitelet, miten edetä tilanteessa parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoat ensiluokkaista palvelua asiakkaille puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä.

Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen työnkuvan, jossa kehität ongelmanratkaisu- ja asiakaspalvelutaitojasi joka päivä.
 • Hyvät toimistotilat kansainvälisessä ympäristössä lentokentän läheisyydessä.
 • Perehdytysjakson jälkeen osittaisen etätyömahdollisuuden.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

Avustuskoordinaattorina olet yhteydessä asiakkaaseen, joka on kärsinyt esimerkiksi tapaturmasta tai sairaudesta. Autat matkustajia muun muassa oikean hoitopaikan paikallistamisessa, käyntien varaamisessa ja kuljetusten järjestämisessä. Tehtäväsi ovat hyvin vaihtelevia ja tulet muun muassa:

 • Saapuvien palvelutapaustenkäsitteleminen.
 • Vireillä olevien tapausten käsittely.
 • Toimi yhteyshenkilönä joka suuntaan ja yhdistä matkustajat oikeaan auttavaan tahoon.

Palvelukeskus on avoinna kahdessa vuorossa, työvuorolistat tehdään viikkoja etukäteen ja työajat sijoittuvat klo 7-22 välille. Lisäksi sinun odotetaan työskentelevän myös pyhäpäivinä ja viikonloppuina. Tehtävä on lähtökohtaisesti kokoaikainen, mutta erinomaiselle hakijalle voimme tarjota myös osa-aikaista työtä.

Etsimällämme henkilöllä on

 • Aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta tai monipuolisesta koordinaattorin työstä.
 • Aiempi työkokemus puhelintyöstä on suureksi eduksi työtehtävässä menestymisessä.
 • Sujuva suomen, ruotsin ja englannin kielen taito. Muiden pohjoismaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi.
 • Sinulla on hyvät IT-taidot, kirjaat asioita nopeasti ja opit uudet järjestelmät nopeasti.

Työntekijänä olet:

 • Mukautuva ja joustava.
 • Palveluhenkinen.
 • Hyvät kommunikointitaidot omaava.

Muita tietoja:

 • Aloitus: Helmi-maaliskuu 2023.
 • Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva työsopimus Academic Workin konsulttina.
 • Sijainti: Toimisto Vantaalla ja osittainen etätyömahdollisuus
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Falck Global Assistance on tarjonnut yli 10 vuoden ajan hätäapua terveydellisiin ongelmiin sekä evakuointi- ja turvallisuuspalveluita organisaatioille, jotka pyrkivät täyttämään huolenpitovelvoitteensa. Teemme matkariskien hallinnasta helppoa tarjoamalla yhden yhteyspisteen kaikkiin hätätilanteisiin. 24/7 palvelumme ovat aina saatavilla lääketieteellistä apua, evakuointeja, turvallisuus- ja riskineuvontaa, kotiutuksia, kriisineuvontaa, korvausten käsittelyä ja hallintopalveluja tarvitseville maailmanlaajuisesti.

Lue lisää täältä.

Hae työpaikkaa!