Hakutulos
2 kuukautta sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15011611

CAD-suunnittelija liikennesuunnittelun sekä liikenteen ohjauksen ja opastuksen pariin Rambollille

Lyhyesti

Paikkakunta:
Espoo
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Rekrytointi
Kategoria:
CAD-suunnittelija
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan

Etsimme nyt AutoCAD Liikennesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Rambolille Espooseen! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä yhdelle alan tutkitusti suosituimmalle työnantajalle. Pääset kehittämään osaamistasi merkittävien liikennesuunnittelun projektien parissa erittäin kokeneen asiantuntijatiimin kanssa. Jos olet jo kerryttänyt hieman työkokemusta liikennesuunnittelusta, niin lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus

​Academic Work etsii teknistä AutoCAD Liikennesuunnittelijaa Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Ramboll Finland Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.

Työtehtävä

CAD-suunnittelijana tulet työskentelemään osana Rambollin Espoon toimipisteen liikenne-yksiköitä. Päivittäiset työtehtäväsi rakentuvat liikenteen ohjauksen ja opastuksen suunnittelun sekä liikennesuunnittelun ympärille. Pääasiallinen työkalusi on Autodeskin AutoCad –ohjelmisto, jonka lisäksi tiimissä käytetään Novapointia ja InfraWorksia. Tulet aluksi työskentelemään kokeneempien suunnittelijoiden apuna, mutta kehityksesi mukana sinulla on mahdollisuus saada haastavampia ja vastuullisempia työtehtäviä.

Ramboll on tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallaan. Monialaisena ja kansainvälisenä toimijana yritys tarjoaa monenlaisia ura- ja kehitysmahdollisuuksia. Rambollilla panostetaan myös työntekijöiden viihtyvyyteen järjestämällä työntekijöille esimerkiksi erilaisia harrastusmahdollisuuksia (esim. jäävuorot, sähly ja tennis) ja tapahtumia myös vapaa-ajalla.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijallamme on sopiva koulutustausta (esim. liikennetekniikka tai rakennusinsinööri AMK/DI) ja mielellään jo vuosi kokemusta liikennesuunnittelualalta. Kokemus erityisesti liikenteenohjauksen suunnittelusta ja Novapoint-ohjelmistosta on toivottavaa tehtävässä menestymisen kannalta. Sinulla on suunnitteluohjelmistot (erityisesti AutoCAD) hyvin hallussa ja vähintään vuosi kokemusta CAD-ohjelman käytöstä. Työn projektiluontoisuuden takia arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kiinnostusta liikennesuunnitteluun sekä sen kehittämiseen. Lisäksi sinulla on hyvät taidot suomen ja englannin kielessä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva koulutustausta
  • Vähintään vuosi kokemusta liikennesuunnittelualalta
  • Suunnitteluohjelmat (AutoCAD) hyvin hallussa
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Hyvä suomen ja englannin kielen taito
  • Kiinnostus liikennesuunnitteluun

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 7.11.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Ramboll Finland Oy on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Suomessa Ramboll toimii maanlaajuisesti 2 200 asiantuntijan voimin sekä yhtiössä työskentelee 13 000 eri alojen ammattilaista globaalisti. Ramboll tarjoaa infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita.

Hae paikkaa tästä

Apply with CV

Hae paikkaa tästä

Apply with CV

Elisa Hyvönen consultant manager

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Elisa Hyvönen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa hel01@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15011611