1 kuukausi sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15080641

DevOps-kehittäjä, Insta, Tampere

Lyhyesti

Paikkakunta:
Tampere
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan
Muut:
Toistaiseksi voimassaoleva

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä? Insta etsii uutta henkilöä puolustustoimialan tiimiinsä kriittisten tietojärjestelmien kehittämiseen ja käyttöönottoprojekteihin. Tässä työssä pääset haastaviin ja mielenkiintoisiin tehtäviin, joiden kautta sinulla on mahdollisuus kehittyä alan huipputekijäksi! Oletko IT alan tuore ammattilainen tai jo kokeneempi osaaja, joka innostuu DevOpsista? Lue lisää alta ja hae jo tänään, sillä etenemme haussa nopeasti.

Kuvaus

Insta on suomalainen asiantuntijaorganisaatio, joka toimii teollisuusautomaation, teollisen digitalisaation, kyberturvan ja puolustusteknologian alalla. Insta työskentelee muun muassa Suomen Puolustusvoimien strategisena kumppanina. Etsimme DevOps-kehittäjää Instan puolustusliiketoiminnan puolelle osallistumaan järjestelmien kehitys- ja testaustoimintaan, sekä järjestelmien käyttöönottoon ja ylläpitoon. Nämä järjestelmät tukevat Puolustusvoimia ja turvallisuusviranomaisia muun muassa toimintojen tehostamisessa ja oikea-aikaisessa reagoinnissa. Lue Instan puolustusjärjestelmistä lisää täältä: https://www.insta.fi/toimialat/puolustus

Tarjoamme

 • Kokeneen ja kannustavan tiimin tuen, joka perehdyttää sinut rooliisi ja auttaa sinua kasvamaan ammattilaisena
 • Vaihtelevia ja mielenkiintoisia tehtäviä eri projekteissa
 • Vakituisen työsuhteen kiinnostavalla alalla ainutlaatuisissa projekteissa
 • Paikan yrityksestä, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen, joka näkyy muun muassa pitkinä työsuhteina
 • Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää: https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo

Etsimällämme henkilöllä on

 • IT-alan korkeakoulututkinto (tai olet juuri valmistumassa)
 • Perustiedot Linuxista ja IP verkoista, sekä vähintään yhdestä seuraavista: GitLab, Ansible, Python tai Java
 • Sujuva suomen kieli ja hyvä englannin kieli
 • Halua ja motivaatiota kehittyä

Huomaathan, että rooliin palkattavalle henkilölle tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Muuta tietoa

 • Aloitus: Sopimuksen mukaan (turvallisuusselvityksen tekoon tulee varata noin 8 viikkoa)
 • Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
 • Sijainti: Tampere
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Instan puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Insta on luotettu, vahvojen arvojen suomalainen perheyritys ja kumppani älykkään teollisuuden, puolustuksen, ja kyberturvallisuuden asiakkailleen. Yhdistämällä huippuosaaminen ja älykäs teknologia kehitämme asiakkaidemme suorituskykyä ja tuloksellisuutta yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa. Ihmiset, osaaminen ja vastuullisuus ovat toimintakulttuurimme perusta. Meihin on lupa luottaa.

Hae työpaikkaa!