2 viikkoa sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15078894

Digital Marketing Specialist, Nethit Systems Ltd Oy, Forssa

Lyhyesti

Paikkakunta:
Kanta-Häme, Forssa
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Rekrytointi
Aloitusajankohta:
Mahdollisimman pian
Muut:
Vakituinen

Oletko jo kokemusta kerryttänyt digimarkkinoinnin taitaja, joka haluaa kehittää omaa ammattitaitoaan kannustavassa ja dynaamisessa ympäristössä? Asiakasyrityksemme Nethit Systems Ltd Oy etsii Digital Marketing Specialistia, jolla on vahva kiinnostus digitaalista markkinointia kohtaan sekä aito halu auttaa asiakkaita heidän markkinoinnissaan. Tämän lisäksi jos sinulla on tietotaitoa, motivaatiota ja halukkuutta voit nopeallakin aikataululla kivuta tiiminvetäjäksi. Jos kiinnostuit, haethan paikkaa mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kuvaus

Roolissasi tulet vauhdittamaan asiakasyritysten digitaalista markkinointia, minkä myötä myös mahdollistamaan heidän liiketoimintansa kasvua. Tulet laatimaan asiakkaiden kohderyhmiä tehokkaasti tavoittavia monikanavaisen markkinoinnin suunnitelmia sekä luot valittuihin kanaviin kampanjoita. Seuraat ja analysoit tuloksia sekä raportoit tuloksista ymmärrettävästi asiakkaille. Opastat myös asiakkaita paremman verkkokaupan rakentamisessa. Sinulla tulisi olla erinomaiset kommunikointitaidot, sillä tulet olemaan paljon kontakteissa asiakkaiden kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus osaamisesi ja halujesi mukaan tuotteistaa uusia palveluja sekä kehittää vanhoja, paremman palvelun ja palveluiden tuottamisen tehostamisen saavuttamiseksi. Sinua vastassa on nelihenkinen, lämmin, osaava tiimi, joka vastaa myös perehdytyksestäsi.

Tarjoamme

 • Mukavan tiimin ja työyhteisön, Great place to work -sertifioitu
 • Monipuolisen, itsenäisen työnkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä tiiminvetäjän rooliin
 • Etätyömahdollisuus sekä liukuvat työajat

Työtehtävä

 • Digi- sekä brändimarkkinoinnin suunnittelu ja niiden hallinta
 • Neuvontapalvelut verkkokaupan myynnin kehittämiseen
 • Sujuva yhteistyö asiakkaiden kanssa

Etsimällämme henkilöllä on

 • Tehtävään soveltuva koulutustausta
 • Muutaman vuoden kokemus alalta
 • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä ruotsin kieli katsomaan eduksi
 • Hyvät organisointikyvyt sekä huolellinen tapa työskennellä
 • Hallussa: Facebook Business Manager, Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager sekä Google Data studio tai muu vastaava raportointityökalu

Eduksi katsomme osaamisen somealustoista kuten Instagram ja Tiktok.

Muuta tietoa

 • Aloitus: Mahdollisimman pian
 • Kesto: Vakituinen
 • Sijainti: Forssa

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Nethit Systems Ltd Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Nethit Systems Ltd Oy on suomalainen verkkokaupan, toiminnanohjausjärjestelmän ja kassajärjestelmän toimittaja, ja osa pohjoismaista Confirma Software konsernia. Monikanavainen myyntijärjestelmämme yhdistää kivijalan ja verkkokaupan toiminnan yhdeksi helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Olemme toimittaneet Flowvy- ja Jeemly -ohjelmistoja yhdessä pitkäaikaisen kumppanimme SKJ Systemsin kanssa jo yli 2500 yritykselle, joista yli 200 toimii monikanavaisesti myymälässä ja verkossa. Tarjoamme asiakkaillemme myös kattavia tuki- ja liiketoimintaneuvontapalveluja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kehittyvässä ja kasvavassa ohjelmistoalan yrityksessä osana ammattitaitoista ja kansainvälistä tiimiä. Tehtävässäsi toimit avainroolissa asiakkaiden kanssa ja voit itse vaikuttaa omaan työhösi. Strategianamme on auttaa asiakkaitamme kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa, sillä kun he menestyvät, myös me menestymme.

Hae työpaikkaa!