1 viikko sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15091008

Document Controller, Neste

Lyhyesti

Paikkakunta:
Porvoo
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Mahdollisimman pian
Muut:
31.12.2023 saakka

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nesteelle Document Controlleria työskentelemään dokumenttienhallinnan parissa. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle henkilölle, joka haluaa päästä kartuttamaan arvokasta työkokemusta ja joka on kiinnostunut tarkkuutta vaativista tehtävistä. Hae tehtävää jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa!

Kuvaus

Document Controllerina työskentelet projektien suunnittelun ja muun dokumentaation parissa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa varmistaa, että tarvittavat dokumentit löytyvät järjestelmästä, niiden metadata on täytetty oikein sekä niihin liittyvä oheisinformaatio on myös paikallaan. Tarvittaessa olet myös yhteydessä projektin sidosryhmiin tarvittavien tietojen saamiseksi. Lisäksi tehtäväsi on seurata dokumenttien lähetyksen tilaa ja varmistaa, että dokumentit kulkevat projektien läpi.

Tarjoamme

 • Hienon mahdollisuuden esimerkiksi vastavalmistuneelle henkilölle päästä oppimaan ja kehittymään
 • Osaavien kollegoiden tuen

Työtehtävä

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Dokumenttienhallintajärjestelmien tunteminen
 • Varmistaa, että projektin tarvittavat dokumentit ja niiden oheisinformaatio on tallennettu järjestelmään
 • Projektihenkilöstön opastaminen tarvittaessa dokumenttijärjestelmän käytössä
 • Tiedostojen käsittely
 • Kommunikointia sidosryhmien kanssa
 • Muut dokumenttihallinnan tehtävät

Etsimällämme henkilöllä on

 • Kiinnostusta työskennellä tarkkuutta vaativien tehtävien parissa
 • Hyvät IT-taidot perusohjelmien osalta (esim. Microsoft Office, Google Office Tools)
 • Kyky omaksua uusia järjestelmiä nopeasti
 • Tehokas ja huolellinen työskentelyote
 • Sujuva englannin kielen taito, suomen kielen taito katsotaan eduksi

Eduksi katsotaan myös aiempi työkokemus projektityöstä tai asiakaspalvelutehtävistä.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Muuta tietoa

 • Aloitus: Mahdollisimman pian
 • Kesto: 31.12.2023 saakka
 • Sijainti: Kilpilahti, Porvoo (osittainen etätyö onnistuu halutessasi)

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme.

Menestyksemme perustuu työntekijöihimme, jotka ovat liikkeellepaneva voima Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Olemme myös sitoutuneet tekemään tuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä. Tahtomme luoda elinvoimaisempi planeetta lapsillemme tekee meistä ainutlaatuisen yrityksen.

Nesteellä on kunnianhimoiset tavoitteet luonnon monimuotoisuuteen, ihmisoikeuksiin ja toimitusketjuun liittyen. Meidät on valittu toistuvasti Dow Jonesin kestävän kehityksen indekseihin ja maailman vastuullisimpien yritysten Global 100 -listalle.

Strategiamme toteuttamisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa työtämme ohjaavat Nesteen arvot. Tuemme ja kehitämme henkilöstöämme ja huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan, jotta he voivat kasvaa, innovoida ja rakentaa tulevaisuuttamme.

Me välitämme. Me olemme rohkeita. Me teemme yhteistyötä.

Me Nesteellä haluamme, että työ tuntuu hyvältä ja tekee hyvää. Asetamme selkeitä ja läpinäkyviä tavoitteita ja tarjoamme monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Kiinnitämme erityistä huomiota hyvään johtamiseen ja palkitsemme roolin ja vastuiden mukaisesti.

Nesteen strategia on "Nopeammin, rohkeammin ja yhdessä". Se kuvastaa ymmärrystä siitä, että ilmastonmuutoksen torjunnassa tai muovijätehaasteen ratkaisemisessa ei ole aikaa hukattavaksi.

Menestyäksemme meidän on toimittava, kehitettävä uusia ratkaisuja ja saatava ne käyttöön nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan – yhdessä.

Ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.

Hae työpaikkaa!