2 viikkoa sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15090602

Energianeuvoja, Helen Oy

Lyhyesti

Paikkakunta:
Helsinki, ja muu Suomi
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Rekrytointi
Aloitusajankohta:
3.4.2023
Muut:
Kokoaikainen

Kiinnostaako energia-ala sekä työskentely backoffice-työn ja asiakastyön välimaastossa? Etsimme kahta Energianeuvojaa osaksi Helenin asiantuntevaa ja lämminhenkistä 10 henkilön tiimiä. Työssä pääset selvittämään asiakkaiden sähkösopimuksiin liittyviä asioita sekä tekemään kirjauksia ja muutoksia järjestelmään. Työ on kokoaikainen, toinen rooleista vakituinen ja toinen määräaikainen vuoden 2023 loppuun. Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään - aloitus tehtävissä on 3.4.2023, joten etenemme nopealla aikataululla sopivien henkilöiden löydyttyä!

Kuvaus

Helenin asiakkaat tekevät usein muutoksia tai päivityksiä sähkösopimuksiin itse netin välityksellä. Suuri osa sopimusten päivityksistä hoituu ilman manuaalista työtä. Kuitenkin osa sopimuksista vaatii tarkempaa selvitystyötä, yhteydenpitoa asiakkaan suuntaan ja ihmisten tekemiä kirjauksia tai muutoksia järjestelmiin. Tässä sinä tulet olemaan isossa roolissa, kun huolehdit, että jokainen asiakas saa tarvitsemaansa palvelua ja sähkösopimustiedot ovat järjestelmissä oikein. Tarvittaessa pääset tukemaan myös uuden asiakastietojärjestelmän käyttöönotossa.

Työtehtävä

  • Selvitys- ja korjaustyöt sähkösopimuksiin liittyen (asiakkaan kanssa puhelimitse / sähköpostitse keskustelua sekä kirjauksia järjestelmiin)
  • Mahdollisuuksien mukaan tukemista asiakastietojärjestelmän vaihtoon liittyen

Etsimällämme henkilöllä on

  • Sujuva suomen- ja englannin kielen taito
  • Hyvät tietotekniset taidot
  • Rohkeutta keskustella asiakkaiden kanssa
  • Oma-aloitteinen työskentelyote
  • Nopea oppimiskyky

Eduksesi katsomme kokemuksen saman tyyppisistä tehtävistä sekä energia-alalta.

Muuta tietoa

  • Aloitus: 3.4.2023
  • Kesto: Kokoaikainen, vakituinen / Kokoaikainen, määräaikainen
  • Sijainti: Helsinki, Kamppi (perehdytyksen jälkeen on mahdollista työskennellä täysin etänä)

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Helen Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille: krs02@academicwork.fi.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Lue lisää täältä: Helen Oy

Hae työpaikkaa!