2 viikkoa sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15087746

Fund Operations Specialist, CapMan, Helsinki

Lyhyesti

Paikkakunta:
Helsinki, Kaartinkaupunki
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan
Muut:
Kokoaikainen

Kiinnostaako sinua kehittyä rahastohallinnon osaajaksi ja olla omalla panoksellasi osa CapManin kasvutarinaa? Haemme asiakkaallemme CapManille Fund Operations Specialistia. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus

CapMan on johtava, pohjoismainen, pääomasijoitusalan asiantuntija. Etsimme nyt vahvistusta CapManin Fund Operations tiimiin. Fund Operations Specialistina pääset tukemaan CapManin eri liiketoimintoja rahastohallintoon ja -raportointiin liittyvissä monipuolisissa tehtävissä, oppimaan sekä kotimaisten että ulkomaisten suljettujen ja avoimien rahastorakenteiden toimintalogiikkaa ja työskentelemään CapManin kaikkien sijoitustiimien kanssa.

Toivomme, että olet utelias oppimaan rahastohallinnosta ja kasvamaan alan timanttiseksi asiantuntijaksi. Sinulla on järjestelmällinen ja tarkka työskentelyote ja tartut ripeästi toimeen. Pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, sillä tulet olemaan säännöllisesti yhteydessä kollegoiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa eri maissa.

Tarjoamme

 • Monipuoliset työtehtävät ja tukea ammatilliseen kasvuusi
 • Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisella alalla loistavien kollegoiden kanssa viihtyisässä pääkonttorissa Helsingin sydämessä
 • Mahdollisuuden olla osa kunnianhimoista pörssiyhtiötä ja kasvaa vaihtoehtorahastojen asiantuntijaksi

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

Osana tiimiämme saat olla mukana monipuolisissa tehtävissä, joihin kuuluvat mm. rahastoraportointi, kassanhallinta, viranomaisraportointi, kirjanpidon ohjeistus sekä valvonta, veroasiat sekä sijoitustransaktioiden toteuttaminen. Tehtävässä pääset osallistumaan myös työkalujen ja prosessien kehittämiseen sekä rahastohallintajärjestelmän ylläpitämiseen rahasto- ja sijoitustietojen osalta.

Etsimällämme henkilöllä on

 • Tehtävään soveltuva tutkinto, esimerkiksi tradenomi
 • Työkokemusta kirjanpidosta tai taloushallinnosta
 • Erinomaiset taidot MS Office -työkaluista ja erityisesti Excelistä
 • Vahvat vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi

Työntekijänä olet

 • Järjestelmällinen ja tarkka
 • Oma-aloitteinen
 • Tiimipelaaja

Muuta tietoa

 • Aloitus: Sopimuksen mukaan, helmi-maaliskuussa 2023
 • Kesto: Vakituinen työsopimus Academic Workin kanssa
 • Sijainti: Kaartinkaupunki, Helsinki
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä CapManin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

CapMan on johtava pohjoismainen pääomasijoitusalan asiantuntija. Olemme rakentaneet arvoa listaamattomissa yrityksissä, kiinteistöissä ja infrastruktuurikohteissa jo 30 vuotta. Palvelemme vaihtoehtoiseen omaisuusluokkaan sijoittavia laajasti mielenkiintoisten tuotteiden ja palvelujen kautta.

Rakennamme paremmin johdettuja ja vakaampia yrityksiä edistäen taloudellista hyvinvointia. Työpaikat ja innovaatiot puolestaan luovat paremmat edellytykset yhteiskunnalliselle kehitykselle. Sijoitamme myös kiinteistöihin ja infrastruktuurikohteisiin, sillä uskomme, että laadukkaat ympäristöt ja hyödykkeet ovat toimivan yhteiskunnan perustuksia.

Meitä CapManilaisia yhdistää kunnianhimoinen, yrittäjämäinen asenne sekä innostunut, eteenpäin katsova työskentelyote. Yhdessä jaamme onnistumisia ja parhaita käytäntöjä hyvällä yhteishengellä. Kulttuurillemme on ominaista korkea ammattitaito yhdistettynä matalaan hierarkiaan.

Hae työpaikkaa!