1 kuukausi sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15089693

Geosuunnittelija tai projektipäällikkö, Ramboll, Kokkola, Seinäjoki, Vaasa tai Jyväskylä

Lyhyesti

Paikkakunta:
Seinäjoki, Kauppatori 1-3 F, 60100 Seinäjoki
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Mahdollisimman pian
Muut:
Kokoaikainen

Haemme asiakkaamme Rambollin geosuunnittelijatiimiin uusia tekijöitä! Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi infra- tai geosuunnittelun osaajaa. Työtehtävät jakautuvat tavanomaisiin infrahankkeiden suunnittelutehtäviin sekä geotekniseen suunnitteluun. Lisäksi sinulla on mahdollisuus myös vaativampiin asiantuntijatehtäviin näiltä suunnittelualoilta ja pääset osallistumaan oman kiinnostuksesi mukaan myös valtakunnallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin. Voit työskennellä Kokkolan, Seinäjoen, Vaasan tai Jyväskylän toimipisteellämme. Haethan jo tänään mukaan!

Kuvaus

Ramboll on uudessa strategiassaan asettanut tavoitteekseen olla kestävässä kehityksessä johtava kansainvälinen toimija, joka auttaa asiakkaitaan ja yhteiskuntaa siirtymään kohti kestävää tulevaisuutta. Tarvitsemme siis joukkoomme osaavia asiantuntijoita ratkaisemaan näitä haasteita. Toivomme sinulla olevan jo hieman kokemusta tie-, katu-, alue-, liikenne- tai geosuunnittelusta.

Toimipisteemme ovat Kokkolassa, Seinäjoella, Vaasassa ja Jyväskylässä, missä sinulla on kollegat osana tiimiäsi. Emme ole kuitenkaan paikkakuntaan sidottuja, vaan toimimme yhdessä yli yksikkö- ja toimipisterajojen. Myös hybridityön joustavuus on arkipäivää.

Tarjoamme

Ramboll tukee henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan. Voit luottaa siihen, että esihenkilösi ja kollegasi tarjoavat tukeaan ja apuaan silloin, kun sitä tarvitset. Sopivan haastavia projekteja on tarjolla jokaiselle niin uransa alkuvaiheessa oleville, kuin kokeneille osaajille. Ramboll on tutkitusti yksi Suomen suosituimmista työnantajista alallaan.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

 • Suunnittelijana monipuolisissa infrahankkeissa oman osaamisesi ja kehittymistavoitteidesi mukaan
 • Projektipäällikkönä monipuolisissa infrahankkeissa oman osaamisesi ja kehittymistavoitteidesi mukaan
 • Mahdollisesti tehtäviä suunnitteluautomaation ja tietomallintamisen osa-alueilla

Etsimällämme henkilöllä on

 • Alalle sopiva koulutus geotekniikan alalta, tai muuta kautta hankittu geotekniikan osaaminen (DI tai insinööri)
 • Suunnittelutaustaa sekä kykyä itsenäiseen suunnitteluun sekä projektien vetämiseen
 • Sujuva suomen kielen sekä hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.
 • Kokemusta AutoCADin käytöstä työelämässä tai opiskeluissa, sekä valmius oppia uusia järjestelmiä

Henkilönä olet:

 • Asiakeskeinen ja ongelmanratkaisuun pyrkivä
 • Yhteistyökykyinen monien erilaisten kollgeoiden, asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa
 • Laatukeskeinen ja liiketoimintalähtöinen ja uskallat kysyä ja haastaa kollegoitasi ja asiakkaita ratkaisuvaihtoehdoista ja toimintatavoista

Eduksi on mikäli sinulla on:

 • Ruotsin kielen taito
 • Novapoint-ohjelmiston käyttökokemusta
 • Kokemusta geoteknisen suunnittelun laskentaohjelmien käytöstä (esim. GeoCalc, Slide, Fulgeo)
 • BIM-perusteet (rakennuksen tietomalli / Building Information Model)

Muuta tietoa

 • Aloitus: Mahdollisimman pian
 • Kesto: Toistaiseksi, vakituinen työsopimus Academic Workin konsulttina
 • Sijainti: toimipisteemme ovat Kokkolassa, Seinäjoella, Vaasassa ja Jyväskylässä sekä joustava hybridimalli
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 17 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää menestystä koko yhteiskunnassa.

Hae työpaikkaa!