1 viikko sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15081807

Invoicing Specialist till Nets!

Lyhyesti

Paikkakunta:
Helsinki
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Mahdollisimman pian

Söker du efter en ny spännande och utmanande roll, talar svenska flytande och har utbildning inom ekonomi så kan detta vara rollen för dig! Nets söker en tredje person till sitt faktureringsteam med start omgående. Läs mera nedan och ansök direkt om detta låter intressant för dig!

Kuvaus

Det här jobbet erbjuder dig en intressant och utmanande uppgift i en internationell och nordisk miljö. Utöver att du har ett fantastiskt team som stöd får du chansen att använda dina styrkor och utvecklas i arbetet.

Vi förväntar oss att du är en lösningsfokuserad problemlösare för vilken kundservice och kund alltid står i centrum. Du har utmärkt kommunikations- och samarbetsförmåga och vågar utmana befintliga metoder vid behov. Du får organisera och prioritera ditt eget arbete för att säkerställa effektivitet och resultatet är alltid av hög kvalitet. En flexibel och positiv attityd hjälper dig att lyckas i denna roll!

Som konsult på Academic Work erbjuds du möjligheten att utvecklas professionellt samt att utvidga ditt nätverk genom att samla på dig för framtiden möjligen viktiga kontakter.

Työtehtävä

• Hantering av olika terminalfaktureringsrelaterade uppgifter

• Hantering av fel, prissättningskorrigeringar, kreditering av felaktiga fakturor

• Problemlösning och utredning av grundorsaker

• Hantering av eventuella kundklagomål

Etsimällämme henkilöllä on

Personen vi söker har

  • En relevant arbetserfarenhet (tidigare liknande uppgifter meriterande)
  • Hög arbetsmoral och är ansvarstagande
  • Flytande kunskaper i svenska. Engelska är meriterande

Övrig information

  • Start: Så snart som möjligt, enligt kontakt. Heltidsuppgift, möjlighet till distansarbete
  • Längd: Maj 2023
  • Läge: Helsingfors
  • Kontaktuppgifter: Academic Work är ansvarig för denna rekryteringsprocess till Nets, och alla frågor angående positionen skall skickas till Academic Work.

Vi går kontinuerligt igenom sökande och om vi redan har gått vidare med kandidater kan annonsen tas bort från vår webbplats innan rekryteringsprocessen är klar.

Yrityskuvaus

Nets är den ledande leverantören av betalningslösningar i Norden. Som ett nordiskt FinTech-företag är vi specialiserade på överföring av digitala betalningar. Vi förbinder banker, företag och konsumenter med vårt internationella nätverk som möjliggör digitala betalningar. Vår verksamhet omfattar alla de nordiska länderna och vi erbjuder ett brett utbud av handelstjänster, korttjänster och betaltjänster. Bakom alla våra tjänster och lösningar finns ett tydligt löfte: smidiga betalningar, omfattande nätverk och bra idéer från fantastiska människor.

Hae työpaikkaa!