1 kuukausi sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15089573

Järjestelmäasiantuntija (rakennusautomaatio), Siemens, Itä-Suomi

Lyhyesti

Paikkakunta:
Lappeenranta, Kouvola/etätyö, asiakaskäynnit Itä-Suomen alueella
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan
Muut:
Kokoaikainen

Etsimme tulevaisuuden rakennusautomaatiojärjestelmien ammattilaisia asiakaskohteiden pariin Itä-Suomen alueelle Siemens Infrastructure -yksikköön. Oletko jo jonkin verran kokemusta kerryttänyt sähkö-, automaatio- tai LVI-alan ammattilainen, joka on kiinnostunut työskentelemään rakennusautomaatiojärjestelmien parissa isossa ja kansainvälisessä yrityksessä? Haluatko itsenäisesti huolehtia, että asiakkaan järjestelmät ovat aina ajan tasalla ja toimivat moitteettomasti? Mikäli automaatiojärjestelmät ja LVIS -prosessit ovat sinulle tuttuja, olet etsimämme henkilö!

Kuvaus

Smart Infrastructure yhdistää energiajärjestelmät, kiinteistöt ja teollisuuden älykkääksi kokonaisuudeksi, joka lisää merkittävästi tehokkuutta, ympäristöystävällisyyttä ja elämänlaatua. Talotekniikan ammattilaisena tehtävänäsi on huolehtia siitä, että asiakkaan rakennusautomaatiojärjestelmät ovat aina ajan tasalla ja toimivat moitteettomasti. Tässä tehtävässä pääset automaatiojärjestelmien ohjelmoinnin, digitaalisten integraatioiden ja käyttöönoton kautta rakentamaan kokonaisuuksia, joiden avulla kiinteistöjen LVIS-prosesseja hallitaan kokonaisvaltaisesti. Tässä tehtävässä yhdistyy automaatiojärjestelmien ohjelmointiin liittyvät tekniset työtehtävät, sekä teknisenä asiantuntijana toimiminen yhdessä asiakkaan teknisten asiantuntijoiden kanssa. Tehtävässä pääset siis yhdistämään automaatio-osaamisen asiakasrajapinnassa työskentelyyn. Itä-Suomen alueella Siemensin toimisto on Kouvolassa, mutta monet asiakaskohteet sijaitsevat Lappeenrannassa sekä muualla Itä-Suomen alueella. Tässä tehtävässä voit siis työskennellä haluamassasi sijainnissa Itä-Suomen alueella ja työsi koostuu paljon kohdekäynneistä ja etätyöskentelystä. Työskentelet Itä-Suomen alueella olevien asiakkaiden sekä Siemensin teknisten asiantuntijoiden, että projektiorganisaation kanssa.

Tarjoamme

 • Haasteellisen tehtävän huipputiimissä modernin teknologian parissa
 • Mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi isossa yhtiössä.
 • Kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista jatkuvasti
 • Merkityksellisen työn yrityksessä, joka tehostaa esimerkiksi kiinteistöjen ympäristöystävällisyyttä

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

 • Kiinteistöjen LVIS-prosessien automaatioon liittyvät tehtävät
 • Automaatiojärjestelmien ohjelmointi
 • Digitaalisiin integraatioihin ja käyttöönottoon liittyvät tehtävät
 • Teknisenä asiantuntijana toimiminen asiakasprojekteissa ja teknisten projektien myyntiin liittyvät tehtävät
 • Yhteistyö Itä-Suomen alueella olevien asiakkaiden sekä Siemensin teknisten asiantuntijoiden että projektiorganisaation kanssa

Etsimällämme henkilöllä on

 • Hyvät tiimityötaidot, asiakaskeskeinen asenne ja aktiivinen ote työhön
 • Soveltuvaa koulutusta esim. AMK sähkö- tai automaatioinsinööri
 • Käytännön kokemusta automaatio-/sähkötöistä tai -tekniikasta
 • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä englannin kielen perusteiden hallintaa
 • IT:n perustaitoja esim MsOffice
 • Pääasiassa toimialueellasi tapahtuva liikkuva työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta

Muuta tietoa

 • Aloitus: Mahdollisimman pian
 • Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
 • Sijainti: Siemensin toimipiste Kouvolassa ja/tai etätyö esimerkiksi Lappeenrannasta käsin, lisäksi kohdekäynnit Itä-Suomen alueella
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Siemensin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Me Siemensillä rakennamme intohimoisesti parempaa tulevaisuutta meille kaikille. Siemensin toimintaa ohjaavat vastuullisuus, huippuosaaminen ja innovatiivisuus. Meillä pääset rakentamaan kestävää tulevaisuutta. Uskomme, että avoin ja hyväksyvä työkulttuuri auttaa meitä menestymään ja osaajia viihtymään.

Siemens toimittaa tuotteita, ratkaisuja ja palveluita sähköistykseen, automaatioon ja digitalisaatioon. Yhtiön teknologiaratkaisut edistävät älykästä energiajärjestelmää, tehokasta liikennettä sekä kilpailukykyistä teollisuutta. Siemensin kansainväliset huippuinnovaatiot ja paikallinen osaaminen rakentavat asiakkaiden, teollisuuden ja yhteiskunnan menestystä Suomessa. Olemme aktiivinen osa yhteiskunnan kehitystä ja samalla osa meidän jokaisen elämää. Smart Infrastructure yhdistää energiajärjestelmät, kiinteistöt ja teollisuuden älykkääksi kokonaisuudeksi, joka lisää merkittävästi tehokkuutta, ympäristöystävällisyyttä ja elämänlaatua.

Hae työpaikkaa!