3 viikkoa sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15080838

JavaScript-kehittäjä, OPEN POS, Tampere

Lyhyesti

Paikkakunta:
Tampere
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan
Muut:
Kokoaikainen

Oletko JavaScript-osaaja, joka etsii uusia haasteita? Haluatko päästä innovatiiviseen ja kasvavaan yritykseen kehittämään sekä luomaan uudenlaisia ratkaisuja? Tämä paikka voisi olla juuri sinulle! Etsimme OPEN POS:lle Fuel and Charging -yksikköön lisäystä ohjelmistokehittäjästä, joka innostuu uusien toimintatapojen kehittämisestä. Kuulostaako paikka kiinnostavalta? Hae jo tänään, sillä etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana!

Kuvaus

OPEN on johtava yritys innovatiivisten ohjelmistojen ja maksuratkaisujen toimialalla. Yritys on vakiinnuttanut asemansa täyden palvelun toimittajana Pohjoismaisilla markkinoilla. OPENin toiminnan painopiste on ohjelmistokehityksessä ja kokonaisratkaisujen tarjoamisessa asiakkailleen. Ratkaisut kattavat laitteet, ohjelmistot, järjestelmäintegraatiot, teknisen tuen ja tukipalvelut.

Etsimme JavaScript-kehittäjää täydennykseksi OPENin ohjelmistokehitystiimiin. Tiimi kuuluu Fuel and Charging yksikköön vastaten monenlaisista tuotteista liittyen esimerkiksi sähköautojen lataukseen ja huoltoasemien maksuratkaisuihin. JavaScript-projekteissa käytetään teknologioina pääsääntöisesti Reactia ja Nodea. Tietokantana toimii MongoDB ja muita käytettäviä ohjelmia ovat muun muassa Atlassianin työkalut. Kehitysympäristöksi on valittavissa Visual Studio tai Webstorm.

Tarjoamme

 • Vastuullisen ja mielenkiintoisen roolin
 • Mahdollisuuden kehittyä urallasi niin asiantuntijuuden, kuin erilaisten vastuuroolienkin kautta
 • Pääsyn kehittämään tulevaisuuden innovaatioita liittyen esimerkiksi sähköautojen lataukseen
 • Tiimin tuen ja innovatiivisen työympäristön
 • Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää: https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo

Etsimällämme henkilöllä on

 • Työkokemusta ohjelmistokehityksestä muutaman vuoden ajalta
 • Kokemusta JavaScriptistä ja erityisesti Reactista sekä Nodesta
 • Sujuva englannin kieli
 • Itsenäinen ja proaktiivinen ote työskentelyyn

Muuta tietoa

 • Aloitus: Sopimuksen mukaan
 • Kesto: Toistaiseksi voimassaoleva, tarkoituksena rekrytoitua Open Posille noin 6kk jälkeen
 • Sijainti: Tampere Sarankulma
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Open Posin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

OPEN POS Finland osana OS Group Ab:ta on johtava maksamisen ratkaisujen toimittaja Pohjoismaissa. OPEN on kasvava yritys, jolla on vahva toimialaosaaminen ja lähes 30 vuoden kokemus huoltoasemien hallinta- ja maksuratkaisuista. OPENilla on Pohjoismaissa laaja asiakaskunta, joka koostuu suurista ketjuasiakkaista sekä yksityisistä huolto- ja energia-asemista. Vuonna 2021 OPEN Groupin liikevaihto oli noin 18,4 M€ ja yhtiö työllisti yli 120 ammattilaista.

Lue lisää: https://www.openpos.tech/fi/open/

Hae työpaikkaa!