1 kuukausi sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15084626

Johdon assistentti, Tampere-talo Oy

Lyhyesti

Paikkakunta:
Tampere
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
9.1.2023
Muut:
Kokoaikainen, jaksotyö

Keskeinen ja vastuullinen rooli yhden Suomen merkittävimmän elämys- ja tapahtuma-alan toimijan keskiössä! Etsimme nyt Tampere-talo Oy:lle johdon assistenttia avustamaan korkeinta johtoa päivittäisissä tehtävissä. Toimitusjohtaja, hallitus sekä muu johtoryhmä ovat keskeisiä kollegoitasi. Toivomme aiempaa kokemusta vastuullisista tehtävistä, mutta lopulta asenne sekä motivaatio ovat keskeisiä kriteerejä oikean henkilön valintaa tehdessä. Hae paikkaa heti, sillä etenemme haussa heti soveltuvien henkilöiden löytyessä.

Kuvaus

Johdon assistenttina toimit apuna hyvin monelle Tampere-talo Oy:n johtoryhmän jäsenelle, mutta tärkein työtehtäväsi on toimia toimitusjohtajan assistenttina. Olet mukana tärkeissä palavereissa, avustat johtoa päivittäisissä tehtävissä, tuotat materiaalia johtoryhmän tarpeisiin sekä teet toimistotehtäviä kuten arkistointia sekä dokumentointia. Tehtävässä menestyt hyvillä sosiaalisilla taidoilla sekä oma-aloitteisella asenteella.

Tarjoamme

 • Vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan missä toimit läheisessä yhteistyössä kollegoiden kanssa, ja pystyt todellisesti auttamaan työyhteisöä omalla panoksellasi
 • Todellisen näköalapaikan, sillä osallistut lähes jokaiseen tärkeään palaveriin Tampere-talo Oy:n liittyen, toimitusjohtaja on tärkein kontaktisi
 • Perehdytyksen tehtävään, sekä tietenkin modernit työvälineet

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää alta.

https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo

Työtehtävä

 • Toimitusjohtajan avustaminen kaikissa tilanteissa, hallituksen sihteerinä toimiminen, johtoryhmän avustaminen
 • Toimistotehtävät kuten arkistointi, dokumentointi sekä esitysmateriaalien valmisteleminen
 • Sisäisten kutsutapahtumien järjestämisessä avustaminen
 • Talvipuutarhan näyttelyiden koordinointi

Etsimällämme henkilöllä on

 • Korkeakoulun tai vastaavan kokemuksen tuoman taustan vastuulliseen tehtävään
 • Aiempaa kokemusta johdon assistentin tehtävässä, tai muussa vastaavassa vastuullisessa tehtävässä
 • Sujuva suomen sekä englannin suullinen ja kirjallinen kielitaidon, ruotsin kielen katsomme eduksi
 • Tuntemus alasta, projektiluontoisesta työstä tai tapahtumatuotantoprosessin tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole vaatimus

Tämän lisäksi sinulla tulisi olla:

 • Paineensieto- sekä reagointikykyä hektiseen, muuttuvaan ympäristöön
 • Organisointi- sekä priorisointikykyä monipuoliseen toimenkuvaan
 • Hyvät yhteistyötaidot

Muuta tietoa

 • Aloitus: 9.1.2023
 • Kesto: 12kk määräaikainen, jatko mahdollinen
 • Sijainti: Tampere
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Tampere-talo Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Tampere-talo Oy on kasvava, kehittyvä ja monipuolinen elämys- ja tapahtumayritys. Operoimme tällä hetkellä kahta pääkohdetta: Tampere-taloa, joka on liikevaihdoltaan, tapahtumiltaan ja kävijämäärältään yksi Pohjoismaiden suurimmista kulttuuri- ja kongressikeskuksista, sekä historiallista Tuulensuun Palatsi -tapahtumaravintolaa Tampereen Hämeenkadulla. Tuotamme ja promotoimme tapahtumia ja konsertteja ketterästi ja joustavasti myös muualle, kuten Tampereen Nokia Arenalle. Lisäksi tapahtumayksikkömme Events Tampere tuottaa korkealaatuisia ja vaikuttavia yritystapahtumia sekä kongressi- ja kokouspalveluita valtakunnallisella skaalalla.

Olemme Tampereen kaupungin omistama osakeyhtiö ja osakkaana digitaalisessa palveluyhtiö LiveX Oy:ssä, Musiikki & Media Tapahtumat Oy:ssä sekä Oy Aku’s Factory Ltd:ssä. Tampere-talo palkittiin parhaana isona tapahtumapaikkana vuoden 2020 Evento Awards -kilpailussa sekä parhaana konserttisalina vuosien 2020 ja 2021 Musiikki & Media Industry Awards -gaalassa. Olemme lisäksi saaneet tunnustusta pitkäjänteisestä ympäristötyöstämme, panostuksesta tapahtumien turvallisuuteen sekä kyvystämme kehittää uusia tapoja tuottaa tapahtumia.

Visiomme on olla Suomen arvostetuin tapahtuma-alan brändi. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat rohkeus, ratkaisukeskeisyys, toisten kunnioittaminen ja vastuullisuus.

Hae työpaikkaa!