1 viikko sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15091065

Jr. Frontend Developer, Einon Bitit Oy, Vantaa/osittainen etätyö

Lyhyesti

Paikkakunta:
Vantaa, etätyö
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Mahdollisimman pian
Muut:
Vakituinen

Onko koodi sinun intohimosi ja omaatko pelottoman asenteen uuden oppimista kohtaan? Mahtavaa! Lohkoketjuteknologiaan erikoistunut asiakkaamme Einon Bitit Oy odottaa innolla uutta tulevaisuuden lupausta Suomen tiimiinsä. Tarjoamme sinulle kansainvälisen ja vauhdikkaan matkan lohkoketjuteknologian maailmaan, mutta vastapainona odotamme sinulta rohkeaa, aktiivista ja kehittymisorientoitunutta otetta työhön. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kerro kiinnostuksestasi jo tänään, niin jutellaan pian lisää!

Kuvaus

Einon Bittien Jr. Frontend Developerina työskentelet osana kansainvälistä projektitiimiä, jonka lisäksi tukenasi on reilun viiden ammattilaisen paikallinen tiimi Suomessa. Pääset osallistumaan mielenkiintoisiin lohkoketjuteknologioihin liittyviin projekteihin ja oppimaan lisää alan erikoisuuksista. Vaikka emme odota sinun olevan alan ammattilainen, toivomme vahvaa fronttipuolen taustaa esimerkiksi korkeakouluopintojen tai harrastuneisuuden kautta.

Einon Biteillä on toimisto Aviapoliksessa, mutta työtä onnistuu tehdä joustavasti etänä kotikonttorilta käsin. Toivomme sinun sijaitsevan kuitenkin pääkaupunkiseudulla tai muualla lähiseuduilla, jotta pääset tapaamaan kollegoita esimerkiksi lounaan merkeissä viikon tai kahden välein.

Einon Bitit tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuuden kurkistaa lohkoketjuteknologian maailmaan
 • Hauskan ja mielenkiintoisen seikkailun startup-yrityksessä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan
 • Rennon, huumorintajuisen ja monikulttuurisen työilmapiirin

Työllistyt tehtävään Academic Workin kautta, joten tukenasi on myös Academic Workin kattava osaaminen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Etsimällämme henkilöllä on

 • Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tietojenkäsittelytiede) – voit olla esimerkiksi vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa
 • Vahva React ja JavaScript -osaaminen
 • Hyvä looginen päättelykyky ja taito sopeutua muuttuviin tilanteisiin
 • Sujuva kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito – suomi lasketaan vahvaksi eduksi

Aiempaa työkokemustasi tärkeämpänä pidämme intoasi oppia ja työskennellä aktiivisella otteella.

Toivommekin sinun tunnistavan itsesi seuraavista ominaisuuksista:

 • Kehitysorientoitunut – janoat uutta tietoa sekä nautit oppimisesta ja koodin ymmärtämisestä
 • Rohkea ja oma-aloitteinen – uskallat etsiä tietoa, kysyt tarvittaessa apua ja tartut proaktiivisesti toimeen
 • Positiivinen ja innostunut – teet taitavasti yhteistyötä muiden kanssa ja olet aktiivinen työyhteisön jäsen

Muuta tietoa:

Projektien luonteesta riippuen tehtävä voi vaatia myöhemmin taustaselvityksen suorittamista.

 • Aloitus: Mahdollisimman pian keväällä 2023
 • Kesto: Vakituinen työsuhde
 • Sijainti: Aviapolis (Vantaa), joustava etätyömahdollisuus
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Einon Bittien puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Rekrytointiprosessin ensimmäisessä osassa saat kutsun psykometrisiin testeihin, jonka lisäksi prosessiin sisältyy lyhyt puhelinhaastattelu, Teams-haastattelu ja viimeinen haastattelu Einon Bittien kanssa.

Yrityskuvaus

Einon Bitit konsultoi yrityksiä monenlaisissa, haastavissa tietotekniikkaan liittyvissä hankkeissa. Meillä on kokemusta ja asiantuntemusta erityisesti ohjelmistoarkkitehtuureista ja lohkoketjuteknologiasta. Teemme esimerkiksi liiketoimintakauppojen yhteydessä ohjelmistojen due diligence -selvityksiä sekä toimimme neuvonantajana (advisory) IT-hankkeissa. Yrityksen perustaja Eino Mäkitalo on toiminut IT-alalla yli 30 vuoden ajan.

Hae työpaikkaa!