1 viikko sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15084661

Jr. järjestelmäturvallisuuden asiantuntija, Patria, Hämeenlinna / etätyö

Etsimme nyt asiakkaallemme Patrialle järjestelmäturvallisuuden tiimiin junior asiantuntijaa. Tässä roolissa tulet tekemään töitä koneturvallisuuden parissa riskienhallinnan, analysoinnin ja raportoinnin tehtävissä. Voit olla juuri uraasi aloitteleva henkilö, sillä pääasia on, että olet kiinnostunut työskentelemään turvallisuuden parissa teknisellä alalla. Lisäksi toivomme sinulta hyviä sidosryhmäyhteistyön taitoja, rohkeutta ilmaista mielipiteitä sekä halua kehittyä alan asiantuntijaksi. Tähtäämme löytämään henkilön, joka on halukas oppimaan uutta ja ottamaan vastuuta tiimissä. Lue lisää alta ja hae mahdollisimman pian! Etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuvaus

Junior järjestelmäturvallisuuden asiantuntijana tulet vastaamaan koneturvallisuudesta yhdessä eri sidosryhmien kanssa, eri projekteissa. Tehtävänäsi on tunnistaa ja raportoida erilaisia ajoneuvoon liittyviä riskejä, arvioida ja analysoida niitä, sekä toteuttaa riskianalyysejä ja pohtia, miten riskejä voitaisiin joko eliminoida tai pienentää. Tehtävä on loistava tilaisuus päästä hyödyntämään teoriaosaamistasi käytännössä ja päästä kasvamaan asiantuntijarooliin kansainvälisessä yrityksessä.

Tarjoamme

 • Monipuolisia tehtäviä sisältävän roolin
 • Mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijuuteen
 • Mahdollisuuden kerryttää kokemusta kansainvälisessä yrityksessä

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

Tehtävänäsi on riskien kartoittaminen ja analysointi, raportoiminen sekä riskianalyysien tuottaminen. Tehtävässäsi käytät suomen sekä englannin kieltä suullisesti ja kirjallisesti. Tulet olemaan osana erilaisia projekteja ja osaamisen kehittyessä saat ottaa projekteissa myös paljon vastuuta. Toimit yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on

 • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. insinööritason koulutus, joka sisältää turvallisuustekniikan opintoja)
 • Kiinnostusta tekniikkaa kohtaan
 • Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito
 • Hyvät tietotekniset taidot

Katsomme eduksi osaamisen toiminnallisesta turvallisuudesta.

Työntekijänä olet

 • Itseohjautuva ja täsmällinen
 • Reipas ja tartut toimeen rohkealla työotteella
 • Hyvät vuorovaikutustaidot omaava

Muuta tietoa

 • Aloitus: Tammikuu 2023
 • Kesto: 12kk, jonka jälkeen rekrytoituminen Patrialle
 • Sijainti: Hämeenlinna, etätyö (50% / 50%)
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Suoritamme tehtävään valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen sekä huumetestauksen.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia.

Hae työpaikkaa!