3 viikkoa sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15090296

Junior Myynti-insinööri, Stig Wahlström Oy, Vantaa/Hyvinkää/Pirkkala/Jyväskylä

Lyhyesti

Paikkakunta:
Vantaa, Hyvinkää, Jyväskylä tai Pirkkala
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Rekrytointi
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan
Muut:
Toistaiseksi voimassa

Etsitkö joustavaa työkulttuuria, jossa pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi mielenkiintoisessa työympäristössä? Etsimme myynti-insinöörejä asiakkaallemme Stig Wahlström Oy:lle Vantaalle, Hyvinkäälle, Jyväskylään tai Pirkkalaan. Stig Wahlström Oy on tekninen tukkuliike, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia ratkaisuja mittaus- ja säätötekniikassa. Tässä roolissa pääset toimimaan laaja-alaisesti teollisuuden alan yritysten kanssa ja kehittymään alan ammattilaiseksi. Oletko myynti- ja teknisorientoitunut tiimipelaaja, ja valmis hyppäämään osaksi Stig Wahlström Oy:n kasvumatkaa? Lue lisää alta ja hae tehtävää mahdollisimman pian!

Kuvaus

Etsimme myynti-insinöörejä Stig Wahlström Oylle kolmeen eri tiimiin tämän vuoden aikana joustavilla aloitusajankohdilla. Tärkein työtehtävä roolissa on myyntiprosessien hoitaminen alusta loppuun sekä myös mahdollinen jälkihoito. Tehtävän ytimessä on asiakkaan kumppanina toimiminen ratkaisumyynnin kautta. Tehtävänkuva sisältää myös asiakkaan tukemista laitteiden käyttöönotoissa sekä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Tärkeintä on motivaatiosi ja oppimishaluisuutesi, mutta myös perusymmärrys teknisistä laitteista on eduksi.

Voit suorittaa tehtävää useammasta lokaatiosta Suomesta, kunhan olet valmis liikkumaan asiakkaiden suuntaan ympäri Suomen. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Vantaalla, lentokentän läheisyydessä. Pystyt myös roolissa tekemään osittain etätöitä työtehtävien sen salliessa. Stig Wahlströmillä sinua odottaa tiivis ja hyvän yhteishengen omaava porukka ja kehitysorientoitunut kulttuuri sekä joustava työympäristö, jossa saat vapaasti vaikuttaa omaan työhösi sekä kalenteriisi. Stig Wahlströmin asiakkaat ovat monipuolisesti eri aloilta ja roolissa pääsee näkemään hyvin erilaisia tehdasympäristöjä ja siten myös kehittämään itseään monipuolisena ammattilaisena niin laitteiden kuin myynnin suhteen.

Tiimit, joihin etsimme vahvistusta

 • Räjähdysvaarallisten tilojen Atex-luokituksen omaavat laitteet
 • Prosessipuolen mittauslaitteet
 • OEM mittaus- ja säätötekniikka

Tarjoamme

 • Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävänkuvan, jossa pääset toimimaan tiiviisti erilaisten teollisuuden alan yritysten kanssa.
 • Joustavan, välittävän ja kehittävän työnantajan - Stig Wahlström Oy:llä työntekijät viihtyvät pitkään ja taustalla vaikuttava konserni Addtech tarjoaa myös kansainvälisiä etenemismahdollisuuksia. Lisäksi Addtech tarjoaa oman Business Schoolin, joka on mahdollistaa kattavan ammatillisen kehittymisen.
 • E-passin, kattavan työterveyshuollon, bonusmallin ja joustavan etätyömahdollisuuden.

Työtehtävä

 • Vastaat myyntiprosessista koko asiakaselinkaaren osalta eli tarjous, tilaus, toimitus sekä jälkimarkkinointi kuuluvat vastuualueellesi
 • Asiakaskäynnit ja ratkaisumyynti teollisuuden alan yrityksille
 • Tiivis yhteydenpito niin asiakkaisiin kuin tavarantoimittajiin
 • Mahdollisten ongelmatilanteiden ratkaisu, esimerkiksi käyttöönoton kanssa asiakkaiden tehtailla

Etsimällämme henkilöllä on

 • Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. kone-, sähkö-, automaatio- tai energiatekniikka)
 • Mielellään hieman työkokemusta tehdasympäristöstä ja/tai myynnin parista.
 • Kiinnostus toimia teknisen ratkaisumyynnin parissa
 • B-ajokortti ja oma auto
 • Sujuva suomen kieli ja hyvä englannin kielen taito. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi

Työntekijänä olet

 • Omatoiminen ja aikaansaava tiimipelaaja
 • Myynti- ja asiakaspalveluorientoitunut
 • Ratkaisukeskeinen

Tutustutaan toisiimme ja selvitetään yhdessä, sopiiko tämä tehtävä sinulle. Tässä tehtävässä aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on asenteesi ja työskentelytapasi. Lopulliseen tehtävänkuvaan ja palkkaukseen vaikuttaa aiempi kokemuksesi ja mielenkiinnon kohteesi. Liitäthän hakemukseesi hakemuskirjeen.

Muuta tietoa

 • Aloitus: Sopimuksen mukaan
 • Kesto: Toistaiseksi voimassa
 • Sijainti: Vantaa, Hyvinkää, Pirkkala tai Jyväskylä. Tehtävänkuva sisältää asiakaskäyntejä yrityksissä ja joustavan etätyömahdollisuuden

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Stig Wahlström Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Stig Wahlström Oy tarjoaa korkealaatuisia tuotteita ja ratkaisuja teollisuusyrityksille ja laitevalmistajille. Mittaus- ja säätötekniikan ammattilaisena he tarjoavat johtavat tuotemerkit prosessiteollisuuden, kuntasektorin, laitevalmistajien ja kiinteistöautomaation mittauksiin – tarkasti ja luotettavasti.

Stig Wahlström Oy on osa Addtech-konsernia, jonka juuret ulottuvat yli 100 vuoden päähän teknisessä kaupassa. Addtech-konserniin kuuluu noin 140 itsenäistä yhtiötä. Konsernissa on n. 3700 työntekijää ja liikevaihto on n. 1 700 MEUR (2022).

Stig Wahlström Oy:n joustavuus, yksilöllisyys ja tehokkuus saa vahvan taustatuen konsernin resursseista ja verkostoista, joilla he voivat tarjota palveluitaan asiakkaillensa globaalisti.

Hae työpaikkaa!