2 viikkoa sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15089203

Junior System Specialist, Caverion Suomi Oy, Tampere

Lyhyesti

Paikkakunta:
Tampere
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Mahdollisimman pian

Automaatio- tai it-alan opiskelija tai vastavalmistunut, meillä olisi sinulle mahtava työtarjous! Etsimme asiakkaallemme Caverionille Junior System Specialistia automaatioprojektien ja pilviteknologian maailmaan! Tähän tehtävään haluamme vielä uransa alkuvaiheella olevan osaajan ja tehtävässä tulemmekin tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen työnkuvaasi. Lue lisää ja hae paikkaa pian, etenemme potentiaalisten kandidaattien kanssa heti!

Kuvaus

Tässä tehtävässä työnkuvaasi kuuluu erilaiset automaatioprojektit ja pilvipalveluiden ylläpito, eli hoidat älykkään jäähdytyksen ja lämmöntuoton automaation toteutusta integroiden ratkaisut osaksi pilvipalveluympäristöä. Lisäksi annat teknistä tukea ja kommunikoit eri sidosryhmien kanssa. Toivomme sinulta osaamista automaatioista, niiden väyläratkaisuista ja tietämystä pilviteknologioiden parista.

Tämä tehtävä on oiva tilaisuus uransa alkuvaiheilla olevalle henkilölle. Tehtävään tarjoamme kattavan perehdytyksen, ja esimerkiksi tehtävänkuvauksessa mainittujen työtehtävien tuntemus opintojen pohjalta on riittävää kokemusta. Meille tärkeintä on motivaatiosi oppia ja oma-aloitteinen asenteesi työssä.

Tarjoamme

Tehtävässä pääset mukaan Caverionille strategisesti tärkeään digitaalisten palveluiden ympäristöön, joten pääset olemaan tärkeä osa yrityksen kasvua ja kehitystä. Tämä tehtävä antaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä urallasi osaavan tiimin tukiessa työskentelyäsi. Caverionilla myös työskentely-ympäristö tukee menestymistäsi, saat nimittäin tehdä töitä mukavassa ja innostavassa porukassa.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää alta.

Kokoaikainen työ: https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo

Työtehtävä

 • Automaatioprojektit
 • Automaatiojärjestelmän tekninen ylläpito
 • Tekninen tuki

Etsimällämme henkilöllä on

 • Soveltuva koulutustausta (esim. automaatioinsinööri, tietotekniikan insinööri...)
 • Ymmärrystä automaatiosta sekä ohjelmistojen parista
 • Hyvä suomen ja englannin kielitaito. Ruotsin kielitaito katsotaan tehtävässä eduksi.
 • Hyvät ongelmanratkaisutaidot ja oma-aloitteinen työskentelyote

Muuta tietoa

 • Aloitus: Mahdollisimman pian
 • Kesto: 12 kk sopimus Academic Workin kanssa, jatko mahdollinen
 • Sijainti: Tampere
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Caverionin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Caverionin luoma ympäristö muokkaa tapaamme elää. Caverion mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseen rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: hankekehityksestä projekteihin, tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon, kiinteistöjohtamiseen sekä asiantuntijapalveluihin. He palvelevat asiakkaita 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa 15 000 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 2,1 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Hae työpaikkaa!