1 kuukausi sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15089411

Kehitysinsinööri, UPM, Pietarsaari

Lyhyesti

Paikkakunta:
Kokkola, Pietarsaari UPM sellutehdas
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Rekrytointi
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan
Muut:
kokoaikainen

Haemme nyt mekaanisen kunnossapidon kehitysinsinööriä Pietarsaaren sellutehtaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tässä roolissa vastaat mm. sellutehtaan mekaanisen kunnossapidon koneiden, järjestelmien ja toimintaprosessien ylläpidosta sekä niiden kehittämisestä sellutehtaan kannattavuutta ja käytettävyyttä edistävällä tavalla. Etsimällämme henkilöllä on jo jonkin verran kokemusta vastaavasta työtehtävästä ja ymmärrystä prosessiteollisuuden mekaanisesta kunnossapidosta ja sen kehittämisestä. Lisäksi toivomme sinun olevan erinomaisilla kommunikaation taidoilla varustettu ammattilainen, joka kykenee hallitsemaan suuria kokonaisuuksia. Tehtävänkuvasi määräytyy lopullisesti osaamisesi mukaan. Kiinnostuitko? Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään.

Kuvaus

UPM Pietarsaaren sellutehtaalla valmistetaan lähialueiden kuitupuusta koivu- ja havusellua. Tehtaan kapasiteetti on 800 000 tonnia vuodessa. Havu- ja koivusellusta jalostetaan tarra-, erikois- ja pehmopapereita sekä kartonkia. Suurin osa sellusta kuljetetaan valmistajille eri puolille maailmaa tehtaan läheisyydessä sijaitsevan Alholman sataman kautta. Sellutehtaalla työskentelee n. 300 henkilöä.

Kehitysinsinöörin roolissa tulet toimimaan yhteistyössä useiden eri sidosryhmien kanssa Piatarsaaren sellutehtaalla. Työskentelet erilaisten projektien parissa ja teet suunnitelmallista työtä kunnossapidon kehittämisen, raportoinnin sekä SAP key user tehtävän parissa.

Mitä UPM tarjoaa sinulle:

 • Mielekäs työ: UPM:llä ollaan ylpeitä siitä mitä tehdään. Työssä korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojen mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijät ovat alansa todellisia ammattilaisia. UPM monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Kehittymistäsi tuetaan urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteet kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteena on kestävämpi tulevaisuus.

Työtehtävä

 • Vastaat Pietarsaaren sellutehtaan mekaanisen kunnossapidon koneiden, järjestelmien ja toimintaprosessien ylläpidosta sekä niiden kehittämisestä sellutehtaan kannattavuutta ja käytettävyyttä edistävällä tavalla
 • Tuotantolaitteiden elinkaaren hallinnan parantaminen sekä vuosihuoltoseisokkien suunnittelu yhdessä tuotanto- ja kunnossapito-organisaatioiden kanssa
 • Osallistut roolisi puitteissa erilaisten projekti- ja investointihankkeiden selvitystyöhön ja toimit niissä joko vetäjänä tai aktiivisena tiimin jäsenenä
 • Vastaat työsi kautta kunnossapitojärjestelmän (SAP) ylläpidosta ja sen kehittämisestä
 • Hoidat lisäksi työhön liittyvää raportointia, dokumentointia sekä viestintää muille osastoille sekä sidosryhmille
 • Raportoit tehtävässä sellutehtaan kunnossapitopäällikölle

Etsimällämme henkilöllä on

 • Tehtävään soveltuva insinöörikoulutus (esim. kone- tai prosessitekniikka)
 • Aiempaa työkokemusta prosessiteollisuuden mekaanisesta kunnossapidosta ja sen kehittämisestä
 • Hyvät organisointi- ja projektinhallintataidot
 • Sujuva suomen kielen taito, hyvä englannin kielen taito
 • UPM:llä edellytetään turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla

Persoonana olet:

Aloitteellinen, ratkaisukeskeinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka on kiinnostunut kunnossapidon kehitystrendeistä. Pidät hyvin hallussa suuria kokonaisuuksia ja etenet suunnitelmallisesti eri projektien parissa.

Eduksi katsomme:

Aiemman kokemuksen sellu- ja paperiteollisuudesta, vuosihuoltoseisokkien suunnittelukokemuksen, sekä hyvän ruotsin kielen taidon.

Muuta tietoa

 • Aloitus: Sopimuksen mukaan
 • Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
 • Sijainti: Pietarsaari

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä UPM puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

UPM on yksi maailman johtavista havu-, koivu- ja eukalyptussellun tuottajista. Toimitamme asiakkaillemme maailmanlaajuisesti sellua eri loppukäyttöihin, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit, graafiset paperit sekä kartonki. Myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakkaita Aasiassa ja Euroopassa. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1800 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,7 miljoonaa tonnia. Vuonna 2019 aloitimme 2,1 miljoonan tonnin eukalyptussellutehtaan rakentamiseen Uruguayn keskiosiin lähelle Paso de los Torosin kaupunkia. Tehtaan on määrä käynnistyä vuoden 2022 jälkipuoliskolla. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta, jonka muodostavat integroitu sellun, uusiutuvan dieselin, sahatavaran ja energian tuotanto sekä puuraaka-aineen hankinta.

Hae työpaikkaa!