1 viikko sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15090477

Kesätyö! Varastotyöntekijä, Hoberg & Driesch, Hämeenlinna / Turenki

Lyhyesti

Paikkakunta:
Hämeenlinna
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Toukokuu
Muut:
Kokoaikainen, 37.5h/vk

Oletko logistiikan, teollisuuden tai tuotannon opiskelija, tai aloista kiinnostunut tekijä? Tule kesätöihin Hoberg & Drieschin Turengin varastolle! Varastollamme pääset käsittelemään terästä, ja tutustumaan logistiikkapisteemme toimintaan monipuolisesti. Toivomme että olet oma-aloitteinen, reipas ja tarkka. Koulutamme työtehtäviin ja toimintatapoihin, joten aiempi kokemus varastoalalta ei ole edellytys - pääasia että olet halukas oppimaan. Hae paikkaa pikimmiten, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa nopeasti.

Kuvaus

Varastotyöntekijänä Hoberg & Drieschin päävarastolla käsittelet teräsputkia ja niiden varastointia. Purat ja vastaanotat kuormia, hyödynnät kattonosturia ja vastapainotrukkia raskaiden lastien siirtämiseen, hyllytykseen, sekä automaattisahaa käyttäen lyhennät teräsputkia toivottuun mittaan. Roolissa toimit yhdessä tiimin kanssa, missä korostuu yhdessä tekeminen ja hyvä asenne.

Työajat sijoittuvat aikavälille 7-15, ja kesätyöt alkavat touko/kesäkuussa sopimuksen mukaan. Roolissa on myös mahdollista jatkaa työskentelyä joustavasti myöhemmin syksyllä opiskelujen ohessa.

Tarjoamme

 • Motivoivan ja yhtenäisen työympäristön, missä kaikki kantavat kortensa kekoon
 • Kattavan ja sinulle muokatun perehdytyksen tehtävään
 • Mahdollisuuden jatkoon osa-aikaisesti kesän jälkeen osana kasvavaa teollisuuden alan yritystä

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää alta.

https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo

Työtehtävä

Työpäiviin kuuluu mm. hyllytystä, keräilyä, pakkausta ja lähettämistä. Työskentelyn tukena meillä on trukit, nosturit ja nostimet. Pääset tekemään töitä tiimin kanssa, jossa työtehtäviin suhtaudutaan aina hyvällä fiiliksellä.

 • Automaattisahan käyttö teräsputkien lyhennykseen
 • Tuotteiden kerääminen, pakkaaminen
 • Kattonosturin ja vastapainotrukin käyttö

Etsimällämme henkilöllä on

 • Sujuva suomen kielitaito
 • Valmius toimia fyysisessä työssä
 • Omatoiminen ja toimeentarttuva asenne, työtä varastolla riittää

Aiempi kokemus varastosta tai trukin käytöstä on eduksi, mutta ei kriteeri, sillä asenne on tärkeintä.

Muuta tietoa

 • Aloitus: Toukokuu
 • Kesto: 1.5. - 31.8.2023, mahdollisuus jatkoon osa-aikaisena, esimerkiksi opintojen ohella
 • Sijainti: Turenki
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Hoberg & Driesch puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Hoberg & Driesch Finland Oy on saumattomiin ja hitsattuihin teräsputkiin erikoistunut terästukkuliike, ja on osa vuonna 1948 perustettua, yksityisessä perheomistuksessa olevaa saksalaista Hoberg & Driesch konsernia. Hoberg & Driesch on 300 milj.€ liikevaihdollaan Euroopan johtavia toimijoita alallaan. Suomen tytäryhtiö toimii tiiviisti sidoksissa Saksan keskusvarastojen kanssa ja toimittaa niistä Suomeen koko konsernin tuotevalikoiman. Suomen varastosta H&D tarjoaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä varastointi- ja logistiikka ratkaisuja sekä sahauspalvelua.

"Me Hoberg & Driesch uskomme ihmisiin, sekä reiluun ja rehtiin toimintaan. Siis inhimilliseen, toisia kunnioittavaan työelämään. Meillä töitä tehdään rautaisella otteella ja tosissaan, mutta silti hymy huulilla. Yhdessä olemme enemmän!

Toimintamme ydin on tarjota laaja valikoima korkealaatuisia saumattomia- sekä hitsattuja teräsputkia, jotka on valmistettu pääosin Euroopassa.

Turengissa sijaitsevasta Suomen varastosta toimitamme tuotteita nopealla toimitusajalla, sahaamme määrämittaan, tarjoamme asiakaskohtaista varastointia, sekä toteutamme räätälöityjä logistisia ratkaisuja."

Hae työpaikkaa!