2 kuukautta sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15088273

Kirjanpitäjä, Monetra Oulu Oy, Oulu tai 100% etätyö

Lyhyesti

Paikkakunta:
Oulu
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Mahdollisimman pian
Muut:
Vakituinen työsopimus

Hei kirjanpitäjä! Monetra Oulu etsii tiiviiseen joukkueeseensa tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää. Päätoimipiste sijaitsee Oulussa, mutta työtehtävien suorittaminen onnistuu myös 100% etätyönä. Monetralaisena pääset mukaan asiantuntijoiden joukkoon, joka vastaa asiakkaidensa – kuntien, hyvinvointialueiden, kuntayhtymien ja kuntaomisteisten osakeyhtiöiden – kirjanpidosta, taloushallinnosta ja muista hallinnon tukipalveluista. Haethan jo tänään, sillä oikean henkilön kanssa olemme valmiita etenemään nopealla aikataululla!

Kuvaus

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana Monetra Oulu Oy:n tiivistä joukkuetta. Kollegasi tarjoavat sinulle aluksi perehdytyksen tehtävääsi ja työnantajasi tukee kehittymistäsi jatkuvalla kouluttautumisen mahdollisuudella. Pääasialliset tehtäväsi ovat asiakasyritysten ja -yhteisöjen kirjanpidon itsenäinen hoitaminen, tilinpäätöksen tekeminen, konsernitilinpäätöksen laadintaan osallistuminen, sekä raportointi eri tahoille ja raporttien analysointi. Suurempia asiakkuuksia hoidatte yhdessä tiimityönä. Parhaiten tässä tehtävässä menestyy asiakkaiden suuntaan aktiivisesti kommunikoiva ja järjestelmällinen ammattilainen, jolla on kokemusta vähintään keskisuuren osakeyhtiön tilinpäätöksen vastuullisesta hoitamisesta. Työkokemus kuntakentästä on erittäin suureksi eduksi tässä työtehtävässä.

Olet osa Monetra Oulun reilun 30 kirjanpidon ammattilaisen joukkoa, kokonaisuudessaan Monetra Oulu työllistää noin 700 henkilöä. Maanlaajuisesti Monetra Konserni koostuu emoyhtiöstä ja neljästä alueyhtiöstä.

Tarjoamme

 • Perehdytyksen kollegaltasi, sekä useat työnantajan tarjoamat koulutukset ammattitaitosi syventämiseksi.
 • Tulevaisuuteen katsovan ja kehittämiseen osallistavan työnantajan.
 • Työroolin, jota sinun on mahdollista suorittaa myös täysin etätyönä.
 • Modernit sähköiset työkalut tehokkaan työskentelysi varmistamiseksi.
 • AVAINTES mukainen lyhyempi työviikkoa ja hyvät lomat.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Monetra Oulu Oy tarjoaa sinulle monipuolisen, haastavan ja itsenäisen työnkuvan osana dynaamista ammattilaisten organisaatiota. Pääset työskentelemään innostuneiden ja motivoituneiden kollegoiden kanssa – kuntakentän asiakkuuksien parissa, suurien muutosten aikana.

Työtehtävä

Lähimmät työystäväsi ovat oma kirjanpidon tiimisi. Työpäiväsi koostuvat mm. seuraavista työtehtävistä:

 • Asiakasyritysten ja -yhteisöjen kirjanpidon hoitaminen itsenäisesti ja tiimityönä.
 • Tilinpäätöksen laatiminen ja konsernitilinpäätöksen laadintaan osallistuminen.
 • Kuukausittainen ja kausittainen raportointi eri sidosryhmille ja viranomaisille, sekä raporttien analysointi.

Etsimällämme henkilöllä on

 • Kokemusta tilinpäätöksien itsenäisestä hoitamisesta, tai suuren yrityksen/konsernin tilinpäätöstiimin jäsenenä toimimisesta.
 • Tehtävään soveltuva koulutus taloushallinnon alalta.
 • Sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito, ruotsin taito on suureksi eduksi.
 • Hyvät Excel-taidot, esimerkiksi pivot-osaaminen auttaa sinua paljon.
 • Taloushallinnon järjestelmäosaaminen, ja uusien järjestelmien oppimiskyky.
 • Kyky työskennellä joustavasti eri asiakkuuksien ja muiden sidosryhmien kanssa.

Muuta tietoa

 • Aloitus: mahdollisimman pian.
 • Työaika: kokoaikainen.
 • Kesto: toistaiseksi voimassaoleva työsopimus Academic Workin konsulttina.
 • Sijainti: Oulu tai 100% etätyö.
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Monetra Oulu Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Haethan paikkaa siis jo tänään, sillä sopivan henkilön kanssa olemme valmiita etenemään nopeasti.

Yrityskuvaus

Monetra on kuntaomisteinen konserni, joka tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut. Konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jonka palveluvalikoimat ovat ratkaisu kuntien tukipalveluiden tuottamiseen.

Monetra Oulu Oy tuottaa tällä hetkellä talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, hallinto-, hankinta-, rekrytointi-, painatus-, tulkki-, sekä asiakirja- ja tietosuojapalveluita useille asiakasorganisaatioille. Tilinpäätöksiä tehdään eri asiakkaillemme vuosittain noin 100. Monetra on auktorisoitu taloushallintoliiton jäsen.

Hae työpaikkaa!