2 viikkoa sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15087636

Konesaliasiantuntija, Suomen Huoltovarmuusdata Oy, Kanta-Häme

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Suomen Huoltovarmuusdata Oy:lle konesaliasiantuntijaa mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asennus-, huolto- ja ylläpitotehtäviin! Mikäli olet oppimishaluinen ja omatoiminen sekä sinulta löytyy jo hieman aiempaa työkokemusta, saatat olla etsimämme henkilö! Hae paikkaa pian, sillä etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuvaus

Suomen Huoltovarmuusdata Oy on Huoltovarmuuskeskuksen omistama yhtiö, joka toimii palvelinkeskusten konesali- ja käyttöpalveluiden parissa. Palvelinkeskusten tärkeimpänä tehtävänä on taata niihin sijoitetuille huoltovarmuuskriittisille tietojärjestelmille jatkuvakäyttöinen toimintaympäristö kaikissa olosuhteissa sekä varmistaa järjestelmien ja tietojen säilyminen. Suomen Huoltovarmuusdata Oy:n henkilöstö koostuu ICT- ja konesaliasiantuntijoista sekä kunnossapidon henkilöstöstä. Konesaliasiantuntijana päiväsi kuluvat esimerkiksi asiakasvierailuiden sekä konesalipuolen laite- ja käyttöpalvelupuolen asennus-, muutos ja kehitystehtävien parissa. Vastuitasi kasvatetaan osaamisesi ja kehittymisesi myötä ja myöhemmin pääset osaksi myös päivystysrinkiä. Työpaikan pääasiallinen sijainti on Kanta-Hämeen alueella. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys sekä huumetesti ennen työn aloittamista.

Tarjoamme

 • Vastuullisen, kiinnostavan ja laajan tehtäväkentän mielenkiintoisessa organisaatiossa vakavaraisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa.
 • Kattavan perehdytyksen tehtävään sekä myös jatkossa tukea kouluttautumiseen ja osaamisesi kehittämiseen työjakson aikana
 • Vakituisen työsuhteen erinomaisilla työsuhde-eduilla (laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuuriedut sekä bonusjärjestelmä)

Etsimällämme henkilöllä on

 • Tehtävään soveltuva koulutausta (esim. sähkö-, tieto ja viestintätekniikka- tai automaatioinsinööri)
 • Muutama vuosi työkokemusta alalta, mutta kaikkein tärkeintä on halu oppia uutta
 • Ymmärrystä ICT:stä ja konesaliteknologioista (esimerkiksi sähköistys ja automaatio)
 • B-ajokortti ja oma auto, sillä työtehtävässä liikutaan aika ajoin kahden eri kohteen välillä
 • Sujuva suomen kieli ja hyvä englannin kieli

Työntekijänä olet

 • Oma-aloitteinen ja proaktiivinen
 • Joustava
 • Oppimishaluinen ja itseään kehittävä

Muuta tietoa

 • Aloitus: Mahdollisimman pian
 • Kesto: Kokoaikainen
 • Sijainti: Kanta-Häme

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Suomen Huoltovarmuusdatan puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Suomen Huoltovarmuusdatan tehtävänä on toteuttaa huoltovarmuudelle annettuja tavoitteita, jotka on määritelty Valtioneuvoston päätöksessä huoltovarmuuden tavoitteista 21.8.2008/539. Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti tietoyhteiskunnan tietotekniset perusrakenteet nostettiin keskeiseen asemaan ja edellytettiin, että niiden jatkuva toimintakyky varmistetaan erilaisten häiriö- ja poikkeustilanteiden varalle. Tämän tavoitteen toteuttamiseksi Huoltovarmuuskeskus on rakentanut kaksi huipputurvallista palvelinkeskusta, joiden toiminnasta vastaa Suomen Huoltovarmuusdata Oy ja jonka tehtävänä on palvelinkeskusten tuotannon varmistaminen kaikissa olosuhteissa.

Hae työpaikkaa!