2 viikkoa sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15081688

Koulutus ja työpaikka: 12 viikon automaatioteknologian koulutus ja työpaikka Mitsubishi Logisnext Europe Oy:lla

Lyhyesti

Paikkakunta:
Järvenpää
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Rekrytointi
Aloitusajankohta:
14.12.2022

Kiinnostavatko robotit, tekniset ratkaisut ja automaatio? Haluaisitko vaihtelevan työn valtavalla vauhdilla kehittyvällä alalla? Hae maksuttomaan koulutukseen ja aloita ura Commissioning tai Tech Support Specialistina Mitsubishi Logisnext Europe Oy:lla.

Kuvaus

Jos haaveilet uranvaihdosta autoamatioalalle, nyt on aika toimia: AW Academy kouluttaa 23.1.–14.4.2023 järjestettävällä maksuttomalla intensiivikoulutuksella teollisuusautomaation osaajia, jotka työllistyvät heti valmistuttuaan Academic Workin kautta Mitsubishi Logisnext Europe Oy:lle käyttöönottospesialisteiksi tai teknisen tuen asiantuntijoiksi. Aiempaa alan kokemusta ei tarvita, vaan motivaatio, oppimiskyky ja halu tehdä kovasti töitä ratkaisevat.

Koulutus järjestetään 23.1.–14.4.2023. Se sisältää etäopetusta virtuaaliluokkahuoneen kautta ja lähiopetusta Järvenpäässä. Työpaikka sijaitsee Järvenpäässä, mutta suuri osa työajasta menee maailmalla asiakkaiden tehtailla ja varastoilla työskennellen.

Hakuaika päättyy 30.10.2022 HUOM: Hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja paikat voivat täyttyä jo ennen viimeistä hakupäivää.

Koulutus ja työpaikka voisivat sopia sinulle, jos sinua kiinnostaa...

 • teknisten laitteiden parissa työskenteleminen, omin käsin tekeminen, laitteiden testaaminen ja korjaaminen
 • mahdollisuus ratkoa konkreettisia teknisiä ongelmia ja saada homma toimimaan silloinkin, kun muut eivät siihen pysty
 • viettää suurin osa arjesta ulkomailla työskennellen

Tarjoamme

 • maksuttoman intensiivikoulutuksen, jossa opiskellaan tehokkaasti ja käytännönläheisesti opettajan johdolla
 • vakituisen työpaikan Academic Workin kautta Mitsubishi Logisnext Europe Oy:lla
 • poikkeuksellisen tehokkaan väylän uudelle uralle ilman aiempaa alan taustaa
 • koulutuksen aikana yht. 3900 euroa ansiomenetyskorvausta, kolmessa osassa maksettuna

Työtehtävä

AW Academysta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet konsulttina Mitsubishi Logisnext Europe Oy:lla. Käytännössä elät ja hengität arkea MLE:llä – Academic Work toimii tukena taustalla.

Mitä automaatioteknologian osaaja tekee?

Tälle AW Academyn kurssille otetaan mukaan 10 uranvaihtajaa, jotka valmistuvat Mitsubishi Logisnext Europe Oy:lle Commissioning Specialist tai Technical Support Specialist –rooliin. Käyttöönottospesialistin tehtävänä on yksinkertaisesti ilmaistuna pistää automaattitrukit liikkeelle MLE:n asiakkaiden tehtaissa ja varastoissa ympäri maailman. Käyttöönottoprojektin jälkeen teknisen tuen asiantuntija taas pitää huolen, että automaatio toimii niin kuin sen kuuluu.

Voit lukea lisää työtehtävistä ja MLE:stä AW Academyn sivulla, jonne tämän työpaikkailmoituksen hakulinkki johtaa.

Mitä AW Academyssa opitaan?

Koulutukseen hakeminen ja työllistyminen sen jälkeen ei edellytä aiempaa alan taustaa – opit kaiken tarvittavan AW Academyn 12 viikon intensiivikoulutuksen aikana. 12 viikon intensiivijakson lisäksi sinun tulee varata aikaa myös esiopinnoille ennen intensiivijakson alkua. Esiopintomateriaali jaetaan startti-illassa 14.12.2022.

Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. Huomattavasti suurin osa ajasta käytetään käytännön harjoitteluun, jotta siirtyminen töihin sujuisi luontevasti.

Koulutuksen aikana opit muun muassa…

 • ymmärtämään perustiedot automaatio- ja sähkötekniikasta sekä niiden toiminnallisuuksista
 • teollisuusautomaation perusteet sekä pääset perehtymään sähkötyöturvallisuuteen ja yleiseen työturvallisuuteen
 • ymmärtämään vuorovaikutustaitojen tärkeyden työssä sekä toimimaan itsenäisesti asiakaskohtaamisissa eri puolilla maailmaa

Kaikkein tärkein oppi vauhdilla kehittyvälle teknologia-alalle tähtäävälle on kuitenkin se, että opit oppimaan: jatkuvasti kehittyvällä alalla pärjäävät ne, jotka osaavat ja haluavat kehittää osaamistaan jatkuvasti.

Etsimällämme henkilöllä on

 • palava halu päästä työskentelemään uusinta teknologiaa olevien laitteiden parissa ympäri maailmaa
 • luja motivaatio ja halu sitoutua vaativaan intensiivikoulutukseen ja työskentelyyn sen jälkeen
 • joustava asenne, kärsivällisyyttä, paineensietokykyä sekä rohkeutta heittäytyä haastaviin tilanteisiin ja ratkoa ongelmia reippaasti ja itsenäisesti – intensiivikoulutus ja uuden uran aloittaminen antavat mutta myös vaativat paljon
 • erinomaiset vuorovaikutustaidot ja halu tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten ja kulttuurien kanssa
 • halu ja mahdollisuus viettää suurin osa työajasta ulkomailla (voi kertyä n.100–200 työpäivää vuodessa)
 • sujuva suomen ja englannin kieli: koulutus järjestetään suomeksi ja ulkomailla työkieli on englanti
 • vähintään 18 vuotta ikää
 • B-ajokortti
 • tekijätyypin asenne: et pelkää työntää käsiä saveen tai saada polviasi likaisiksi
 • kyky oppia nopeasti – se selviää tekemällä testit, joilla hakuprosessi alkaa!

Hakijoiden luottotiedot tullaan tarkistamaan, ja ne ovat edellytys koulutukseen ja työhön mukaan pääsemiseksi.

Muuta tietoa

Mitä?

Kokoaikainen 12 viikon intensiivikoulutusohjelma (+ itsenäiset esiopinnot sitä ennen) ja kokoaikainen, vakituinen työpaikka Academic Workin kautta Mitsubishi Logisnext Europe Oy:lla sen jälkeen

Milloin?

 • Hakuaika 19.9.-30.10.2022. Huomioithan, että hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!
 • Startti-ilta 14.12.2022, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua.
 • Intensiivikoulutus 23.1.–14.4.2023. Opetus järjestetään joka arkipäivä klo 9–17. Lisäksi on varauduttava käyttämään aikaa mm. Kertaamiseen myös iltaisin ja viikonloppuisin. Opetus toteutetaan osittain lähiopintoina Järvenpäässä ja osittain etäopiskeluna virtuaaliluokkahuoneessa.
 • Valmistujaiset 14.4.2023
 • Ensimmäinen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisen työsopimuksen alku 17.4.2023

Missä?

 • Koulutuksen sijainti: Virtuaaliluokkahuone ja lähiopetus Järvenpäässä
 • Työskentelyalue: Työpaikka sijaitsee Järvenpäässä, mutta pääosin töitä tehdään asiakkaiden varastoilla ja tehtailla ympäri maailman. Matkustuspäiviä voi kertyä roolista riippuen n. 100-200 vuodessa.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa: awacademy@academicwork.fi . HUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Yrityskuvaus

AW Academy on Suomen ensimmäinen kiihdytettyyn oppimiseen erikoistunut koulutus- ja työllistymisväylä, joka tarjoaa motivoituneille alanvaihtajille tehokkaan tien uudelle uralle osaajapulasta kärsiville aloille. Jokaiselle valmistuneelle taataan vakituinen työpaikka heti koulutuksen jälkeen. Koulutuksesta vastaa Academic Workin sisaryritys Brights.

Academic Workin AW Academy -konseptin löydät Suomen lisäksi Ruotsista, Saksasta, Tanskasta ja Norjasta. Kansainvälisesti konsultteja on valmistunut yhteensä jo yli 3000.

Hae tästä