1 viikko sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15088040

Koulutus ja työpaikka: 12 viikon C++ -koulutus ja työpaikka Patrialla, Sandvikilla tai Kempowerilla

Lyhyesti

Paikkakunta:
Eri paikkakunnat, Tampere, Turku, Jämsä, Lahti
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Rekrytointi
Aloitusajankohta:
3.5.2023
Muut:
täysiaikainen

Kiinnostavatko raskaat laitteet, tietokoneet tai pelit ja ohjelmistot? Haaveiletko urasta, jossa pääset tekemään asiantuntijahommia kriittisessä käytössä olevien laitteiden parissa? Hae mukaan intensiivikoulutukseen ja aloita uusi ura C++ -asiantuntijana ilmavoimien koneiden parissa Patrialla, latausratkaisuja luoden Kempowerilla, tai infrastruktuuriteollisuutta edistäen Sandvikilla!

Kuvaus

Jos tekniset laitteet, kuten ilmavoimien koulutuskoneet, raskaat kaivoskoneet tai sähköajoneuvojen pikalataukseen liittyvät ohjelmistot kiinnostavat – nyt kannattaa lukea lisää ja pistää toimeksi.

Tarjoamme nyt mahdollisuuden kouluttautua maksuttomalla 12 viikon intensiivikoulutuksella C++ -asiantuntijaksi ilman tekniikan tai IT-alan aiempaa taustaa. Valmistumisen jälkeen saat vakituisen työpaikan Academic Workilla ja aloitat työt konsulttina joko Patrialla, Sandvikilla, tai Kempowerilla.

Koulutus järjestetään 5.6.-1.9.2023 ja siihen voi osallistua kampukseltamme Espoon Keilaniemessä tai virtuaaliluokkahuoneessa. Työpaikan sijainti riippuu yrityksestä, johon työllistyt: Sandvik etsii osaajia Turkuun ja Tampereelle, Kempower Lahteen ja Patrialla töitä tehdään Jämsässä, jonka lisäksi töitä voi tehdä osittain Tampereelta. Haun edetessä koulutukseen saattaa liittyä vielä muita asiakkaita mukaan – ilmoitamme siitä tällä sivulla.

Hakuaika päättyy 6.3.2023 – aloita hakuprosessi nyt tekemällä testit! HUOM! Hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja paikat voivat täyttyä jo ennen viimeistä hakupäivää.

Koulutus ja työpaikka voisivat sopia sinulle, jos sinua kiinnostaa...

 • oppia haastavan mutta antoisan C++-ohjelmistokielen, sekä toimimaan Linux-ympäristössä
 • auttaa yrityksiä monipuolisissa laitteisiin liittyvissä ohjelmistokehitystehtävissä ja asiakasprojekteissa
 • kasvaa erittäin halutuksi ohjelmistokehittäjäsi ja avata ovet erilaisiin rooleihin teknologia-alalla
 • työskennellä konsulttina tiiviissä yhteistyössä asiakasyritysten kanssa

Tarjoamme

 • maksuttoman intensiivikoulutuksen, jossa opiskellaan tehokkaasti ja käytännönläheisesti opettajan johdolla
 • vakituisen työpaikan Academic Workin kautta yhdessä asiakasyrityksistämme
 • poikkeuksellisen tehokkaan väylän uudelle uralle ilman aiempaa alan taustaa
 • koulutuksen aikana yht. 3900 € ansionmenetyskorvausta, kolmessa osassa maksettuna

Työtehtävä

Academysta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet konsulttina Patrialla, Sandvikilla tai Kempowerilla. Käytännössä elät ja hengität arkea asiakasyrityksessä – Academic Work toimii tukena taustalla.

Mitä C++ -osaaja tekee?

C++ on yksi maailman suosituimmista ohjelmointikielistä, jota käytetään mm. erilaisten laitteiden ohjelmointiin. Tämän monipuolisesti käytetyn koodikielen oppiminen ei ole helpoimmasta päästä ja vaatii alanvaihtajalta pitkäjänteisyyttä. Esimerkiksi matemaattisista lahjoista, kiinnostuksesta tietokoneisiin ja peliharrastuneisuudesta voi olla hyötyä. Työ C++ -koodaajana on kuitenkin palkitsevaa – isoja koneita ohjelmoidessa työn lopputuloksen näkee hyvinkin konkreettisesti.

Tästä koulutuksesta voi työllistyä johonkin seuraavista yrityksistä: Sandvik, Patria, Kempower. Haun edetessä koulutukseen saattaa liittyä vielä muita asiakkaita mukaan – ilmoitamme siitä tällä sivulla. Voit lukea lisää työtehtävistä ja työpaikasta ja koulutuksesta koulutussivulla, jonne tämän työpaikkailmoituksen hakulinkki johtaa.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä meistä, hakuprosessista tai koulutuksesta, löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiimme täältä. Mikäli vastausta täältä ei löydy, vastaamme kysymyksiin osoitteessa: academy@academicwork.fi

Mitä Academyssa opitaan?

Koulutukseen hakeminen ja työllistyminen sen jälkeen ei edellytä aiempaa alan taustaa – opit kaiken tarvittavan Academyn 12 viikon intensiivikoulutuksen aikana. 12 viikon intensiivijakson lisäksi sinun tulee varata aikaa myös esiopinnoille ennen intensiivijakson alkua. Esiopintomateriaali jaetaan startti-illassa 3.5.2023.

Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. Suurin osa ajasta käytetään käytännön harjoitteluun, jotta siirtyminen töihin sujuisi luontevasti.

Koulutuksen aikana opit muun muassa...

 • Työskentelemään ketteriä menetelmiä hyödyntäen
 • C++ ohjelmoinnin perusteet
 • Linux-ympäristön perusteet
 • Vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
 • Tärkeimmän taidon uudella alalla, eli oppimaan oppimisen

Etsimällämme henkilöllä on

 • palava halu päästä työskentelemään laitteiden ohjelmoinnin parissa
 • kiinnostus elektroniikkaan, laitteisiin tietokoneisiin tai peleihin
 • luja motivaatio ja halu sitoutua vaativaan intensiivikoulutukseen ja työskentelyyn sen jälkeen
 • joustava asenne, kärsivällisyyttä, huolellisuutta, paineensietokykyä sekä rohkeutta heittäytyä haastaviin tilanteisiin – intensiivikoulutus ja uuden uran aloittaminen antavat mutta myös vaativat paljon
 • hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa
 • sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielitaito: olet sujuva ja selkeä viestijä ja tehokas tiedonhakija molemmilla kielillä
 • matemaattisesta taidoista, fysiikan taustasta, laitteiden tuntemuksesta tai esimerkiksi pelikoodauksesta voi olla hyötyä tässä koulutuksessa
 • vähintään 18 vuotta ikää
 • kyky oppia nopeasti – se selviää tekemällä testit, joilla hakuprosessi alkaa!

Huomioithan, että valituille henkilöille saatetaan tehdä turvallisuusselvitys asiakkaasta tai projektista riippuen.

Muuta tietoa

Mitä?

Kokoaikainen 12 viikon intensiivikoulutusohjelma (+ itsenäiset esiopinnot sitä ennen) ja kokoaikainen, vakituinen työpaikka Academic Workin kautta Patrialla, Sandvikilla, tai Kempowerilla sen jälkeen.

Milloin?

 • Hakuaika 23.1.-6.3.2023. Huomioithan, että hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!
 • Startti-ilta 3.5.2023, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut (tulevat opiskelu- ja työkaverisi!) ja josta itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua alkaa.
 • Intensiivikoulutus (12 vko) 5.6.-1.9.2023. Opetusta on jokaisena arkipäivänä 9-17, minkä lisäksi tulee olla valmis kertaamaan vapaa-ajalla. Intensiivikoulutuksen ajan olet oikeutettu 1300 €/kk ansionmenetyskorvaukseen.
 • Valmistujaiset 1.9.2023
 • Töiden aloitus 4.9.2023

Missä?

 • Koulutuksen sijainti: Virtuaaliluokkahuone tai Espoon Keilaniemi
 • Työskentelyalue: Työpaikka sijaitsee Turussa (Sandvik), Tampereella (Sandvik, osittain mahdollista Patrialla), Lahdessa (Kempower) tai Jämsässä (Patria)

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin täältä, ja vastaamme mielellämme osoitteessa: academy@academicwork.fi HUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Yrityskuvaus

Academic Work Academy on Suomen ensimmäinen kiihdytettyyn oppimiseen erikoistunut koulutus- ja työllistymisväylä, joka tarjoaa motivoituneille alanvaihtajille tehokkaan tien uudelle uralle osaajapulasta kärsiville aloille. Jokaiselle valmistuneelle taataan vakituinen työpaikka heti koulutuksen jälkeen. Koulutuksen järjestämisestä ja sisällöstä vastaa Academic Workin sisaryritys Brights.

Academic Work Academy -konseptin löydät Suomen lisäksi Ruotsista, Saksasta, Tanskasta ja Norjasta. Kansainvälisesti konsultteja on valmistunut yhteensä jo yli 3500, joista Suomessa yli 700.

Hae tästä