2 viikkoa sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15081648

Koulutus ja työpaikka: 12 viikon ServiceNow-koulutus ja työpaikka Accenturella

Lyhyesti

Paikkakunta:
Helsinki
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Rekrytointi
Aloitusajankohta:
12.12.2022

Houkuttelevatko ongelmanratkaisu, koodin parissa työskenteleminen, liiketoiminnan kehittäminen ja digitalisoiminen sekä monipuoliset uramahdollisuudet? Kouluttaudu halutuksi ServiceNow-osaajaksi maksuttomassa intensiivikoulutuksessa ja aloita IT-ura Accenturella ilman aiempaa alan taustaa!

Kuvaus

Jos haaveilet uranvaihdosta IT-alalle, nyt on aika toimia: AW Academy kouluttaa 16.1.–11.4.2023 järjestettävällä maksuttomalla intensiivikoulutuksella uusia ServiceNow-osaajia, jotka työllistyvät heti valmistuttuaan Academic Workin kautta Accenturelle ServiceNow-konsulteiksi. Aiempaa alan kokemusta ei tarvita, vaan motivaatio, oppimiskyky ja halu tehdä kovasti töitä ratkaisevat.

Koulutus järjestetään 16.1.–11.4.2023 ja se toteutetaan kansainvälisessä virtuaaliluokkahuoneessa, johon haetaan osallistujia Suomen lisäksi Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Pääset siis rakentamaan pohjoismaista verkostoasi jo koulutuksen aikana.

Työpaikka sijaitsee Helsingissä ja töitä voi tehdä osittain etänä. Osallistujalla tulee kuitenkin olla mahdollisuus käydä säännöllisesti toimistolla tai asiakkaan luona. Erityisesti uran alussa lähityöskentely kannattaa, koska se mahdollistaa matalamman kynnyksen tuen ja vertaisoppimisen.

Hakuaika päättyy 30.10.2022 HUOM: Hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja paikat voivat täyttyä jo ennen viimeistä hakupäivää.

Koulutus ja työpaikka voisivat sopia sinulle, jos sinua kiinnostaa...

 • oppia ohjelmoimaan ja scriptaamaan
 • auttaa yrityksiä muuttamaan liiketoiminnan tarpeet teknisiksi ratkaisuiksi
 • kasvaa halutuksi ServiceNow-asiantuntijaksi ja avata ovet erilaisiin rooleihin IT-alalla
 • työskentellä konsulttina tiiviissä yhteistyössä asiakasyritysten kanssa

Tarjoamme

 • maksuttoman intensiivikoulutuksen, jossa opiskellaan tehokkaasti ja käytännönläheisesti opettajan johdolla
 • vakituisen työpaikan Academic Workin kautta Accenturella
 • poikkeuksellisen tehokkaan väylän uudelle uralle ilman aiempaa alan taustaa
 • koulutuksen aikana yht. 3900 € ansionmenetyskorvausta, kolmessa osassa maksettuna

Työtehtävä

AW Academysta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet konsulttina Accenturella. Käytännössä elät ja hengität arkea Accenturella – Academic Work toimii tukena taustalla.

Mitä ServiceNow-osaaja tekee?

ServiceNow-osaajana olet todellinen digitaalisen murroksen tekijä: autat yrityksiä kehittymään ja kasvamaan teknologian avulla. ServiceNow-järjestelmän parissa työskentely on yhdistelmä liiketoimintahaasteiden tunnistamista, digitalisaatioratkaisujen luomista ja low-code-kehittämistä. Pääset muun muassa identifoimaan asiakkaiden haasteita, luomaan ratkaisuja ja automatisoimaan prosesseja ServiceNow’n valmiita rakennuspalikoita yhdistelemällä sekä ohjelmoimalla toiminnallisuuksia JavaScrpit-ohjelmointikielen avulla.

Voit lukea lisää työtehtävistä ja Accenturesta AW Academyn sivulla, jonne tämän työpaikkailmoituksen hakulinkki johtaa.

Mitä AW Academyssa opitaan?

Koulutukseen hakeminen ja työllistyminen sen jälkeen ei edellytä aiempaa alan taustaa – opit kaiken tarvittavan AW Academyn 12 viikon intensiivikoulutuksen aikana. 12 viikon intensiivijakson lisäksi sinun tulee varata aikaa myös esiopinnoille ennen intensiivijakson alkua. Esiopintomateriaali jaetaan startti-illassa 12.12.2022.

Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. Huomattavasti suurin osa ajasta käytetään käytännön harjoitteluun, jotta siirtyminen töihin sujuisi luontevasti.

Koulutuksen aikana opit muun muassa…

 • Ymmärtämään yritysten liiketoiminnan prosesseja ja muuttamaan yritysten tarpeet teknisiksi ratkaisuiksi ServiceNow-alustalla
 • Hallitsemaan ServiceNow’n tärkeimmät toiminnot sekä applikaatiot, joilla pystyt kehittämään ServiceNow-alustaa monipuolisesti ja kestävästi asiakkaiden tarpeisiin
 • ServiceNow-järjestelmän käyttöönoton sekä erilaisten toiminallisuuksien kehittämisen parhaan mahdollisen ratkaisun rakentamiseksi
 • Räätälöimään ServiceNow-alustaa kestävästi eri tarpeisiin: tämä tapahtuu ohjelmoimalla toiminnallisuuksia eli scriptaamalla JavaScript-ohjelmointikielen avulla
 • Työskentelemään tiimissä ja osana projektia
 • Vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, jotka tukevat sinua työssäsi konsulttina

Etsimällämme henkilöllä on

 • palava halu päästä työskentelemään modernissa IT-ympäristössä alan asiantuntijana, osana isoa konsulttitaloa
 • luja motivaatio ja halu sitoutua vaativaan intensiivikoulutukseen ja työskentelyyn sen jälkeen
 • joustava asenne, kärsivällisyyttä, paineensietokykyä sekä rohkeutta heittäytyä haastaviin tilanteisiin – intensiivikoulutus ja uuden uran aloittaminen antavat mutta myös vaativat paljon
 • erinomaiset vuorovaikutustaidot ja halu tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa
 • sujuva suullinen ja kirjallinen englannin ja suomen kielitaito: olet sujuva ja selkeä viestijä ja tehokas tiedonhakija molemmilla kielillä. Huomaathan, että koulutus järjestetään kokonaan englanniksi ja töissä tulet päivittäin työskentelemään niin suomen kuin englannin kielellä.
 • vähintään 18 vuotta ikää
 • kyky oppia nopeasti – se selviää tekemällä testit, joilla hakuprosessi alkaa!

Huomioithan, että valituille henkilöille voidaan tehdä turvallisuusselvitys työn tai projektin luonteesta ja asiakasyrityksestä riippuen.

Muuta tietoa

Mitä?

Kokoaikainen 12 viikon intensiivikoulutusohjelma (+ itsenäiset esiopinnot sitä ennen) ja kokoaikainen, vakituinen työpaikka Academic Workin kautta Accenturella sen jälkeen

Milloin?

 • Hakuaika 19.9.-30.10.2022. Huomioithan, että hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!
 • Startti-ilta 12.12.2022, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua.
 • Intensiivikoulutus 16.1.–11.4.2023. Opetus järjestetään joka arkipäivä klo 9–17. Lisäksi on varauduttava käyttämään aikaa mm. kertaamiseen myös iltaisin ja viikonloppuisin.
 • Valmistujaiset 11.4.2023
 • Ensimmäinen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisen työsopimuksen alku 12.4.2023

Missä?

 • Koulutuksen sijainti: Virtuaaliluokkahuone
 • Työskentelyalue: Työpaikka sijaitsee Helsingissä ja töitä voi tehdä osittain myös etänä

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa: awacademy@academicwork.fi . HUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Yrityskuvaus

AW Academy on Suomen ensimmäinen kiihdytettyyn oppimiseen erikoistunut koulutus- ja työllistymisväylä, joka tarjoaa motivoituneille alanvaihtajille tehokkaan tien uudelle uralle osaajapulasta kärsiville aloille. Jokaiselle valmistuneelle taataan vakituinen työpaikka heti koulutuksen jälkeen. Koulutuksesta vastaa Academic Workin sisaryritys Brights.

Academic Workin AW Academy -konseptin löydät Suomen lisäksi Ruotsista, Saksasta, Tanskasta ja Norjasta. Kansainvälisesti konsultteja on valmistunut yhteensä jo yli 3000.

Hae tästä