Hakutulos
2 kuukautta sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15018636

Kundtjänstspecialist till Nets

Lyhyesti

Paikkakunta:
Helsinki
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika, Heltid
Työn tyyppi:
Rekrytointi, Permanent
Kategoria:
Asiakaspalvelu, muut kielet
Aloitusajankohta:
Så snabbt som möjligt

Har du en stark bakgrund inom kundservice? Är du ambitiös och har förmåga att självständigt ta hand om dina arbetsuppgifter? Vi letar efter en kundtjänstspecialist till en tjänst inom teknisk support. Detta är en utmärkt möjlighet att jobba inom ett internationellt företag med ett energiskt och fartfyllt team. Ifall du blev intresserad, läs vidare och skicka in din ansökan.

Kuvaus

Academic Work söker kundtjänstspecialister till Helsingfors. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Nets.

Työtehtävä

Som kundtjänare är ditt ansvar är att ge kunderna råd och vägledning av de tjänster som företaget erbjuder. Du kommer att arbeta som en del av ett team, som är ansvarig över tekniska supporten av kortterminal för kunder i Sverige och Finland. Arbetet är rutinmässigt, schemalagt och sker i snabb takt. Arbetet passar utmärkt åt dig som är organiserad och har en positiv attityd. 

Tjänsten passar dig som brinner för kundkontakt och att ge service över telefon. Detta är en stor möjlighet för dig som vill komma in på ett internationellt företag, där alla hjälps åt och spelar i samma lag. Du får även möjlighet att utvecklas inom kundrelationer och service och bygga på ditt CV med värdefull erfarenhet.

Etsimämme henkilö on

Vår idealkandidat har en stark bakgrund inom kundservice. Du har tidigare arbetat med självständiga arbetsuppgifter, och har en god förmåga att lära dig nya uppgifter snabbt. Det ses som en stor fördel ifall du har tidigare erfarenhet från ett serviceyrke med kundkontakt över telefon, till exempel från ett call center. Det viktigaste är din starka erfarenhet inom kundservice, självständigt arbetssätt och ett intresse för tekniskt arbete. Som en person är du lösningorienterad, som för självständigt uppgifter vidare och har ett stort intresse att hjälpa kunder. Utöver detta är du en positiv team spelare.  

Vi söker dig som har: 

  • Passlig utbildning (yrkeshögskola/universitet)
  • Tidigare erfarenhet inom kundtjänst 
  • Systematisk och organiserat arbetssätt 
  • Positiv attityd och förmåga att arbeta i ett team 
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, finska ses som förmån 

Skicka in din ansökan så snabbt som möjligt, eftersom vi börjar med intervjun så fort de rätta personerna har sökt jobbet!  

Start: Så snabbt som möjligt 

Omfattning: Heltid 

Längd: Permanent 

 Placering: Helsingfors, Böle 

Lön: Enligt överenskommelse 

Publicerad: 14.12.2018

ÖVRIG INFORMATION 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till www.academicwork.fi. Sök tjänsten genom att klicka på Hae työpaikkaa. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. 

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på hel02@academicwork.fi under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! 

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Nets är ett företag som erbjuder ett brett urval av betalningslösningar för företag, huvudsakligen i Danmark, Norge, Sverige och Finland, men även i de Baltiska länderna.

Stella Wolontis consultant manager

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Stella Wolontis tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa hel02@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15018636