Hakutulos
3 weeks ago
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15009290

LVI-suunnittelija vakituiseen työsuhteeseen Climaconsult Finland Oy:lle Espooseen!

Lyhyesti

Paikkakunta:
Espoo
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika, Kokoaika
Työn tyyppi:
Rekrytointi, Vakituinen
Kategoria:
LVI-insinööri
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja laaja tehtäväkenttä yrityksessä, jossa on viihtyisä työilmapiiri ja aito mahdollisuus vaikuttaa yritykseen ja työhönsä? Etsimme nyt Junior LVI-suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Espooseen länsiväylän varrelle. Tämä tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisten projektien ja vaihtelevien tehtävien parissa arvostetussa ja menestyneessä suunnittelutoimistossa. Lue tehtävästä lisää alla ja hae heti, sillä haastattelut aloitetaan heti sopivan henkilön haettua tehtävää!

Kuvaus

Academic Work etsii Junior LVI-suunnittelijaa Espooseen vakituiseen työsuhteeseen asiakkaalleen Climaconsult Finland Oy:lle! Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Climaconsult Finland Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.

Työtehtävä

LVI-suunnittelijan tehtävässä tulet osallistumaan monipuolisesti muun muassa ilmanvaihdon ja talojen lämmönjakelun suunnitteluun liittyviin tehtäviin. Tulet työskentelemään useiden mielenkiintoisten projektien parissa ja tekemään asiakaskäyntejä. Toimeksiantojen painopiste on asuin-, kerrostalo-, toimisto-, liike- ja julkisessa rakentamisessa, sekä uudis- että peruskorjaushankkeissa. Projekteissa työskentelet osana 2-4 henkilön tiimiä ja pääset heti alusta lähtien tekemään töitä vastuullisten tehtävien parissa. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kasvaa taitojesi ja kehittymisesi myötä oman alasi ammattilaiseksi. Pääset mukaan korkean profiilin projekteihin ja sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa yritykseen ja työhösi. Climaconsult Finland Oy tarjoaa työntekijöilleen kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut sekä kannustavan työilmapiirin.

Etsimämme henkilö on

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta. Toivomme, että olet kerryttänyt työkokemustasi suunnittelutoimistossa vähintään kesätyön merkeissä, mutta sinulla voi olla myös jo useamman vuoden työkokemus. Hallitset MagiCAD ja/tai AutoCAD- ohjelmien käytön, sekä Microsoft Office- paketti on sinulle entuudestaan tuttu. Työntekijänä olet itsenäinen, toimeen tarttuva ja kehityshaluinen. Olet nopea oppimaan ja pystyt soveltamaan oppimaasi uusissa tilanteissa. Tämän lisäksi sinulla on B-ajokortti asiakastapaamisia varten. Etsimällämme henkilöllä on: * Soveltuva korkeakoulutausta (DI/AMK) * Mielellään aikaisempaa työkokemusta suunnittelutoimistosta, vähintään kesätyön tai harjoittelun kautta tai olet jo kokeneempi ammattilainen * MagiCAD ja/tai AutoCAD-ohjelmat vähintään perustetasolla hallussa * Microsoft Office paketin perustaidot * Itsenäinen ja rohkea työasenne * B-ajokortti Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian Työmäärä: Kokoaikainen Kesto: Vakituinen Paikka: Espoo, Matinkylä Palkka: Sopimuksen mukaan Julkaisupäivämäärä: 19.6.2018 LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [hel01@academicwork.fi](mailto:hel01@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme [https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi](https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi) Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa [www.academicwork.fi](http://www.academicwork.fi/).

Muuta tietoa

Climaconsult Finland Oy on LVIA-suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut hyvän sisäilmaston ja taloudellisen energiankäytön vaatimien suunnitteluratkaisujen kehittämiseen ja soveltamiseen. Suunnittelutoimeksiantojen painopiste on toimisto-, liike- ja julkisessa rakentamisessa, sekä uudis- että peruskorjaushankkeissa. ClimaConsult Finland toimii Suomen suurimpien toimisto- ja liikerakennusten sekä julkisten rakennusten parissa mahdollistaen työntekijöilleen haastavat toimeksiannot sekä mielenkiintoiset referenssit. Matala organisaatio takaa monipuolisen työkuvan ja aidon mahdollisuuden vaikuttaa yritykseen ja työhönsä. Climaconsult Finland Oy tarjoaa työntekijöilleen kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut sekä kannustavan työilmapiirin.
Hae työpaikkaa!
Maiju Virta consultant manager

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Maiju Virta tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa hel01@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15009290