2 päivää sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15084739

Ostaja, Neste Oyj Engineering Solutions, Porvoo, Kilpilahti

Lyhyesti

Paikkakunta:
Porvoo, Kilpilahti
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Mahdollisimman pian
Muut:
12kk

Etsimme asiakkaallemme Neste Oyj Engineering Solutions:lle kahta ostajaa työskentelemään osana hankinnan tiimiä. Voit olla esimerkiksi harjoittelun kautta kokemusta kerryttänyt juuri valmistumassa tai vastavalmistunut opiskelija tai jo pidempää uraa hankinnan parissa rakentanut konkari. Tehtävä sopii hyvin teknisen tai kaupallisen opintotaustan omaavalle henkilölle, jolla on jo hieman aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja intoa kehittyä. Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut nopealla aikataululla!

Kuvaus

 • Mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään osana ammattitaitoista tiimiä
 • Monipuoliset ja kiinnostavat työtehtävät

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Työtehtävä

Tyypillisiin tehtäviisi kuuluu esimerkiksi:

 • Tarjouspyyntöjen tekeminen
 • Tilausten tekeminen
 • Neuvottelut
 • Laskutuksesta huolehtiminen

Ostajan työtehtävissä pääset työskentelemään erilaisten projektien parissa ja esimerkiksi huoltoseisokin tilauksissa. Tehtävä on kokoaikainen ja ensimmäisen kvartaalin aikana työtehtäviä on runsaasti, joten arvostamme joustavuutta työajoissa huoltoseisokin aikana. Toimisto sijaitsee Porvoon Kilpilahdessa, mutta työssä on toistaiseksi joustava etätyömahdollisuus.

Etsimällämme henkilöllä on

 • Soveltuva koulutustausta (esimerkiksi kaupallinen tai teknillinen)
 • Aiempaa kokemusta laitepuolen tai vastaavanlaisista ostotehtävistä
 • Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Katsomme eduksi ruotsin kielen osaamisen.

Muuta tietoa:

 • Aloitus: Mahdollisimman pian
 • Kesto: 12kk
 • Sijainti: Porvoo, Kilpilahti
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme.

Neste Oyj Engineering Solutions perustuu työntekijöihin, jotka ovat liikkeellepaneva voima Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Neste on myös sitoutunut tekemään tuotannostaan hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä. Heidän tahtonsa luoda elinvoimaisempi planeetta lapsillemme tekee heistä ainutlaatuisen yrityksen.

Nesteellä on kunnianhimoiset tavoitteet luonnon monimuotoisuuteen, ihmisoikeuksiin ja toimitusketjuun liittyen. Heidät on valittu toistuvasti Dow Jonesin kestävän kehityksen indekseihin ja maailman vastuullisimpien yritysten Global 100 -listalle.

Neste Oyj:n strategian toteuttamisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa heidän työtään ohjaavat Nesteen arvot. He tukevat ja kehittävät henkilöstöään ja huolehtivat heidän hyvinvoinnistaan, jotta he voivat kasvaa, innovoida ja rakentaa tulevaisuutta.

"Me välitämme. Me olemme rohkeita. Me teemme yhteistyötä." -Neste Oyj

Nesteellä halutaan, että työ tuntuu hyvältä ja tekee hyvää. He asettavat selkeitä ja läpinäkyviä tavoitteita ja tarjoavat monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Neste kiinnittää erityistä huomiota hyvään johtamiseen ja palkitsevat roolin ja vastuiden mukaisesti.

Nesteen strategia on "Nopeammin, rohkeammin ja yhdessä". Se kuvastaa ymmärrystä siitä, että ilmastonmuutoksen torjunnassa tai muovijätehaasteen ratkaisemisessa ei ole aikaa hukattavaksi.

Menestyäkseen on toimittava, kehitettävä uusia ratkaisuja ja saatava ne käyttöön nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan – yhdessä.

Hae työpaikkaa!