2 viikkoa sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15081530

Ostajia Neste Engineering Solutionsille

Lyhyesti

Paikkakunta:
Porvoo, Kilpilahti
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan
Muut:
12 kk, jatkosta voi olla mahdollista neuvotella

Etsimme asiakkaallemme Neste Engineering Solutionsille useampaa ostajaa työskentelemään osana hankinnan tiimiä. Tehtävä sopii hyvin teknisen tai kaupallisen opintotaustan omaavalle henkilölle, joka on ehtinyt jo kerryttää työkokemusta valmistumisen jälkeen. Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut nopealla aikataululla!

Kuvaus

Tässä tehtävässä toimenkuvaasi kuuluvat tarjouskyselyt, tilausten teko, sopimusdokumenttien käsittely, laskutuksesta huolehtiminen, neuvottelut sekä muut operatiivisen oston tehtävät. Hyödynnät työssäsi ERP-järjestelmää, ja käsittelet tilauksia ja dokumentteja englanniksi ja suomeksi. Tulet työskentelemään pääosin kansainvälisten projektien parissa.

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään osana ammattitaitoista tiimiä
 • Monipuoliset ja kiinnostavat työtehtävät

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Työtehtävä

Tyypillisiin tehtäviisi kuuluu esimerkiksi:

 • Tarjouspyyntöjen tekeminen
 • Tilausten tekeminen
 • Neuvottelut
 • Laskutuksesta huolehtiminen

Tehtävä on kokoaikainen ja kestoltaan alkuun vuoden verran, jatkosta tämän jälkeen voi kuitenkin olla mahdollista neuvotella. Toimisto sijaitsee Porvoon Kilpilahdessa, mutta halutessasi voit työskennellä joustavasti myös etänä.

Etsimällämme henkilöllä on

Tehtävä sopii hyvin sinulle, jolla on kaupallinen tai tekninen koulutustausta sekä mielellään jo jonkin verran työkokemusta valmistumisen jälkeen. Aiempi työkokemus palvelujen hankinnan parista katsotaan eduksi, mutta ei ole ehdoton edellytys.

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi:

 • Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja proaktiivista työotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme prosessissa hyvin nopeasti!

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Muuta tietoa

 • Aloitus: Sopimuksen mukaan
 • Kesto: 12 kk, jatkosta voi olla mahdollista neuvotella
 • Sijainti: Kilpilahti, Porvoo (osittainen etätyö mahdollinen)

Yrityskuvaus

Neste Engineering Solutions on kansainvälinen teknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittaja. Heidän toimitilansa sijaitsevat Porvoon Kilpilahdessa, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.

Hae työpaikkaa!