2 viikkoa sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15093742

Project HSE Engineer, Neste

Lyhyesti

Paikkakunta:
Porvoo, Kipilahti
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Elo- tai syyskuussa 2023
Muut:
Kokoaikainen

Etsimme nyt asiakkaallemme Nesteelle uransa alkuvaiheessa olevaa Project HSE Engineeriä. Mikäli opintotaustasi on kemiantekniikan tai prosessitekniikan puolelta ja olet kiinnostunut työskentelemään riskianalyysien parissa, tämä voi olla sinua varten! Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut nopealla aikataululla.

Kuvaus

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä ja pääset oppimaan kokeneemmilta kollegoilta. Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Tehtäviisi kuuluu tiimin tukemana osallistua erityyppisiin riskianalyyseihin. Hieman taustastasi riippuen saatat aluksi aloittaa kirjurina fasilitoiduissa palavereissa ja tätä kautta oppia ja kehittyä lopulta vastaamaan itse tilaisuuksien fasilitoinnista sekä raportoinnista. Tässä tehtävässä pääset suoraan vaikuttamaan siihen, että turvallisuustavoitteet ja -vaatimukset saavutetaan projektien kaikissa vaiheissa. Tehtävä saattaa sisältää hieman matkustamista.

Mitä haemme?

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kemiantekniikan tai prosessitekniikan korkeakoulututkinto. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä, prosessi-insinöörin tehtävistä, suunnittelusta tai teollisuusympäristössä toimimisesta nähdään etuna, mutta ei ole välttämätöntä, mikäli opintosi tukevat hyvin tehtävässä menestymistä. Osaat myös lukea PI-kaavioita, sillä ne tulevat olemaan isossa roolissa työssäsi.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, kiinnostunut turvallisuusasioista sekä kykenee toimimaan joustavasti muuttuvassa ja nopeatempoisessa työympäristössä. Hyvä esiintymistaito sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito on ehdotonta tehtävässä menestymiselle.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

  • Aloitus: Elo- tai syyskuussa
  • Työmäärä: Kokoaikainen
  • Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde Academic Workilla
  • Paikka: Porvoo, Kilpilahti (hybrid, voit tehdä halutessasi töitä myös joustavasti etänä, toimistolla käyntiä on kuitenkin jonkin verran projektien tarpeesta riippuen)

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen

Yrityskuvaus

Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme.

Menestyksemme perustuu työntekijöihimme, jotka ovat liikkeellepaneva voima Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Olemme myös sitoutuneet tekemään tuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä. Tahtomme luoda elinvoimaisempi planeetta lapsillemme tekee meistä ainutlaatuisen yrityksen.

Nesteellä on kunnianhimoiset tavoitteet luonnon monimuotoisuuteen, ihmisoikeuksiin ja toimitusketjuun liittyen. Meidät on valittu toistuvasti Dow Jonesin kestävän kehityksen indekseihin ja maailman vastuullisimpien yritysten Global 100 -listalle.

Strategiamme toteuttamisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa työtämme ohjaavat Nesteen arvot. Tuemme ja kehitämme henkilöstöämme ja huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan, jotta he voivat kasvaa, innovoida ja rakentaa tulevaisuuttamme.

Me välitämme. Me olemme rohkeita. Me teemme yhteistyötä.

Me Nesteellä haluamme, että työ tuntuu hyvältä ja tekee hyvää. Asetamme selkeitä ja läpinäkyviä tavoitteita ja tarjoamme monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Kiinnitämme erityistä huomiota hyvään johtamiseen ja palkitsemme roolin ja vastuiden mukaisesti.

Nesteen strategia on "Nopeammin, rohkeammin ja yhdessä". Se kuvastaa ymmärrystä siitä, että ilmastonmuutoksen torjunnassa tai muovijätehaasteen ratkaisemisessa ei ole aikaa hukattavaksi.

Menestyäksemme meidän on toimittava, kehitettävä uusia ratkaisuja ja saatava ne käyttöön nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan – yhdessä.

Ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.

Hae työpaikkaa!