2 viikkoa sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15087096

Projekti-insinööri sähköjärjestelmien suunnitteluun, Granlund Oy, Helsinki

Lyhyesti

Paikkakunta:
Helsinki, Malmi
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan
Muut:
Toistaiseksi voimassa oleva

Huomio sinä toimeen tarttuva sähkövoimatekniikan insinööri tai DI! Etsimme nyt Granlund Oy:lle Projekti-insinööriä sähkösuunnittelun puolelle. Mikäli olet sähkövoimatekniikan koulutustaustan omaava henkilö ja etsit ensimmäistä tai seuraavaa askelta urallasi, lue lisää ja hae jo tänään. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kuvaus

Tarjolla on loistava tilaisuus juuri sinulle, joka olet kouluttautunut sähkövoimatekniikan puolelle sekä nautit projektien parissa työskentelystä tai koet, että projektiluontoiset tehtävät voisivat olla seuraava kiinnostava askel urallasi. Granlund etsii nyt suunnittelupuolelle henkilöä, jolla on jo joko kokemusta suunnittelutehtävistä tai joka on ottamassa ensimmäisiä askelia urallaan projekti-insinöörin tehtävissä. Tärkeintä on, että olet kouluttautunut sähkövoimatekniikan puolelle, omaat teknistä ymmärrystä ja sinulla on halua ja kiinnostusta oppia uutta ja kehittyä, mutta myös jakaa jo osaamaasi muille tiimiläisille. Yhteensä suunnittelupuolella sinulla on n. 40 kollegaa, jotka toimivat 5-10 hengen tiimeissä. Heiltä saat hyvin tukea ja opastusta, mutta toivomme että olet silti oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva persoona.

Tarjoamme

 • Kattavan perehdytyksen sekä loistavien kollegoiden tuen
 • Mahdollisuuden päästä oppimaan sähköjärjestelmien suunnittelusta yhdessä alan johtavimmista yrityksistä
 • Vakituisen työsuhteen Academic Workin kanssa

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää alta.

Kokoaikainen työ: https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo

Työtehtävä

Tulet toimimaan suunnittelutehtävissä Academic Workin kautta osana Granlund Oy:n suunnittelutiimiä sähkösuunnittelun puolella. Suunnittelun painotus tulee olemaan sähkövoimatekniikan puolella.

Etsimällämme henkilöllä on

 • Soveltuva koulutustausta (sähkövoimatekniikan insinööri tai DI)
 • AutoCAD osaamista
 • Kiinnostusta tekniikan alaa kohtaan
 • Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja nähdä yksityiskohtien vaikutus kokonaisuuteen, sekä halu selvittää yksityiskohtia
 • Hyvä paineensietokyky sekä kyky priorisoida asioita ja tarttua toimeen
 • Kiinnostusta oppia uutta ja kehittyä

Muuta tietoa

 • Aloitus: Sopimuksen mukaan
 • Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
 • Sijainti: Helsinki, Malmi
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Granlund Oy on voimakkaasti kasvava kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni, joka panostaa alan tuottavuuden parantamiseen, digitalisaation edistämiseen, uusiin energiaratkaisuihin sekä vastuullisuuteen. Rakennamme kestävää ja älykästä tulevaisuutta yhdessä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Tavoitteenamme on edistää ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Yli 1 200 asiantuntijaamme palvelee lähes 30 toimipaikassa ympäri Suomen. Lisäksi meillä on kansainvälistä liiketoimintaa mm. Pohjoismaissa, Baltiassa ja Isossa-Britanniassa.

Hae työpaikkaa!