1 viikko sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15088136

Projektipäällikkö, ABB, Helsinki

Lyhyesti

Paikkakunta:
Helsinki
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Mahdollisimman pian
Muut:
kokoaikainen

Etsimme asiakkaallemme ABB:lle projektipäällikköä Helsingin toimistolle. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi kaupallisen tai teknisen taustan omaavalle henkilölle, jolla on intoa ja kykyä pitää monia lankoja käsissään samanaikaisesti ja huolehtia, että projekti etenee sovitusti. Voit olla joko urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden talentti tai jo hieman enemmän kokemusta kartuttanut tekijä. Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Kuvaus

Projektipäällikkönä hyppäät mukaan ABB Motion Services Customer Care & Support -service linen tuotekehitysprosessiin liittyvään projektiin. Sinulla on projektissa koordinoiva rooli ja tärkeimpänä tehtävänäsi on huolehtia projektin kokonaisuudesta sekä kehitystyön sujuvasta etenemisestä. Alussa tutustut ja perehdyt portfoliokokonaisuuteen sekä uusiin kollegoihisi. Alun perehdytyksen jälkeen vastuullasi on esimerkiksi workshopien järjestäminen sekä niihin liittyvät valmistelut, haastatteluiden vetäminen sekä dokumentoinnista huolehtiminen. Teet tiivistä sisäistä yhteistyötä kollegoidesi kanssa.

Tehtävässä voi aloittaa nopealla aikataululla. ABB:n toimisto sijaitsee Helsingissä mutta voit halutessasi työskennellä osittain myös etänä alun perehdytyksen jälkeen.

Tarjoamme

 • Todella hienon mahdollisuuden esimerkiksi uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle päästä päästä kehittämään omaa osaamistaan
 • Osaavan tiimin tuen ja globaalin toimintaympäristön

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Etsimällämme henkilöllä on

 • Tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen korkeakoulutausta

 • Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen

 • Hyvät perustason IT-taidot (esim. Excel, PowerPoint, Teams)

 • Kyky tarttua asioihin nopeasti ja sopeutua muuttuviin tilanteisiin

 • Oma-aloitteinen ja itseohjautuva työskentelyote

 • Nopea oppimiskyky

 • Hyvät tiimityö- ja kommunikaatiotaidot

Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta ymmärrystä tuotekehityksestä sekä aiempaa kokemusta projektityöskentelystä, R&D-tehtävistä, teollisuuden palveluihin liittyvistä tehtävistä tai prosessikehityksen tehtävistä.

Muuta tietoa

 • Aloitus: Mahdollisimman pian
 • Kesto: Toistaiseksi voimassaoleva työsopimus Academic Workilla
 • Sijainti: Helsinki (hybrid)
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

ABB on johtava globaali teknologiayritys. Vauhditamme yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. Olemme toimineet menestyksekkäästi jo yli 130 vuotta. ABB:läisiä työskentelee 105 000 ammattilaista yli 100 maassa, joista Suomessa noin 5 000.

Hae työpaikkaa!