1 viikko sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15081987

Projektityöntekijä, Neste Oyj, Espoo

Lyhyesti

Paikkakunta:
Espoo
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan
Muut:
Maaliskuun 2023 loppuun asti

Haemme asiakasyrityksellemme Nesteelle nyt useampaa projektityöntekijää edistämään migraatioprojektin eri vaiheita. Mikäli sinua kiinnostaa päästä osaksi kansainvälisen yrityksen kehityshanketta ja palat halusta oppia lisää järjestelmäuudistuksen läpiviennistä, olet etsimämme henkilö. Lue lisää, ja hae jo tänään, sillä etenemme heti sopivien henkilöiden kanssa!

Kuvaus

Projektityöntekijänä työskentelet Nesteen asiantuntijoiden ja eri sidosryhmien kanssa toiminnanohjausjärjestelmän uudistukseen liittyvän projektien parissa. Toivomme sinulta löytyvän kokemusta tai ymmärrystä projektityöskentelystä ja kykyä oppia uusia järjestelmiä nopeasti. Työ sijaitsee Nesteen Espoon toimipisteellä, ja sinulla on mahdollisuus hybridityöskentelyyn. Saat työtehtäviisi koulutuksen, ja kansainvälisen yrityksen tarjoamat jatkomahdollisuudet.

Tarjoamme

 • Tiiviin projektitiimin ympärillesi
 • Mahdollisuuden päästä kerryttämään kokemusta kansainvälisesti tunnetussa yrityksessä
 • Mahdollisuuden jatkoon yrityksen sisällä

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä vastaat vaiheittaisesta tiedonsiirrosta toiminnanohjausjärjestelmien välillä. Siirto tapahtuu vaiheittain, sillä tietoa tulee analysoida ja editoida ennen etenemistä projektissa. Työ on pitkälti manuaalista ja vaatii tarkkuutta, mutta työtehtävät elävät myös projektin edetessä. Työskentelet projektissa yhdessä samaa tehtävää tekevien kollegoiden, sisäisten asiantuntijoiden ja sidosryhmien kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on

 • Soveltuva korkeakoulutausta (esimerkiksi teknillinen tai kaupallinen)
 • Erinomaiset Google-järjestelmien käyttötaidot, erityisesti Sheets
 • Hyvät tietotekniset taidot sekä kyky ottaa haltuun uusia teknologioita
 • Sujuva englannin ja suomen kielitaito

Hakijan eduksi nähdään SAP- ja IFS-järjestelmien tuntemus, sekä Excelin VLOOKUP-osaaminen. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta projektiluontoisesta työstä.

Työntekijänä olet

 • Tarkka
 • Nopea oppija
 • Paineensietokykyinen

Muuta tietoa

Tehtävään valituille henkilöille tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

 • Aloitus: Lokakuu / Sopimuksen mukaan
 • Kesto: Maaliskuu 2023, jatkomahdollisuus neuvoteltavissa
 • Sijainti: Espoo/Hybridi
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Neste Oyj:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Maailma on jatkuvassa liikkeessä - ihmiset ja tavarat liikkuvat pitkiä matkoja. Neste tarjoaa puhtaamman liikenteen ratkaisuja, jotka tuovat ihmisille liikkumisen iloa vähentäen samalla sen ympäristövaikutuksia. Tuotamme kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita, ja olemme maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Meillä on myös Itämeren alueella toimiva asemaverkosto. Työllistämme noin 5 000 työntekijää yhteensä 15 maassa. Nesteellä sinulla on mahdollisuus ratkaista merkityksellisiä haasteita ja työskennellä muiden alan huippujen kanssa. Kehittymismahdollisuudet ovat monipuoliset ja kansainvälisyys näkyy arjessamme. Koska työ ei ole koko elämä, huolehdimme siitä, että sinulla riittää myös vapaa-aikaa.

Hae työpaikkaa!