Hakutulos
1 kuukausi sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15017820

Prosessi-insinööri metsäteollisuuden pariin

Lyhyesti

Paikkakunta:
Espoo
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika, Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto, Määräaikainen, 12 kuukautta
Kategoria:
Suunnitteluinsinööri
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan

Kiinnostaako sinua vastuullinen ja monipuolinen työnkuva prosessiteollisuuden alalla? Rinheat Oy etsii itselleen prosessi-insinööriä suunnittelutehtäviin. Tässä uudenlaisessa positiossa pääset osallistumaan laajasti prosessisuunnittelun sekä -laskennan tehtäviin. Tehtävä tarjoaa sinulle sopivassa määrin haasteita ja mahdollisuuden kehittyä ja luoda uraa prosessiteollisuuden alalla. Voit olla työurasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi suunnittelualan ammattilainen.

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista prosessi-insinööriä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Rinheat Oy

Työtehtävä

Tässä tehtävässä tulet osallistumaan osana pientä suunnittelutiimiä Rinheatin haihduttamoiden prosessisuunnitteluun. Työtehtäviisi kuuluvat yleisesti prosessisuunnittelun eri vaiheet, mm taselaskenta ja virtausten laskenta sekä suunnitteluohjeiden teko. Tehtäväsi sisältävät myös PI-kaavioiden suunnittelua ja piirtämistä asiakkaiden prosessien vaatimusten mukaisesti. Pääset osaamisesi lisääntyessä osallistumaan Rinheatin prosessisuunnittelun kehittämiseen. Aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä et välttämättä tarvitse ja sinut tullaan perehdyttämään huolellisesti tehtäviisi.

Tässä tehtävässä pääset ottamaan vastuuta ja haastamaan itseäsi oman kehittymisesi mukaan.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on jo valmistunut, tai valmistumisen kynnyksellä oleva diplomi-insinööri, jolla on teknistä osaamista ja ymmärrystä prosessilaskennan ja -mitoituksen alalta. Sinulla on myös jonkin verran aikaisempaa työkokemusta prosessiteollisuuden parista esimerkiksi harjoittelusta tai kesätöistä. Prosessisuunnittelun tehtävät edellyttävät tarkkaa työotetta sekä kiinnostusta mm. virta- ja taselaskentaa kohtaan. Etsimällämme henkilöllä on myös hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Teknillinen korkeakoulutausta esimerkiksi prosessi- tai kemiantekniikasta
  • Aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi prosessi-, energia- tai metsäteollisuudesta.
  • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • Oma-aloitteinen ja tarkka työskentelyote
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Kokemusta prosessisuunnitteluohjelmistoista esimerkiksi koulutuksen kautta

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Heti oikean henkilön löydyttyä / Tammikuu 2019

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk, tavoitteena rekrytoituminen Rinheat Oy:lle

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 30.11.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Rinheat Oy on asiantuntijaorganisaatio, joka tekee erilaisia projekteja selluteollisuuden haihdutusratkaisuihin liittyen. Projektitoimituksia on ympäri maailman ja Rinheatin tavoitteena on olla mukana alan vaikeimmissa projekteissa sekä hoitaa ne kaikkein parhaiten.

Hae paikkaa tästä

Apply with CV

Hae paikkaa tästä

Apply with CV

Jussi Ukkola consultant manager

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Jussi Ukkola tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa hel01@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15017820