3 viikkoa sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15081291

Recruitment Partner, Neste Oyj, Espoo, etätyö

Lyhyesti

Paikkakunta:
Espoo
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan

Nesteen HR-organisaatio edistää arvopohjaista kulttuuria ja johtajuutta, huippuosaamista sekä henkilöstön uudistumista. Vision toteuttamiseksi Nesteellä tullaan uudistamaan yrityksen HR-organisaatiota ja osana tätä kehitystä luodaan yritykseen kokonaan uusia HR-rooleja. Etsimme nyt Nesteelle Recruitment Partneria, osaksi uudistunutta HR-tiimiä. Recruitment Partnerin tehtävässä pääset työskentelemään Nesteellä yhdessä eri kansainvälisten tiimien esimiesten kanssa heidän rekrytointitarpeissaan. Tulet konsultoimaan, neuvomaan ja tukemaan heitä rekrytointiprosessin kaikissa vaiheissa, aina tarvekartoituksesta sopivan henkilön löytymiseen. Roolissasi saat mahdollisuuden olla vaikuttamassa ja varmistaa, että yrityksen resursointitarpeet täytetään noudattaen Nesteen arvomaailmaa sekä toimintatapoja. Pääset osaksi täysin uutta työtehtävää Nesteellä ja olet vahvasti mukana uudistamassa yrityksen rekrytointiprosesseja. Tästä syystä sinun tulee olla tehnyt työssäsi kansainvälisiä rekrytointeja ja omata hyvä kokemuspohja tällä osa-alueella. Lisäksi toivomme sinulta itseohjautuvaa työotetta, ratkaisukeskeistä asennetta sekä määrätietoisuutta. Ennen kaikkea sinun tulee kuitenkin olla hyvillä kommunikaatiotaidoilla varustettu, vastuullinen tiimipelaaja. Kuulostaako siltä, että voisit olla tuleva nesteläinen? Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus

Recruitment Partnerin roolissa tulet tukemaan Nesteen eri osastojen ja tiimien esimiesten rekrytointeja. Olet mukana konsultoimassa ja vetämässä rekrytointeja aina tarvekartoituksesta uuden työntekijän valintaan. Rekrytoinnit voivat olla ulkoisia tai sisäisiä ja pitää sisällään eri tason tehtäviä tiimien työntekijöistä niiden vetäjiin. Teet tiivistä yhteistyötä esimiesten kanssa tuoden heidän rekrytointiprosesseihinsa lisäarvoa ammattitaidollasi. Toimit roolissa itsenäisesti ja määrätietoisesti kohti Nesteen rekrytointitavoitteita.

Tarjoamme

 • Mielenkiintoiset työtehtävät osana suurta, kansainvälistä toimijaa
 • Itsenäisen roolin ja mahdollisuuden olla mukana luomassa uutta
 • Ammattitaitoisen työyhteisön, jossa on hyvä tekemisen meininki

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

 • Rekrytointiprosessien läpivienti yhteistyössä esimiesten kanssa
 • Esimiesten konsultoiminen, auttaminen ja tukeminen
 • Rekrytointiprosessin kehittäminen
 • Potentiaalisten kandidaattien etsiminen eri kanavista, kuten LinkedIn
 • Sidosryhmäyhteistyö

Työtapa ja mindset Nesteellä

Nesteellä luodaan yhdessä parhaita mahdollisia käytäntöjä ja ratkaisuja, joita voidaan muokata kaikkiin tarpeisiin Nesteen kasvaessa. HR-organisaatio kuuntee esimiehiä ja ohjaa heitä asiantuntijuudella pitäen huolta Nesteen toimintatavoista ja periaatteista. HR-organisaatio on valmis oppimaan tekemään työn entistä nopeammin ja rohkeammin etsimällä uusia tapoja sitouttaa parhaat tekijät Nesteelle.

 • Palvelu- ja ratkaisuajattelu
 • Liiketoiminnan näkökulman ymmärtäminen
 • Erinomainen ja selkeä viestintä ja yhteistyö
 • E2E-ajattelu
 • Todellinen tiimipelaaminen
 • Yksilön ja tiimin kasvun tukeminen sekä jatkuva uuden omaksuminen

Etsimällämme henkilöllä on

 • Soveltuva koulutustausta henkilöstöhallinnosta/rekrytoinnista
 • Kokemusta vastaavasta työstä
 • Hyvät IT-taidot, sekä kokemusta jonkin rekrytointiohjelman käytöstä (esim. SAP SuccessFactors)
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Muuta tietoa

 • Aloitus: Sopimuksen mukaan
 • Kesto: 30.6.2023 saakka, jatko mahdollinen
 • Sijainti: Espoo, joustava etätyö
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Rekrytointiprosessi sisältää haastattelut ja soveltuvuusarvioinnin. Tehtävään valitun henkilön tulee läpäistä terveystarkastus, johon kuuluu huumetesti. Lisäksi valitulle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Yrityskuvaus

Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme.

Menestyksemme perustuu työntekijöihimme, jotka ovat liikkeellepaneva voima Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Olemme myös sitoutuneet tekemään tuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä. Tahtomme luoda elinvoimaisempi planeetta lapsillemme tekee meistä ainutlaatuisen yrityksen.

Nesteellä on kunnianhimoiset tavoitteet luonnon monimuotoisuuteen, ihmisoikeuksiin ja toimitusketjuun liittyen. Meidät on valittu toistuvasti Dow Jonesin kestävän kehityksen indekseihin ja maailman vastuullisimpien yritysten Global 100 -listalle.

Strategiamme toteuttamisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa työtämme ohjaavat Nesteen arvot. Tuemme ja kehitämme henkilöstöämme ja huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan, jotta he voivat kasvaa, innovoida ja rakentaa tulevaisuuttamme.

Me välitämme. Me olemme rohkeita. Me teemme yhteistyötä.

Me Nesteellä haluamme, että työ tuntuu hyvältä ja tekee hyvää. Asetamme selkeitä ja läpinäkyviä tavoitteita ja tarjoamme monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Kiinnitämme erityistä huomiota hyvään johtamiseen ja palkitsemme roolin ja vastuiden mukaisesti.

Nesteen strategia on "Nopeammin, rohkeammin ja yhdessä". Se kuvastaa ymmärrystä siitä, että ilmastonmuutoksen torjunnassa tai muovijätehaasteen ratkaisemisessa ei ole aikaa hukattavaksi.

Menestyäksemme meidän on toimittava, kehitettävä uusia ratkaisuja ja saatava ne käyttöön nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan – yhdessä.

Ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.

Lisätietoja osoitteessa Neste

Hae työpaikkaa!