2 viikkoa sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15082286

Sähköasiantuntija, Neste Oyj, Porvoo, Kilpilahti

Lyhyesti

Paikkakunta:
Porvoo, Kilpilahti
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
As soon as possible
Muut:
full time

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nesteelle sähköasiantuntijaa osaksi sähköistyksen ja automaation asiantuntijoiden tiimiä, joka toimii pääasiassa Porvoon jalostamon sähkö/automaation teknisten ratkaisujen ja spesifikaatioiden parissa. Tässä roolissa pääset vastaamaan erikseen määriteltyjen sähköjärjestelmien asiantuntijatehtävistä. Roolissa menestyminen edellyttää sinulta jo hieman osaamista ja ymmärrystä teollisuuden sähkösuunnittelusta ja järjestelmistä, sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa. Lisäksi toivomme sinun omaavan itsenäisen ja suunnitelmalliseen otteen työhösi, sekä erinomaiset sidosryhmäyhteistyön taidot. Kiinnostuitko? Lue lisää tehtävästä alta ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus

Tarjoamme

 • Mielenkiintoiset työtehtävät osana kansainvälistä yritystä
 • Monipuolisen, haastavan ja itsenäisen asiantuntijaroolin

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

Tehtävässä vastaat näiden sähköjärjestelmien elinkaaren ja ylläpidon määrittämisestä, käytettävyydestä ja kehittämisestä sekä toimit asiantuntijatehtävissä haastavassa korkean teknologian työympäristössä. Tehtäviisi kuuluu olennaisena osana järjestelmiin liittyvien hankkeiden kommentointi sekä laitteiden käyttöönottoon osallistuminen.

Etsimällämme henkilöllä on

 • Soveltuva koulutustausta (esim. sähköinsinööri)
 • Aikaisempaa kokemusta teollisuuden sähköjärjestelmistä, käyttöönottotehtävistä ja/tai järjestelmien ylläpidosta
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
 • Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
 • Oma-aloitteinen ja suunnitelmallinen työskentelytapa
 • Halu toimintojen jatkuvaan kehittämiseen

Arvostamme myös

Halukkuutta kehittää omaa ja organisaation teknistä osaamista - Nesteellä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi erilaisten koulutusten avulla

Muuta tietoa

 • Aloitus: Sopimuksen mukaan
 • Kesto: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva
 • Sijainti: Kilpilahti, Porvoo / noin 50/50 mahdollisuus etätyöhön
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Tehtävään valitun henkilön tulee läpäistä terveystarkastus, johon kuuluu huumetesti. Lisäksi valitulle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme.

Menestyksemme perustuu työntekijöihimme, jotka ovat liikkeellepaneva voima Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Olemme myös sitoutuneet tekemään tuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä. Tahtomme luoda elinvoimaisempi planeetta lapsillemme tekee meistä ainutlaatuisen yrityksen.

Nesteellä on kunnianhimoiset tavoitteet luonnon monimuotoisuuteen, ihmisoikeuksiin ja toimitusketjuun liittyen. Meidät on valittu toistuvasti Dow Jonesin kestävän kehityksen indekseihin ja maailman vastuullisimpien yritysten Global 100 -listalle.

Strategiamme toteuttamisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa työtämme ohjaavat Nesteen arvot. Tuemme ja kehitämme henkilöstöämme ja huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan, jotta he voivat kasvaa, innovoida ja rakentaa tulevaisuuttamme.

Me välitämme. Me olemme rohkeita. Me teemme yhteistyötä.

Me Nesteellä haluamme, että työ tuntuu hyvältä ja tekee hyvää. Asetamme selkeitä ja läpinäkyviä tavoitteita ja tarjoamme monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Kiinnitämme erityistä huomiota hyvään johtamiseen ja palkitsemme roolin ja vastuiden mukaisesti.

Nesteen strategia on "Nopeammin, rohkeammin ja yhdessä". Se kuvastaa ymmärrystä siitä, että ilmastonmuutoksen torjunnassa tai muovijätehaasteen ratkaisemisessa ei ole aikaa hukattavaksi.

Menestyäksemme meidän on toimittava, kehitettävä uusia ratkaisuja ja saatava ne käyttöön nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan – yhdessä.

Ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.

Lisätietoja osoitteessa Neste

Hae työpaikkaa!