4 päivää sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15087726

Sähkösuunnittelija, Comatec Automation Oy, Imatra

Lyhyesti

Paikkakunta:
Etelä-Karjala, Imatra
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan
Muut:
Kokoaika

Hei sinä sähkösuunnittelun tuleva ammattilainen! Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi monipuolisten asiakasprojektien parissa? Etsimme nyt asiakkaallemme Comatec Automation Oy:lle sähkösuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Monipuoliset työtehtävät ja ammattitaitoisen tiimin tuki tarjoavat sinulle tässä työssä loistavan mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alasi huippuosaajaksi. Voit olla esimerkiksi alan opiskelija, jolta löytyy innokkuutta päästä oppimaan ja kehittymään alan parissa myös käytännössä. Mikäli uudet tuulet sähkösuunnittelun parissa houkuttelevat juuri sinua, hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme sopivien kandidaattien kanssa pikaisella aikataululla!

Kuvaus

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään sähkösuunnittelun parissa Comatecin asiakasprojekteissa. Työtehtäväsi koostuvat monipuolisista suunnittelu-, kokoonpano-, ja käyttöönottotehtävistä, jotka tarjoavat sinulle työpäiviisi vaihtelevuutta ja mahdollisuuden laajentaa osaamistasi monipuolisesti. Yksin sinun ei tarvitse työskennellä, sillä tukenasi on 12 hengen suunnittelijatiimi, joka on valmis tarjoamaan apuaan aina sitä tarvittaessa. Sinulla voi olla jo aikaisempaa kokemusta sähkösuunnittelun parista, tai voit olla vasta urasi alkutaipaleella - ennen kaikkea arvostamme kuitenkin hyvää asennetta ja kiinnostusta tehtävää kohtaan.

Tarjoamme

 • Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen
 • Mahdollisuuden kehittää itseäsi monipuolisen ja laajan työnkuvan parissa
 • Mielenkiintoisia ja vaihtelevia asiakasprojekteja, joiden kautta pääset tutustumaan erilaisiin tehtäviin ja asiakkaisiin
 • Ammattitaitoisen tiimin tuen sekä mielekkään työyhteisön

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää.

Työtehtävä

 • Sähkösuunnittelu Comatecin asiakasprojekteissa käyttäen pääosin CAD:ia
 • Muut monipuoliset suunnittelu-, kokoonpano- ja käyttöönottotehtävät, jotka vaihtelevat projektikohtaisesti

Etsimällämme henkilöllä on

 • Perusymmärrys sähköalasta, ihanteellinen tausta olisi esimerkiksi tausta sähköasentajana ja tähän päälle opiskelu insinöörin tutkinto
 • Oppimishaluinen asenne, motivaatiota kehittyä ammatillisesti ja rohkeutta kysyä apua sitä tarvitessaan
 • Analyyttinen ajattelutapa ja oma-aloitteinen työote
 • Hyvä suomen kielen taito, ei tarvitse olla äidinkieli

Muuta tietoa

 • Aloitus: Sopimuksen mukaan
 • Kesto: Vakituinen, kokoainen työsuhde
 • Sijainti: Imatra
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Comatec Automation Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Comatec Automation on teollisuuden automaatioon ja IoT:n kokonaistoimituksiin erikoistunut yritys. Toimintamme perusta on olla asiakkaan luotetuin toimituskumppani osaamisen laadun, laajuuden ja toiminnan helppouden kautta. Kaikkien automaatioratkaisujemme pohjana on kattava kokemus tuotannon automaatiojärjestelmistä ja IoT-ratkaisuista. Tätä tukee konsernin vahva osaaminen mekaniikka- ja sähkösuunnittelusta.

Comatec Automation Oy on osa Comatec Groupia, joka on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Työllistämme noin 600 asiantuntijaa yli 20 paikkakunnalla viidessä eri maassa. Yrityksellämme on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin.

Lue meistä lisää comatec.fi

Hae työpaikkaa!