2 viikkoa sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15087767

Sähkösuunnittelija isoon teknologiayritykseen, Helsinki

Etsimme asiakkaallemme sähkösuunnittelijaa Helsinkiin. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle henkilölle tai jo kokeneemmalle osaajalle. Mikäli sinulla on tehtävään sopiva koulutustausta ja kiinnostusta hypätä mukaan suunnitteluprojekteihin isossa ja kansainvälisessä yrityksessä, tämä tehtävä voi olla sinua varten! Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Kuvaus

Sähkösuunnittelijana osallistut suunnitteluprojekteihin globaalissa ympäristössä. Tehtäviisi kuuluu pääosin taajuusmuuttajien tilaussuunnittelua eli vakiotuotteiden muokkaamista asiakkaiden toiveiden pohjalta. Tässä roolissa suunnittelu keskittyy pääosin apusähköjen suunnitteluun kaapituksissa (24VDC-230VAC ohjauspiirit). Muita tehtäviä suunnitteluprojektin aikana ovat esimerkiksi osalistojen oikeellisuuden varmistaminen ja muokkaaminen, tuotannon tukeminen sekä tehdaskoestukseen osallistuminen tarvittaessa.

Asiakkaamme tarjoaa tehtävään laajan perehdytyksen, joten tehtävä sopii hyvin myös uransa alkuvaiheessa olevalle osaajalle.

Asiakkaamme toimisto sijaitsee Helsingissä ja alkuun tehtävä edellyttää läsnäoloa toimistolla, mutta jatkossa voit työskennellä halutessasi osittain myös etänä.

Tarjoamme

  • Todella hienon mahdollisuuden esimerkiksi vastavalmistuneelle henkilölle hypätä mukaan monipuolisiin suunnitteluprojekteihin ja päästä kehittämään omaa osaamistaan
  • Osaavan tiimin tuen ja globaalin toimintaympäristön

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Etsimällämme henkilöllä on

  • Tehtävään soveltuva sähkötekniikan koulutustausta (AMK/DI)

  • Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen osaaminen

Mikäli EPLAN-ohjelma on sinulle tuttu tai sinulla on suunnittelukokemusta 24VDC-230VAC ohjauspiireistä, nämä katsotaan suureksi eduksi.

Muuta tietoa

  • Aloitus: Mahdollisimman pian
  • Kesto: Toistaiseksi voimassaoleva työsuhde Academic Workilla
  • Sijainti: Helsinki (alun perehdytystä lukuunottamatta voit työskennellä osittain myös etänä, noin 50/50)
  • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Asiakasyrityksemme on johtava globaali teknologiayritys.

Hae työpaikkaa!