2 viikkoa sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15087838

Sähkösuunnittelija, Sweco Finland

Lyhyesti

Paikkakunta:
Helsinki
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan / heti

Onko sinulla jo hieman kokemusta sähkösuunnittelijan työtehtävistä? Tai ehkä oletkin jo alan ammattilainen, joka etsii uusia tuulia uuden yrityksen palveluksesta? Olisi tilanteesi kumpi tahansa, asiakkaamme Sweco Finland on kiinnostunut sinusta! Etsimme nyt erittäin oppimiskykyistä ja omatoimista sähkösuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Swecon Helsingin teollisuusrakentamiseen keskittyvään sähkösuunnittelutiimiin. Tiimisi sijainnista huolimatta sinä voit työskennellä Helsingin sijaan myös miltä tahansa muulta yrityksen toimipisteeltä käsin. Mikäli kiinnostuit, luethan alta lisää ja hae mukaan jo tänään!

Kuvaus

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. Työyhteisöstä löytyy asiantuntemusta ja osaamista, jonka avulla Swecolla ratkaistaan vaikeatkin haasteet. Voit hakea tätä roolia oli sinulla osaamista 2 taikka 10 vuotta, muokkaamme roolin sinulle sopivaksi!

Tarjoamme

 • Haasteellisen ja vaihtuvan tehtäväkentän isossa organisaatiossa
 • Hyvän työilmapiirin ja mukavat työkaverit
 • Mahdollisuuden kehittyä urallasi kokemustaustasi mukaan

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää alta.

Kokoaikainen työ: https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo

Työtehtävä

Tässä roolissa työtehtäviesi laajuus ja vaativuustaso riippuu siitä kuinka laajaa osaamisesi tällä hetkellä on ja nämä molemmat kasvavat kun kokemusta tulee lisää.

Sähkösuunnittelijana toimit prosessisähköistyksen, teollisuuden sähkönjakelun ja rakennussähköistyksen toteutussuunnittelutehtävissä. Saat projekteissa hoidettavaksesi jonkin osakokonaisuuden, jonka laajuus riippuu taidostasi sekä projektin koosta.

Etsimällämme henkilöllä on

 • Alan korkeakoulututkinto
 • 1-2 vuotta relevanttia työkokemusta
 • Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen

Mitä muuta etsimme

 • Erinomaista oppimiskykyä
 • Omatoimisuutta sekä itseohjautuvuutta
 • Huolellisuutta, tarkkuutta sekä sopivaa määrää luovuutta ongelmaratkaisutilanteisiin

Muuta tietoa

 • Aloitus: Sopimuksen mukaan / heti
 • Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
 • Sijainti: Valitsemasi Swecon toimipaikka
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 18 500 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

Hae työpaikkaa!