2 kuukautta sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15085775

Sähkötekniikan projekti-insinööri, ABB Oy, Helsinki

Lyhyesti

Paikkakunta:
Helsinki
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Mahdollisimman pian
Muut:
Toistaiseksi voimassa oleva

Oletko sähköalan insinööri tai diplomi-insinööri, joka on motivoitunut työskentelemään laivaprojektien parissa globaalissa toimintaympäristössä? Haluatko startata urasi ja päästä kehittymään suuressa ja kansainvälisessä yrityksessä meriteollisuuden alalla? Mikäli olet aktiivinen tiimipelaaja ja haluat syventää osaamistasi työskentelemisestä projektien parissa, älä aikaile vaan hae tehtävää jo tänään!

Kuvaus

Tässä tehtävässä toimit sähkötekniikan projekti-insinöörinä meriteollisuuden projektien parissa globaalissa toimintaympäristössä. Tehtävässä työskennellään pääsuunnittelijan tukena vastaten mm. erilaisista sähkösuunnittelutehtävistä, projektidokumentoinnista, suunnittelumateriaalin tekemisestä ja logistiikkaan liittyvistä tehtävistä. Tehtävänkuva on monipuolinen ja työ luonteeltaan liikkuvaa. Tehtävä tarjoaa laajat kehittymismahdollisuudet ja työnkuva on muokattavissa oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Tarjoamme

 • kehittyä sähköalan projektiosaajana
 • oppia lisää insinööritaitoja edellyttävistä työtehtävistä
 • monipuoliseen työnkuvaan
 • suuntautua kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan joko enemmän suunnittelupuolelle tai asiakasrajapintaan

Mikäli haluat työskennellä asiakasrajapinnassa, edellytämme ulospäinsuuntautunutta ja avointa luonnetta sekä matkustusvalmiutta.

Eduksi katsomme Python tai muun ohjelmointiosaamisen.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää alta.

Kokoaikainen työ: https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo

Työtehtävä

Toimit suunnittelupäällikön tukena vastaten muun muassa erilaisista suunnittelutehtävistä ja projektidokumentoinnista. Toimenkuvaasi kuuluu myös tehdastarkastuksia, materiaalilogistiikkaa, ja osaamisen mukaan takuutapauksen selvittämistä.

Etsimällämme henkilöllä on

 • sähköpuolen insinööri tai diplomi-insinööri
 • kokemusta projekteista ja sähkösuunnittelusta esimerkiksi kesätöiden tai harjoitteluiden kautta
 • aktiivinen työote ja halu ottaa asioista selvää
 • sujuva englannin kielitaito

Muuta tietoa

 • Aloitus: mahdollisimman pian
 • Kesto: toistaiseksi voimassa oleva
 • Sijainti: Helsinki, Vuosaari
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä ABB:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

ABB on johtava globaali teknologiayritys. Vauhditamme yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. ABB yhdistää ohjelmistot sähköistyksen, robotiikan, automaation ja liikkeen portfolioonsa. Näin hyödynnämme teknologian mahdollisuudet suorituskyvyn nostamiseksi uudelle tasolle. Jo yli 130 vuotta menestyksekkäästi toimineen ABB:n tärkein voimavara on sen 105 000 ammattilaista yli 100 maassa.

Hae työpaikkaa!