1 kuukausi sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15071331

Software Specialist, Sasken, Tampere

Lyhyesti

Paikkakunta:
Tampere
Työsuhteen tyyppi:
Kokoaika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan

Haluatko työskennellä kansainvälisessä projektissa huippuammattilaisten kanssa? Sasken etsii asiakasprojekteihinsa C/C++ koodareita. Näissä projekteissa pääset työskentelemään maailmanluokan brändien kanssa ja luomaan ohjelmistoja, joka saattavat tulevaisuudessa olla osa sinunkin arkipäivääsi! Oletko IT-alan opiskelija tai ammattilainen? Lue lisää alta ja hae jo tänään, sillä etenemme hakijoiden kanssa nopeasti.

Kuvaus

Sasken palvelee kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita laitteistojen ja ohjelmistojen suunnittelussa ja kehityksessä. Sasken toimii muun muassa tietoliikenteen, teollisuuden, puolustuksen, lääketieteen ja satelliittien alalla. Nyt Sasken on ryhtymässä kehittämään radiojärjestelmää tunnetulle kansainväliselle brändille ja etsimmekin juniorosaajia tähän projektiin mukaan. Tässä tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää itseäsi ammattilaisena kokeneiden tiimikavereiden avustuksella ja oppia paljon uutta esimerkiksi reaaliaikakäyttöjärjestelmistä, Linuxista ja moniradiojärjestelmistä.

Tarjoamme

  • Mielenkiintoisen projektin tunnetun brändin kanssa
  • Kannustavan tiimin, jossa pääset oppimaan uutta
  • Mahdollisuuden tutustua audiotekniikan maailmaan

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Etsimällämme henkilöllä on

  • IT-alan koulutus tai loppuvaiheen opiskelija
  • Osaamista C/C++ ja Linux puolelta
  • Hyvä suomen ja englannin kielitaito

Muuta tietoa

  • Aloitus: Elo-syyskuussa
  • Kesto: Toistaiseksi voimassaoleva
  • Sijainti: Tampere, mahdollisuus osittaiseen etätyöhön
  • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sasken puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Sasken Finland Oy serves domestic and global customers in design and development of hardware and software products and provides services for industries such as Telecommunication, Industrials and Defense, Medical, and Satcom. Sasken Finland has a strong track record of successfully delivering R&D product programs with a high-end expertise in wireless technologies.

Hae työpaikkaa!