2 viikkoa sitten
Advert-ID: 15087537

Systems Engineering harjoittelija, Aboa Space Research Oy, Turku

Quick facts

City:
Turku
Extent:
Full time
Type of work:
Recruitment
Start date:
Toukokuun alku
Other:
Kesätyö

Hei sinä tekniikan alan maisterivaiheen opiskelija, etsimme sinua kesäksi Aboa Space Research Oy:lle Turkuun! Tehtävässä toimit mielenkiintoisessa avaruusalan tuotekehitysprojektissa. Työ on kesätyö ja aloitusajankohta voidaan sopia joustavasti esimerkiksi toukokuun alkuun. Mikäli sinulla on soveltuva tekniikan alan koulutus ja avaruuteen liittyvien projektien parissa työskentely kiinnostaa sinua, tämä paikka voisi olla oiva tilaisuus kerryttää ammatillista osaamista alalta! Lue lisää ja hae pian, etenemme sopivien hakijoiden kanssa heti!

About the role

Projektin taustaa: Mini Fluorescence Microscope (MFM) on European Space Agency -projekti, jossa ASRO (Aboa Space Research Oy) kehitti yhdessä Turun yliopiston biofysiikan laboratorion kanssa prototyypin hyvin pienestä fluoresenssimikroskoopista, jota voitaisiin käyttää biologiseen tutkimukseen avaruudessa.

Projekti ja työtehtävät: MFM:n jatkoprojektissa mikroskoopin kehittämistä jatketaan, tavoitteena saavuttaa avaruuskelpoinen instrumentti, jota voitaisiin käyttää Kansainvälisellä avaruusasemalla. Tässä työssä tulisit osallistumaan tämän projektin esiselvitysvaiheeseenosana ASRO:n tiimiä. Systeemi-insinööriharjoittelijana perehdyt edellisen projektin pohjalta mikroskoopin ja sen alijärjestelmien teknologioihin, osallistut trade-off-analyysin tekemiseen ja vastaat projektin vaatimusten hallinnasta. Tarkemmat työtehtävät voidaan määritellä osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi huomioiden.

Tarjoamme

 • Loistavan tilaisuuden työskennellä mielenkiintoisen ja kansainvälisen projektin parissa
 • Mahdollisuuden kehittyä systeemi-isninöörin työtehtävässä
 • Mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
 • Mukavat työkaverit, joustavan ja rennon työilmapiirin

Job duties

 • Perehtyminen mikroskoopin ja sen alijärjestelmien teknologioihin edellisen projektin pohjalta
 • Osallistuminen trade-off-analyysin tekemiseen
 • Projektin vaatimusten hallinnasta vastaaminen

We are looking for

 • Soveltuvat maisterivaiheen korkeakouluopinnot (esim. avaruustekniikkaan, elektroniikkaan, optiikkaan tai biolääketieteen tekniikkaan liittyvät opinnot)
 • Hyvä englannin kielitaito
 • Kyky käsitellä poikkitieteellisiä laajoja kokonaisuuksia

Tehtävässä on eduksi, mikäli sinulla on ymmärrystä avaruusinstrumenttien kehityksestä ja projektityöskentelystä.

Muuta tietoa

 • Aloitus: Esimerkiksi toukokuun alussa
 • Kesto: Kesätyö, noin 3 kuukautta. Jatko mahdollinen.
 • Sijainti: Turku, osittainen etätyö mahdollinen

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Aboa Space Research Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Sopivien kandidaattien kanssa prosessi alkaa rekrytointitesteillä, jotka saat sähköpostiisi.

Client information

ASRO on innovatiiviseen teknologiakehitykseen erikoistunut tutkimus- ja suunnittelutoimisto. ASRO toimii teollisuusasiakkaidensa kumppanina elektroniikan, sulautettujen järjestelmien ja erilaisten mittausteknologioiden osaajana. Yrityksellä on lisäksi yli 20 vuoden kokemus vaativista kansainvälisistä avaruusteknologiahankkeista, joissa se on ollut kehittämässä luotettavia ja uudenlaisia ratkaisuja muun muassa säteilyn mittaukseen ja kamerakennoihin.

Apply here!