2 viikkoa sitten
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15081438

Technical Service Representative, Nalco Finland Oy - Lohja / Espoo

Lyhyesti

Paikkakunta:
Espoo, Lohja
Työsuhteen tyyppi:
Osa-aika
Työn tyyppi:
Vuokratoimeksianto
Aloitusajankohta:
Mahdollisimman pian
Muut:
Osa-aikainen / Kokoaikainen

Etsimme asiakkaallemme Nalco Water:lle kehittymishaluista ja itsenäistä työtä kaipaavaa tekijää laboratorio- ja asiakaspalvelutyöhön paperi-, kartonki- ja sellutehtaille. Sinun ei tarvitse olla alan konkari, voit olla vaikka opiskelemassa tai vasta valmistunut esimerkiksi biotekniikan tai prosessitekniikan alalta. Tarjoamme tehtävässä sinulle joustoa työaikojen suhteen oman tilanteesi mukaan 3-5 päivänä viikossa. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja pääset tekemään muun muassa perinteisiä laboratoriomittauksia, näytteidenottoa ja viljelyitä sekä avustamaan annostelulaitteiden asennuksissa ja huollossa. Työ kestää alustavasti vuoden loppuun asti, jonka jälkeen jatko on hyvin mahdollinen. Hae tehtävää nopeasti, sillä etenemme heti sopivien hakijoiden kanssa!

Kuvaus

Nalco Water on osa Ecolab Oy:tä - globaalia johtajaa vesi-, hygienia- ja energiateknologiassa sekä -palveluissa, jotka suojelevat ihmisiä ja elintärkeitä resursseja. Nalco Water auttaa asiakkaita säästämään yli 610 miljardia litraa vettä vuosittain. He työskentelevät asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa vähentääkseen, käyttääkseen uudelleen ja kierrättääkseen vettä samalla huolehtien asiakkaiden järjestelmistä ja välineistä.

Nalco Waterilla Suomessa saat tutustua erityisesti paperiteollisuuden toimialaan ja siellä käytettäviin teknologioihin. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen. Työ on itsenäistä ja saat pikkuhiljaa lisää vastuuta, kun pystyt sitä ottamaan.

Tarjoamme

 • Kattavan perehdytyksen tehtävään
 • Mahdollisuuden tutustua paperiteollisuuden toimialaan
 • Mahdollisuuden oppia ja kehittyä sekä saada vastuuta

Työtehtävä

Työ tulee tapahtumaan Lohjan tehtaalla ja työpäiväsi voivat sisältää esimerkiksi:

 • Kemikaalikonttien täyttöä
 • Prosessimittauksia
 • Näytteiden keräämistä
 • Laboratoriotöitä
 • Osaamiseen soveltuvia aputehtäviä annostelulaitteiden asennuksissa ja huoltotöissä

Etsimällämme henkilöllä on

 • Tekninenkoulutusala opinnnoissa (esim. biotekniikan- tai prosessitekniikan opinnot)
 • Sujuva suomen kielen taito ja hyvät taidot englanniksi
 • Eduksi katsomme paperiteollisuuden ja vesienkäsittelyn tuntemuksen sekä kokemuksen tehdasympäristöstä
 • Persoonana toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, järjestelmällinen, tarkka sekä kiinnostunut kehittymään työssäsi

Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: Vuoden loppuun asti, mahdollisuus jatkoon

Sijainti: Lohja

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Nalco Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Tietoa Nalco Waterista: Maailmassa, jossa vesipula ja saastumishaasteet lisääntyvät, Nalco Water auttaa asiakkaitaan säästämään yli 610 miljardia litraa vettä vuosittain. Työskentelemme asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa kevyessä teollisuudessa (instituutiot, elintarvikkeet ja juomat, kuljetus ja valmistus), raskaassa teollisuudessa (kemian-, teho- ja primäärimetalliteollisuus) sekä paperi- ja kaivostoiminnassa vähentääksemme, käyttääksemme uudelleen ja kierrättääksemme vettä samalla huolehtien asiakkaidemme järjestelmistä ja välineistä. Nalco Water tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä laajan teknologiavalikoiman kanssa, johon kuuluu automatisoituja valvontajärjestelmiä, tietojen analysointia sekä syvällistä teknistä asiantuntijuutta tehokkuuden, kestävän kehityksen ja suorituskyvyn parantamiseksi.

Hae työpaikkaa!